Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tower

Mój chłopak nie chce się ze mna kochac.

Polecane posty

Przed wakacjami rozmawialismy na ten temat i nie raz mi mówił że on najbardziej by chciał to codzinnie robic. Poszłam po tabletki i potem w połowie lipca sie kochaliśmy, może 4 raz w naszym 4 letnim związku. Kolejnego dnia powtórzyliśmy i od tego dnia coś się zmieniło. Potem kochaliśmy się tak że on nie miał wytrysku bo sam nie chciał. W sierpniu wyjechaliśmy na wczasy na 10 dni i w tym czasie kochaliśmy się 4 razy. Od powrótu tego nie robiliśmy bo codzinnie jak go prosze żeby przyszedł to znajduje jakąs wymówkę, to że po jesteśmy po kłótni i ma blokade, to że jest rano śpiący to że jest zmęczony. Mój facet ma 22 lata a ja 20.

Tower, jeżeli uprawiacie seks 2-3 razy w tygodniu to jest dobrze. To standardowa częstotliwość.

Bo oni są dobrzy tylko w gębie. Łatwo jest powiedzieć codziennie. Też miałam takiego łosia. Oj... co on ze mną nie zrobi. Jak przyszło co do czego, to jedyne co potrafił to zwalić sobie konia.

Jeżeli ujeżdża się ogiera dziennie, to szybko się go zajeździ. Dlatego nie powinno się robić tego częściej niż co 2-3 dni.

Nie robimy tego 2-3 razy w tygodniu. Od 3 tygodni sie nie kochaliśmy.

nadajecie na różnych falach. często się bagatelizuje się fakt że nagle w seksie jest do duupy. później może mieć to nie co nieprzyjemne konsekwencje.

Gość Chop z miasta
Zmień chłopaka bo coś z nim nie tak. Ja ze swoją Panią kochamy się przynajmniej raz dziennie a jestem dużo starszy od Ciebie

Tower, może twój chłopak ma problemy z erekcją albo ma niski popęd seksualny ? Porozmawiaj z nim. Być może będziesz mogła mu pomóc.

Gość łubudu
rozejrzyj się czy w polu widzenia on tam nie ma jakiegoś kolesia. tylko wstrzymaj wyzwiska, wiesz 15 tysiaków piechota nie chodzi. autko fajne lepiej kupić :D

Juz tyle razy próbowałam z nim na ten temat porozmawiac to on albo milczy albo zmienia temat i twierdzi że nic sie nie dzieje. Problemy z erekcją nie zauważyłam podczas naszych nie licznych uniesien, stawał mu jeszcze za nim go dotknęłam. Niski poziom, niewiem. Jakoś w marcu rozmawiał ze mną o seksie oralnym że bardzo tego pragnie, po wielu kłotniach na ten temat wreszcie się przełamałam i mu się strasznie podobało więc czy ma niski poziom?