Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

My name is

JESTEM JUŻ TOTALNIE ZDESPEROWANY /

Polecane posty

Proszę pomóżcie ! Mam bardzo poważny problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Zakochałem się w pięknej kobiecie, ona jest modelką . Wywróciła mi całe życie do góry nogami. Nie mogę się skupić na niczym co robię, ciągle o niej myślę, przesłoniła mi cały świat, A serce zwariowało, krótko mówiąc wpadłem. Bardzo chciałbym do niej napisać i opowiedzieć jej o swoim uczuciu, ale boję się ją Zrazić, boję się, że weźmie mnie za wariata lub kolejnego napaleńca, który wypisuje Bzdury, bo spodobały mu się jej zdjęcia. Jak przekonać ją, że nie jestem żadnym erotomanem, że moje uczucie jest prawdziwe i szczere. Nie wymagam wzajemności (to i tak nie możliwe) ale chciałbym ją poznać i zostać (chociaż) jej przyjacielem, Pragnę utrzymywać z nią kontakt, przynajmniej korespondencyjny. Nie jestem nastolatkiem, który przeżywa swoje pierwsze zauroczenie. Jestem dojrzałym mężczyzną i nie przypuszczałem, że w moim wieku (39) spotka mnie coś takiego, a jednak stało się. Jak powiedzieć komuś, kogo się nigdy nie spotkało, że się go kocha? PS. Nie chcę uchodzić za mazgaja, ale uwierzcie , mężczyźni też czasem płaczą…

"Jestem dojrzałym mężczyzną i nie przypuszczałem, że w moim wieku (39) spotka mnie coś takiego, a jednak stało się." Panie toż przeżywasz drugą młodość :D :D Bije ci jak 15-latkowi :D :D

Gość aaaaddddddddd
przed chwila cię zona zdradzała :p

Gość obuchem w łeb
Zrób sobie test osobowości. Znam Twój wynik: TOTALNIE ZRYTA PSYCHA :D Jeśli modelka Cię oleje pewnie zaczniesz jej grozić i onanizować się przy jej bilbordach....

Może jednak zajmij się tą swoją żoną i sasiadem. Zakochałeś się w swoich wyobrażeniach o tej lasce. Dziwne, bo takie zauroczenia przeżywaja nastolatki:o

Gość goopia krowa
spierrdalaj z ta reklama kiczowatych gowien na tapate :O bedziesz teraz zakaldala debilne topici zeby sprzedac te chalowate bezguscie ?

Gość jezeli napiszesz jej
tak szczerze jak nam całkiem mozliwe ze Ona nie odrzuci Cie tzn nie mówie o seksie tylko o przyjaźni rozmowie o jakis sporadycznych kontaktach a co bedzie dalej bedzie zależało od Was

Gość jezeli napiszesz jej
wiesz miedzy wami pewnie jest spora róznica wieku ale to nie oznacza że Ona jest niedojrzała emocjonalnie próbuj do odwarznych swiat nalezy

Gość Wynajmij prywatnego
dedektywa poznaj jej przyzwyczajenia jej codzienne zycie poznasz ja i łatwiej bedzie zdobyc :)))