Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wholine

Piercing.. Lekko czy z przesadą?

Polecane posty

Gość Wholine

Jaki wam się podoba piercing? Lekko: podstawa w uszach i może dodatkowo jeden w innej częśći ciała? Czy może odarazu na całego? Posiadacie? Chcecie posiadać? Ile? Gdzie? Czy piercing uzależnia? Czy to samookaleczanie? Dlaczego niektórzy uważają to za nienormalne? Podoba to się chłopakom? Te pytania i wiele innych.. Ja mam razem 7. 4 w lewym uchu. 2 w prawym. 1 w brodzie. Planuje: w języku, w pępku i może gdzieś jeszcze...

Mam uszy,nos,pepek mialam w jezyku odradzam przeklucie ujdzie,ale potem jest masakra boli jak cholera porysowalam sobie szkliwo a zreszta musialam zdjac bo zaczepial mi o aparat

ja mam kolczyki w uszach w jednym 2 dziurki a w drugim 1 i jeszcze w nosie , podoba mi się bardzo kolczyk w brwi i języku :P ale nie odważę się chyba nigdy :O zresztą nawet nie chce próbować :P

Jeśli się to komuś podoba nie ma żadnej przesady. Ja miałam w pępku i brwi,masę w uszach.Teraz wyciągałam bo jakoś mam ochotę na coś innego niż dotychczas. Planuję z języku. Tatuaż też mam. I to rzeczywiście uzależnia:)

Jeśli się to komuś podoba nie ma żadnej przesady. Ja miałam w pępku i brwi,masę w uszach.Teraz wyciągałam bo jakoś mam ochotę na coś innego niż dotychczas. Planuję z języku. Tatuaż też mam. I to rzeczywiście uzależnia:)

Gość Wholine
Brzydki Niski Beznadziejny "1 w brodzie." fujjjjjj Jak uważasz:P Mojemu chłopakowi się np. bardzo podoba mój piercing, chociaż sam nie ma. Lubi się bawić tymi kolczykami:P heh

Gość Wholine
A no i mnie uzależniło też. Tatuaż też planuje ale później, dużo później:P

Gość erewsda
zrob sobie w sutku, to podstawa. potem miedzy nogami ;)

Gość skraszny film
Ja mam obecnie po jednym w uszach i jeden w lewej chrząstce ucha oraz w pępku. Marzy mi się kolczyk w języku, ale tego nie zrobię, bo mam pocięty, więc i tak nie będę go pokazywać :(

Gość Wholine
erewsda zrob sobie w sutku, to podstawa. potem miedzy nogami tam akurat nie chcę. Jakoś mnie nie jara tam. Chociaż nie wiadomo co mi jeszcze odjebie;) Np. Rodzice mi mówili, że mam sobie w dupie zrobić najlepiej:D i się popukali po czole. No cóż.

Ja mam tylko w uchu, ale chcialabym miec jeszcze w jezyku...mi tam sie kolczykowanie podoba:)

Gość dddddorcia
mialam w jezyku, masakra, ani mowic, ni jesc na poczatku.robilam w renomowanym studio a i tak tak dostalam zakazenia, goraczka 39st, raz zimno raz poty oblewaja.a i tak po miesiacu maz mi niechcacy go zdjal podczas goracych pocalunkow. bilans taki ze: od tamtej pory nie umiem wymawiac niektorych slow (chyba mam nerwy uszkodzone) --> mowie "sliwki w occccccie" mam uszkodzone szkliwo i obnizone szyjki dolnych jedynek, bolalo.

Miałam 11 w uszach, zostało mi 8. I jest git ;) Co do innych części ciała - osobiście mi szkoda, bo zawsze jakieś blizny etc. zostają..

Gość Wholine
Dorcia nie strasz mnie:P Ale w sumie to każdy inaczej reaguje na piercing. Mi w brodzie się przyjął, i się goi. Trochę mi ropieje, ale tyle co nic. nie boli ani nie bolało. Żadnego Zakażenia. A kolczyk mi robiła kumpela. W prawdzie zajmuje się od 3 lat dopiero tym, jak nie mniej ale jej zaufałam. Może po prostu miałam szczęscie. I brat mi powiedział, że jak mi coś jeszcze odjebie ii będe chciała sobie nad kością policzkową robić to mam poszukać specjalisty bo jak mi coś uczkodzi to masakra do końca życia. A powiedział, że i tak miałam szczęście z tym w brodzie bo mi warga mogła opaść. Jego kumplowi kumpela robiła i mu brew opadła. A ona robiła już setki ludziom i tylko jemu się tak stało. No cóż. I ten.. Tunele też mi się podobają. Ale nie takie w które można by ręke włożyć tylko np 1cm góra:P

Gość
Ciesz sie dziewczyno ze percingi wyszly z mody,nie bedziesz mösiala sie oszpecac, ale w sumie, moze w Polsce to jeszcze modne?

Gość Wholine
Zofiara Ciesz sie dziewczyno ze percingi wyszly z mody ,nie bedziesz mösiala sie oszpecac, ale w sumie, moze w Polsce to jeszcze modne? Nie rozśmieszaj mnie. Moda to jest jedno wielkie gówno dla ludzi, którzy nie mają pomysłu na siebie. A potem wszyscy na ulicy wyglądają tak samo. Nie wiem co jest w modne a co nie i szczerze mówiąc mam to w doopie, jak nie głębiej. Mi się to podoba i jest git:)

Ja mam 6 kolczykow(2 prawe ucho,dwa lewe, nos, warga), ale w najblizszej przyszlosci planuje jeszcze 3 dziurki w prawym uchu(chrzastka) a w dalekiej przyszlosci...polik przekluje :D

Gość mikolina554
ja kolczyków mam 5. nos + 4 w uszach ;) /lewe ucho 3 prawe ucho 1 -choć nie lubię nosić kolczyków :O