Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewny siebie kolo

Mała rada dla nieśmiałych

Polecane posty

Gość Pewny siebie kolo

Pierdol konwenanse idź do przodu. Całuj kiedy masz ochotę, prowadź Ją do łóżka kiedy masz ochotę, nie myśl co Ona pomyśli i nie myśl o swojej urodzie :D

Gość Pewny siebie kolo
To nie myśl tyle o swojej obrzydliwości tylko idź do przodu :) A co Cie obchodzi co Ona myśli. Liczysz się tylko TY nikt więcej.

Gość chór wujów
a co powiedzą dziewczyny na taki przykład jak wyżej? :D fakt ze cos w tym jest, tak obserwując.

Gość madziattttttt
Pewny siebie kolo,dostałbyś w pape i tyle 🖐️

Gość Pewny siebie kolo
madziiiia I po co chłopaka straszysz? Z reguły nie walicie po papie. Przecież pocałunek to coś naturalnego

Pocałunek to coś naturalnego póki obie strony tego chcą :0 Gdybym spotkała na swojej drodze faceta bez zasad, który twierdzi, że tylko on się liczy, wiałabym gdzie pieprz rośnie.

Gość Pewny siebie kolo
Mówię o randce, spotkaniu się z dziewczyną a nie od tak idziesz na ulicy i podchodzisz do Niej i na dzień dobry całujesz. Choć są i tacy hardcorowcy ;)

Gość kobieta..
pewny siebie kolo ma rację!

Gość Pewny siebie kolo
Offerma To przedstaw swoja rzeczywistość. Boisz się ludzi?

Gość chór wujów
tylko ze "ofermom" trudno ocenic, kiedy kobieta może chcieć tego pocałunku :D w rezultacie w ogóle nie dopuszczają takiej mozliwosci, czym się juz do konca pogrązają. ale z tego da się wyjsc, tylko trzeba spojrzeć bezkompleksowo i.. wziąc pod uwage ewentualny strzał w pysk :D ale co tam, nie bede pierwszy ani ostatni.. tyle..:D uda sie, nie uda, zawsze jakies doswiadczenie ;)

Gość chór wujów
jest cos takiego jak syndrom przyjaciela i o tym tez ostrzegaja na kursach PUA :D ale wystarczy miec trochę obserwacji, zeby wpasc na to samemu ;) kwestia jest w podejsciu. jak kiedyś napisał którys z tutejszych prawików - tak naprawdę chcesz wiesz czego :classic_cool: ale wstydzisz sie do tego przyznać. W rezultacie hipokrytycznie podchodzisz ją jako przyjaciel - rozwiązywacz problemów - no i na tym konczysz..:D a taki przebojowy kolo sie nie wstydzi, w ogóle nie ma takiego hamulca. Od razu daje sygnały o co mu chodzi, I co dziwne, jest skuteczniejszy, bo one po prostu nie lubia mazgajów. bądz szczery - i wobec siebie i nich, hehe ;) uda sie albo nie, próbowac warto.

"(wyłączając kafeterię, tu się dzieją dziwne rzeczy)." nie dziwne tylko własna intepretacja czyichś literek, często przekręcając znaczenie, i odczytując to co się chce a nei co autor chciał przekaząć :D + nadinterpretacja i wyobrażenie czy inne wrażenia które samodzielnie uzupełniają braki w wiedzy i dlatego randki z neta zwykle kończą się po 1 spotkaniu nawet jak się ludzie wymienili fotkami. na co dzinie często ludzie narzekają bo literki + fota to nei człowiek

Gość Pewny siebie kolo
To próbujcie do skutku a nie użalajcie się nad sobą. Pogodzić się z porażką to najgorsza rzecz

Gość chór wujów
"to na wszelkie sposoby próbuje się do laski zbliżyć a ponieważ na nic innego szans nie ma to zostaje "przyjacielem"." owszem, bo podchodzi ja "jako przyjaciel", z pozycji poddanczej. tak zeby ona łaskawie pozwoliła mu poprzebywac u jej boku - bo przeciez zadna kobieta nie odmówi sobie posiadania pokrewnej duszy. kwestia ze na tym skonczysz, jezeli nic z tym nie zrobisz.podrywacz tak nie zrobi. popatrz na siebie - chodzisz jak pies z podkulonym ogonem. dlaczego one miałyby patrzec na ciebie? to samonapedzająca sie katastrofa. zmien to.

ja bym nie podszedl do zadnej dziewczyny to dla mnie niewyobrazalne jestem brzydki i do tego niesmialy

ech, wskocze na czarnego, bo juz mi sie nie chce pisac chór wujów :classic_cool: powiem tak: kto nie ryzykuje ten w kiciu nie siedzi ;) dawno temu tez tak patrzyłem jak wy. az pewnego dnia cos mi sie przestawiło w głowie i stwierdziłem - a ch..j :D co ona moze mi zrobić? najwyzej szczeli w papę - nic wiecej :D nie bede pierwszy ani ostatni, a papa po chwili juz bolec nie bedzie. gdy to sobie uswiadomisz, nic ci wtedy juz nie bedzie stawac na drodze - jestes jaki jestes, masz ochote na to co masz, i masz do tego prawo. z czasem przyjdzie pewnosc siebie, a wtedy jestes bardziej przekonujący jako męzczyzna. A one to lubią. ;)

co do tzw atrakcyjnosci to róznie - chyba wszyscy widzielismy pary chodzace po miescie, i zastanawialismy sie "co ona w nim widziała? przeciez ten koles to paszczur"..:D

Gość mysle ze..
Autor topiku ma racje:-D zawsze warto probowac;-) tak naprawde nic sie nie ryzykuje, a mozna tylko zyskac:-)