Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewny siebie kolo

Mała rada dla nieśmiałych

Polecane posty

1) nie jestem super podrywaczem :D tylko pozbyłem sie kompleksów, bo to bez sensu i tyle, i tobie radze szybko zrobic to samo. 2) owszem, atrakcyjnosc to nie tylko wygląd - to jeszcze pewnosc siebie, spojrzenie, to "coś" w obejsciu, własne zdanie i umiejętnosc obrony i brak kompleksów. i wiele innych rzeczy... 3) "niekórzy sa nieatrakcyjni na całej linii" skoro tak twierdzisz, to pewnie tak jest, w koncu sam znasz siebie najlepiej :D dziwi mnie tylko ze nic nie chcesz z tym zrobić. uwaga o rozwielitce była zbędna.

Gość Pewny siebie kolo
Widzę, że parę osób tu jest niereformowalnych lub po prostu ktoś sobie robi jaja. BNB i offerma co Wam szkodzi zaryzykować? Korona Wam z głowy spadnie? Mieliście trudne dzieciństwo, że tak wszystkiego się boicie?

" to jeszcze pewnosc siebie, spojrzenie, to "coś" w obejsciu, własne zdanie i umiejętnosc obrony i brak kompleksów. i wiele innych rzeczy..." zapomniałeś o całej reszcie osobowości oraz o jakże istotnym statusie społecznym i materialnym... którego znaczenie w doborze płciowym jest udowodnione naukowo :classic_cool: "uwaga o rozwielitce była zbędna." to nie wmawiaj wszyastkim że każdy będzie takim świetnym nie podrywaczem jak ty swojądroga skąd wiesz jak nei jesteś?

Poza tym, zauwazcie, ze chyba nie chcecie miec "lasek" które lecą na wasz wygląd. a moze chcecie? :classic_cool: "jeżeli dodać do tego naprawdę minimalne prawdopodobieństwo sukcesu to wartość oczekiwana takiej akcji wychodzi na minus" Owszem, bo z góry zakładasz porażkę. ostatnio zapytalem jedna dosc słabo znajoma dziewczynę, czy da mi nr tel. Pękałem trochę, bo dawno tego nie robiłem, a dobrze sie nam rozmawiało te kilka razy... wiedzialem ze to moze byc chwila prawdy, ale zaryzykowałem. Dała :classic_cool:

Gość Pewny siebie kolo
Offerma ale jesteś świadom, że Twoje życie to chowanie głowy w piasek?

Gość mysle ze..
najbardziej pociagajaca w mezczyznie jest inteligencja:-) a co do wygladu, to jedne lubia brunetow a inne blondynow, tu trudno sie spierac;-) jak dziewczyna jest na poziomie i chlopak jej sie nie spodoba, to nie powie nic zlosliwego, a zreszta jak pisalam kazdy lubi co innego;-) a ryzyko zawsze jest:-)

"zy da mi nr tel. Pękałem trochę, bo dawno tego nie robiłem, a dobrze sie nam rozmawiało te kilka razy... wiedzialem ze to moze byc chwila prawdy, ale zaryzykowałem. Dała " i o czym to świadczy? jak bym kilka znajomych z widzenia zapytał o numer to też pewnie bym dostał. oczywiśce dawno temu w odległej galaktyce bo tak robiąznajomi i nie ma w tym podtekstu. Masz pewnie numery xx znajomych płci obojga i nic więcej poza np.: koleżanką z kursu esperanto z którą ze 2 razy wymieniliśce notakti po nieobecności wiec o ile nie brałeś tego numeru w sytuacji ewidentnie damsko-męskiej to żadne osiągniećie " a co do wygladu, to jedne lubia brunetow a inne blondynow, tu trudno sie spierac" a 90% nie lubi 170 cm brzydkich kurdupli :P🖐️

BNB, nad osobowoscia się pracuje, jak nad wszystkim :) status społeczny i materialny... owszem, jak wiadomo, ważny :classic_cool: az zbyt ważny. Niestety mi tez do bogacza daleko. Ale odpowiedz sobie, chciałbys miec laskę, która poleciała na twój status? Odpowiedz sobie co zrobi jak stracisz pracę. A wiemy ze nie wszystkie takie są... choc owszem, te pozostałe nie zawsze są "modelami pokazowymi" a tylko normalnymi dziewczynami...czasem nawet tu sie zjawiają, i mają tez doła. powtarzam - nie jestem podrywaczem :D chcę wam tylko pomóc przełamac pewne rzeczy. Zresztą lecę, bo juz późno.

"nad osobowoscia się pracuje, jak nad wszystkim " wpierw trzeba być żeby pracować bo praca nad osobowości wymaga bycia na tyle atrakcyjnym (ogólnei) żeby było jak pracować 🖐️ "Ale odpowiedz sobie, chciałbys miec laskę, która poleciała na twój status" nie bo bioac pod uwagę, że mój status to 0... słownie: zero to musiał by być niespełna rozumu :D "czasem nawet tu sie zjawiają, i mają tez doła." modele pokazowe czy nie wszystkie takie? modele nie polecą na brzydala nie nie wszystkie tak na beznadziejnego :P 🖐️

BNB, dziewczyna z którą rozmawiasz 3ci raz w życiu musi byc swiadoma, ze dawanie nr tel moze sie z czymś łączyć ;) szczególnie gdy kilka razy pusciłes przedtem mini czujki dające do zrozumienia ze wiesz o niej wiecej i interesuję cię u niej wiecej rzeczy, niżby wynikało to z waszych rozmów.. ;)

Gość Pewny siebie kolo
"Brzydkio" Ty masz dziwny kompleks do wzrostu :o

Gość mysle ze..
"zdobycie tego czegoś jest mało prawdopodobne a koszt podjętej próby spory." bledne zalozenie :P

Gość Pewny siebie kolo
O brzydki to daj swoje zdjęcie :)

Gość Pewny siebie kolo
Oj dużo poniżej 180 ;) Od kiedy wzrost jest jakimś wyznacznikiem atrakcyjności? Pierwsze słyszę hahahaha

od zawsze 🖐️ co prawda cytat z wiki :O bo dalej nie chciało mi sieszukać dowodów :classic_cool: Wzrost – jest silnie skojarzony z autorytetem; na przykład mężczyzna przedstawiony jako "profesor Kowalski" wydaje się ludziom wyższy (przeciętnie o 6 cm) niż mężczyzna przedstawiony jako "pan Kowalski" (zobacz więcej: wpływ autorytetu). Kobiety wydają się być bardziej wrażliwe na postawę wyprostowaną niż na wzrost, chociaż oba są elementami atrakcyjności. Wydaje się to wiązać z preferencją dla mężczyzn, którzy poprzez swoją postawę prezentują pewność siebie, siłę fizyczną i dużą wytrzymałość. Niedawne badania wykazały, że kobietom bardziej podobają się mężczyźni średniego wzrostu, gdy biorą pod uwagę długoterminowe zaangażowanie, podczas gdy przy podejściu krótkoterminowym preferowani są mężczyźni wyżsi. Preferencje kobiet zależą również od fazy cyklu miesiączkowego, przy czym wyżsi mężczyźni wydają się im bardziej atrakcyjni w czasie dni płodnych. 3 # ↑ Pierce C. A. 1996; Cunningham, M.R. 1990; Pawlowski B, Dunbar RI, Lipowicz A 2000 4 # ↑ Sohn, E. Health, Nov2005, Vol. 19 Issue 9, 5 # ↑ http://cat.inist.fr/?aModele=afficheN&cpsidt=16983120

Gość hahhahahahahhahaahhahha
Pewny siebie kolo O brzydki to daj swoje zdjęcie uwazaj, bo po tylu latach pokaze:D🖐️

Gość Pewny siebie kolo
Seryjnie pierwsze raz słyszę (i czytam :D) to w takim razie jak to robi pewien znajomy (165 cm), że tak lecą na Niego kobiety. O kurde aż muszę pokazać aby się pośmiać z tych głupot :D To Bonaparte na prawdę był wysoki i pewny Pan z wąsikiem z III rzeszy :D

170 to nie tak mało, no chyba że kręcą cie modelki... to może być problem

tom crusie też nie jest wysoki ale czego to dowodzi? każdy kto ma tyle kasy i jest tak sławnym aktorem będzie miał powodzenie 🖐️ zresztą o ile kojarzysz cokolwiek o statystyce to zdajesz sobie sprawę, że sąróżne przypadki (jak kolega 165 macho i playboy) ale prawidłowość dla całej populacji jest inna :P

Gość mysle ze..
offerma, nawet jak probowales, to nie znaczy, ze nastepnym razem sie nie uda:-) zreszta czy tak latwo trafic na wlasciwa kobiete (/mezczyzne);-)? zakochanie to bardzo wiele elementow skladanki:-)

Gość Co Wy z tym wzrostem
Założyciel oraz założyciel alphamale ma 173 cm wzrostu

"no tak, mają doła bo ich jakiś fajny facet nie chciał, nie zadzwonił. ktoś taki jak ja jest swoją obecnością jedynie tego doła pogłębić." skoro tak zakładasz i z takim przesłaniem do niej wychodzisz, to niewątpliwie tak będzie :D "szczególnie jeżeli to np.: znajome z tejsamej grupy ćwiczeniowej z automatyki albo czegoś" kazda okazja jest dobra. nie bede przytaczał szczegółow, ale nie musiała mi go dawac, mogła mnie olać zupełnie bez konsekwencji bo nie jestesmy "skazani na siebie" na co dzień w pracy, szkole itp Wzrostu mam 178 :D fakt, wzrost jest jakoś ważny, ale bez przesady, jak cie to mierzi, szukaj wsród nizszych :D zawsze bedziesz mógł powiedziec "a ty co, wysoka?" ;) Jezeli boisz sie w realu, zacznij od netu. To wbrew pozorom niezłe miejsce do łapania znajomosci, bo ludzie czuja się bezpiecznie za swa anonimowością. poza tym, szczerosc facetów przyciaga kobiety, takie czy inne. A co z nich wyjdzie, to juz zalezy od was obojga - nie miejsce spotkania jest wazne, tylko ludzie którzy sie spotykają.

Gość Pewny siebie kolo
BNB, jeśli się naczytałeś takich głupot lub ciągle czytasz tematy na tym forum to teraz się nie dziwie, że masz kompleksy. Jedna mała rada czas wyłączyć komputer

zresztą co się tu facet kompleksi dla mnie to też problem że faceci są skromnych rozmiarów, w szpilkach na imprezie mam 180 wzrostu i mało kiedy trafiam na kogoś wyższego, dlatego chodzę głównie w klapkach i tym podobnych balerinach ale chyba sami przyznacie ze to mało seksowne obuwie na imprezy... i w ogóle mało kobiece