Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewny siebie kolo

Mała rada dla nieśmiałych

Polecane posty

Gość brrrrrrrryyyytttttttttttoooooo
BNB i offerma a myśleliście sobie strzelić w kulkę w łeb? Tak na serio bo w takim razie po co żyć? W 1970

Gość brrrrrrrryyyytttttttttttoooooo
Tym linkiem pokazałeś, że jesteś zwykłym prowokatorem, któremu zależy na zrobieniu szumu w necie. W takim razie nie ma sensu kontynuowania tego tematu

"W 1970" w polsce? możliwe ale wtedy do średniego wzorstu wliczali, w większej liczbie, się ci którzy żyli/urodzili się/dorastali w fatalnych warunkach wojny i po wojnie co odciska sie na wykorzystaniu potencajłu wzorstu + pewnie też wpływ gorszego rozwoju kraju itd ... zrost ludzi siezminia rośnie w dobrych czasach spada w gorszych

Gość mysle ze...
🖐️

Gość Stop trollom
Przecież od dawna wiadomo, że BNB to zwykły biznes :D

Gość mysle ze..
drugi raz nie zaproponuje :P tym bardziej, ze jestem niesmiala :-) tak sie traci okazje, choc mnie zainteresowales, ale Twoj wybor :P

Gość Do offerma
Seryjnie, aż tak brzydki jesteś? Krzywa twarz, chudzielec? To w takim razie co Ci wyszło w życiu?

Gość mysle ze..
fajnie masz jak szukasz jakiejs, ktora pojdzie na 1 randce do lozka :o, to i tak nie moja kategoria :P powodzenia, takie latwe to na dysce albo w domu tzw. publicznym :P

BNB, jak widzę, rozgryzanie i psychologia co nieco cię kreci, co prawda domorosła :classic_cool:, ale jednak, czyli cos tam masz do powiedzenia :D wiadomosci teoretyczne i zasób wiedzy jednak jak widzę masz też. "przecież wiadomo jak będzie ocena" - i tu się mylisz. u jednej taka, u innej inna. " nigdy nei miał dziewczyny więc czuje mocną wieź emocjonalnąz tematem i próbuje bronić swoich szans" błąd :D mam trochę ponad 30 :D ale zauwaz co innego. Ja w tej sytuacji "kozaczę". Ty sie poddajesz. "raczej o bycie kimś ciekawym" nie chciałem tego robic bo wyjdzie ze sie chwale, ale mnie zmusiłes. :D zajrzyj w stopce na moje powiedz.to. One tez nigdy mnie nie widziały na oczy, wiedziały nawet ze nikogo nie miałem, wiedzą tylko tyle, ile napisałem na forum, a mimo to... wpisały się tam, jakże miło. chyba jest to baza do rozpoczęcia znajomosci? nie powiesz ze nie. tylko trzeba chciec. Skoro ktos zrobi wysiłek, zeby wpisac się u ciebie na takiej stronie - pozytywnie - to chyba juz coś?

Gość mysle ze..
jakiej okazji, na glowe upadles :P sam proponowales w innym watku cos tam apropo golenia kobieta lody czy cos tam takiego :P

Gość mysle ze..
golenia glowy kobietom*

Gość mysle ze..
222 popieram takie nastawienie, to polowa sukcesu;-) dobranoc, zmykam 🖐️

BNB o kurczę... absolutnie seksi, a jesteś chociaż zielony?

Gość
"To próbujcie do skutku a nie użalajcie się nad sobą. Pogodzić się z porażką to najgorsza rzecz" Nieprawda. Wcale tak bardzo nie bolało. A jak już odpuściłem to zupełny luz. "ktoś taki jak ja może być albo "przyjacielem" albo nikim." Ja również wybrałem bycie nikim " tak naprawde nic sie nie ryzykuje, a mozna tylko zyskac" Ty już lepiej nie myśl "co Wam szkodzi zaryzykować?" Już się ryzykowało i skutki były opłakane

"błąd mam trochę ponad 30 " 30 letni typ który nei miałdziewczyny siedzący na forum dla ...... " i tu się mylisz. u jednej taka, u innej inna." a jaka może być iocena nudnego, brzydkiego, nieciekawego, nierozrywkowego typa? więc nie pisz głupot "One tez nigdy mnie nie widziały na oczy, wiedziały nawet ze nikogo nie miałem," a jak by zobaczyło mogło by być całkiem odwrotnie prste preecieżnet to net wchodzisz tylko ta mgdzie chcesz... resztę zlewasz i nie piszesz a że możesz cośtylko napisac na 1 temat internautom to nei przeszkadza na żywo by przszkadzało :D "Skoro ktos zrobi wysiłek, zeby wpisac się u ciebie na takiej stronie - pozytywnie - to chyba juz coś?" tak to sobie tłumaczysz? to gorzej z toba niż myslisz

@ mysle ze... dzięki, w takim przypadku nie da sie inaczej... no chyba ze ktos chce wpasc w depresję, a potem pociagnąc za cyngiel ;) ale to juz własny wybór każdego...:classic_cool:

Gość mysle ze..
ps. cos tam mi w tym temacie udowadniales jak to bardzo mezczyzni roznia sie od kobiet i jakie maja rozne nastawienie i ze to jest udowodnione, ze mezczyzni powinni miec wiele kobiet (i ze tak jest lepiej), a kobieta nie czy jakos tak :P mniejsza z tym ;-)

Gość anty-nolife z onet gry
Offerma i BNB a chociaz w piłkę nożną potraficie grać czy tylko Call of Duty przed kompem jak typowe no-lify :D

offerma brakuje, bo na kilka lat temat odłozyłem, zeby dojrzec, i wydobyc sie ze stanu w jakim wy teraz jestescie. Oprócz tego, brak własnego lokalu nie zachęca do ekscesów erotycznych. Ale tak czy owak, to juz nie jest NIESMIALOSC ani DEPRESJA, o nie. BNB Wkurzyłem się. Człowiek chce pomóc, a tu leci posmiech. Nie, to z toba jest gorzej niz myslisz, ale to juz nie mój problem. W kazdym razie z niektórymi znajomosc trwa po dzis dzien, i juz mnie znają ZNACZNIE lepiej. Ale skoro wiesz lepiej, to zrób coś co zakończy twoja bolesną egzystencję. Bo celu dalszego zuzywania powietrza nie widzę. Późno już 🖐️

Gość
"a chociaz w piłkę nożną potraficie grać czy tylko Call of Duty przed kompem jak typowe no-lify " Piłka nożna jest dla pedałów.

"W kazdym razie z niektórymi znajomosc trwa po dzis dzien" kobietami z powiedzto? rozmowy przez gg to żadna poważna znajomość "Ale skoro wiesz lepiej, to zrób coś co zakończy twoja bolesną egzystencję. " czemu ty się tak tym strzelaniem fascynujesz zabrakło odwagi? :P "Późno już" dla ciebie może tak ale ty pewnie fajny jesteś za bardzoprzeżywasz to wszystko

Gość
"Wkurzyłem się" Weź numerek i stań w kolejce wszystkich którzy próbowali nas nawracać na "jedyną słuszną drogę".