Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewny siebie kolo

Mała rada dla nieśmiałych

Polecane posty

Gość Pewny siebie kolo
bladaczka5 Przynajmniej oszczędzasz swój kręgosłup ;)

Gość Co Wy z tym wzrostem
Alphamale nie robi żadnych szkoleń jak mi wiadomo. Cel alpamale jest właśnie anty do tych rożnych szkoleń

180 wzrostu w szpilkach? ;) fajnie ze ktos jeszcze chodzi czasem w szpilkach... ;) a moze to ja tyle siedze w chacie ze juz prawie zapomniałem jak to wyglada...;)

170 to beznadzieja a 172 to już coś co ujdzie? ! halo! a co to za różnica! przecież rozmawiamy o wzroście a nie o .. :P

"bo ludzie czuja się bezpiecznie za swa anonimowością. " a potem bardziej rozczarowani 🖐️ "szczerosc facetów przyciaga kobiety," jestem: - brzydki - niski - nieciekawy - nie mam zainterezsowań - przegrąłem życie - nei mam prawa jazdy - mam zjechane zdrowie - jestem głupi - nie mam perpsktyw na świetlnaa przyszłość - nigdy nei miałem dziewcyny - nie uszćżeszczam na imprezy - nie umiem siebić - mam małą stopę :classic_cool: - mieszkam w gararzu z blachy falistej ale za to jestem szczery. Która mie chce? buhahhahahaha :O 🖐️ "ylko ludzie którzy sie spotykają." o ile są atrakcyjni, fajni i interesujący :classic_cool: Pewny siebie kolo jezeli potrzebujesz forum żeby potrafić powiedzieć czy jesteś atrakcyjni czy nei to .... :O 🖐️ "e ze to mało seksowne obuwie na imprezy... i w ogóle mało kobiece" :O 🖐️ " Cel alpamale jest właśnie anty do tych rożnych szkoleń" to z czego żyją? z czego mająna serwer? admina? transfer? z czego żyjąludzie którzy to prowadzą? tak dużego serwisu nei robi sięcharytatywnie bo przeceiż facetó zaintereowanych wyrywaniem dup jak mrówków

BNB, skoroś głupi, i to wiesz, to dlaczego nie chcesz stosować porad innych ludzi ? A "Pewny siebie" być może coś tam zwojował, ale z drugiej strony coś mi mówi, że to jakieś niskojakościowe były te samice. Nie mam racji ?

ja tez sobie powtarzam ze to zdrowiej, że na taksówce oszczędzę i pieszo podrepcze do autobusu, ale jak ide z koleżankami 150 w kapeluszu i one pomykają na niebotycznie wysokim obcasie jak gazzelle a ja człapie za nimi jak brzydkie kaczątko to mnie szlag trafia i na następne party wyrywam tez w szpilkach zresztą mój najlepszy podryw wyglądał właśnie tak że koleś zagadał do mnie a był niższego wzrostu, zaskoczyła mnie jego pewność siebie, i fakt że nie przeszkadzało mu moje żytrafowanie na obcasach. ale na drugi spotkanie pognałam w tenisówkach:P

Gość Pewny siebie kolo
Czy Ty BNB słyszałeś o utrzymywaniu serwisu www po przez reklamy? Oj chyba faktycznie nie masz żadnych zainteresowań o prócz siedzenia tutaj. Wyjdź już z tego garażu

Gość Pewny siebie kolo
Dobra spadam stąd bo mnie zaraz złapie "syndrom Wertera" bo już empatycznie Was odczuwam czyli zaczyna sie robić duszno Koniu tak masz rację, ehhhhhh.......

ale żeby był seks to chyba potrzebna jest jakaś wstępna znajomość, a żeby móc ją zawrzeć trzeba się trochę otworzyć na innych, trudno niesie to ze sobą ryzyko wyśmiania czy zranienia ale bez tego nie ma nic

Gość To co ma powiedzieć...
... Nicolas Sarkozy przy Carli Bruini. On 165 cm a Ona 175 cm. Przecież Sarkozy musiał jakoś dojść do władzy

"Czy Ty BNB słyszałeś o utrzymywaniu serwisu www po przez reklamy? " ta ale musi być dużzzzzzzzzzzzzzoooooooo wejśc i naiwniacu powinni jeszcze w to klikać a czas moderatorów, a .... a .... a ..... sorry zresztą wodzu co ja będze z tobką gadał jak mam twarde dowody :P proszę http://www.alphamale.pl/eventy/seminaria/details/7-naturally-alpha-seminars płatne http://www.alphamale.pl/magazyn widzę do pobrania tylko pierwszy a reklama jest jużpiątego czyli pozostałe 4 są płatne swojądroga po wyłaczeniu adblocka i wlecieniu na stornealphamale nie znalazłem ŻADNEJ REKLAMY oraz to http://www.alphamale.pl/kontakt cały dział ze spisem personelu dowodzi komercyjności przedsięwzięcia

"Pewny siebie" - tylko pytałem. Jeżeli to prawda, a nie wiem czy jest to prawda, to oznacza, że jesteś mało ambitny desperat. Osobiście z premedytacją odrzucam takie postępowanie, choćbym miał pozostawać w takiej sytuacji jak Oferma czy inni, jednak nie ma mojej zgody na zmuszanie się do czegokolwiek.

Gość Lub też...
Putin, Miedwiediew, Kaczyńscy czy Berlusconi

' Bruini. On 165 cm a Ona 175 cm. Przecież Sarkozy musiał jakoś dojść do władzy" polityka to polityka tylko jak by nie był prezydentem czy wcześniej wiodącym politykiem to o modelce mógłby tylko pomarzyć :P "Kaczyńscy " jeden nie ma dziewczyny i mieszka z mamą której do niedawna wpłacał na konto wszystkie zarobione pieniądze

negatywne nastawienie już na wstępie gasi wszelkie iskierki sympatii skuteczniej niż pierwsze wrażenie powodowane ocena cech fizycznych

"a potem bardziej rozczarowani" Bywa. I co z tego, lepiej w ogóle nie próbowac i nie dawac żadnej szansy? :D Poza tym, ok, nie chcesz sie rozczarowywac w necie, startuj w realu :classic_cool: 🖐️ - brzydki - kwestia gustu - niski - jw + wzgledne - nieciekawy - to juz pozostaw jej ocenie :D - brak zainteresowań - O-o, to juz dziwne. Ale ujmij w żart, ze interesujesz sie użalaniem nad sobą, wychodzi ci to ekstra :classic_cool: - przegralem zycie - jak wszyscy tutaj :D - nie mam prawa jazdy - samo sie nie zrobi. Zrób. - mam zjechane zdrowie - ja też :classic_cool: - jestem głupi - dzis mówi sie "inteligentny inaczej" :classic_cool:. poza tym - znowu względne. - nie mam perpsktyw na świetlnaa przyszłość - u mnie z tym tez róznie... - nigdy nei miałem dziewcyny - jak ja (((:classic_cool:))) powody rózne, ale teraz niesmiałosc JUZ odpada. Nie ten wiek :D - nie uszćżeszczam na imprezy - ja tez nie, ale mam w planach za niedługo...pracuje nad tym, tak to ujmijmy ;) - nie umiem sie bić - cwicz ogólnorozwojówkę, potem kup worek i jeb w niego ile popadnie, potem kup ksiazke z jujitsu albo czym :D - mam małą stopę - bez komentarza, ja mam małe dłonie :D - mieszkam w gararzu z blachy falistej - ?? założyli ci neta do garazu? :D Chodzi o szczerosc, ale tez o dystans do siebie. Traktuj powyższe jako temat do żartów, a nie do samookaleczania. Tez nie umiem pływac, ani jezdzic na nartach, furę ostatni raz prowadziłem dawno temu. I co? Bedzie potrzeba to sie nauczę/przypomne sobie, póki co zlew na to.

Gość To co ma powiedzieć...
Ale jakoś doszedł do władzy czyli sukces zawodowy nie zależy od wzrostu. To prawda, ze Miedwiediew ma 162 cm?

Gość mysle ze..
offerma, w ktoryms tam watku rozmawialismy i proponowales wcianania lodow, jesli nadal aktualne, to mozemy sie umowic :P

Gość vvvvv
na jednego niskiego fuksiarza, który odniósł sukces przypadają tysiące niskich przeciętniaków, którym się nie udało

jeszcze coś w necie (np tutaj) mozesz sobie pozwolic na cos, o czym w realu mozesz tylko pomarzyc: możesz rozpocząc znajomość od seksu. w ten sposób od razu dajesz do zrozumienia ze nie jest ci obojętny :classic_cool: za to samo w realu w 75% przypadków dostaniesz za to w pysk :D bladaczka dobrze pisze, przeciez chodzi o znajomosc, a potem o seks, odwrotnie raczej nie da rady, chyba ze w agencji? :D

"samo sie nie zrobi. Zrób." i tak by mi nie dali :classic_cool: "- niski - jw + wzgledne" nie bo można powiedziec ile ma średni więc można wyznaczyć bezwzględne progi wzrostu dla płci 🖐️ "nieciekawy - to juz pozostaw jej ocenie " przecież wiadomo jak będzie ocena 🖐️ "- jak ja ((( ))) powody rózne" no to sprawa jasna 222 kozaczy bo tak naprawdę sam ma 27 lat i nigdy nei miał dziewczyny więc czuje mocną wieź emocjonalnąz tematem i próbuje bronić swoich szans "Chodzi o szczerosc, ale tez o dystans do siebie." raczej o bycie kimściekawym :O 🖐️ "zyli sukces zawodowy nie zależy od wzrostu. To prawda, ze Miedwiediew ma 162 cm?" przecież to kumpel putina z kgb więc karierę po zmianie systemu miał w kieszeni :classic_cool:

Gość mysle ze..
nie przesadzajcie z tym wzrostem, wiekszosc kobiet jest nizsza, wiec nie ma problemu:-)

straszna trochę taka rezygnacja... ja tez mam okresy zniechęcenia w poszukiwaniu faceta ale nawet te najpodlejsze z doświadczeń są jakimś kamyczkiem dorzuconym do puli , dwa razy nie wejdę do tej samej rzeki

Gość brrrrrrrryyyytttttttttttoooooo
To jakoś dużo tych niskich fuksiarzy było. Kiedyś średni wzrost faceta wynosił ledwo 170 cm. Teraz gimbusy (czyt. spaczona młodzież) jest wyrośnięta juz się pojawiają kompleksy. CO jest najlepsze wysocy faceci czasem gadają, że są "za wysocy" i woleli by być niscy :D Niscy piłkarze teraz są najlepszymi na świecie to teraz młodzi chłopcy chcą mieć wzrost 165 - 170 cm. I weź dogódź ludziom ;)

Gość vvvvv
Własnie bardzo mało jest niskich sławnych ludzi w stosunku do wszystkich niskich. Możesz sobie wymieniać Putin,a Toma Cruise, Napoleona itp, ale pamiętaj o całej rzeszy zwykłych ludzi, którym sie nie udało i dlatego właśnie o nikt o nich nic nie wie i wydaje się, że nie jest ich tak dużo.

czy ty mnie masz za jakiegoś opóźnionego w rozwoju że takich "mądrości" mi tu dostarczasz? ta rozmowa się robi coraz bardziej bez sensu. to właściwie czego oczekujesz po tej rozmowie? jakoś pokrętnie prezentujesz problem a może sado maso? mamy ci powiedzieć że masz absolutna rację?