Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rocky Balboa 25

Co zrobic? Rozdarty na 2 strony.

Polecane posty

Gość Rocky Balboa 25

Jestem z laską od 2 lat. Ale w weekend na baletach widziałem taką niunie ze głowa mała. Akurat przechodzilismy koło niej i ona uśmiech, a ja jej oczko. Tak zupełnie z głupoty. No i całą impreze mialem wzrok skupiony na niej, oczywiscie tak, zeby moja nie widziała. A ona dla kabaretu wyginała sie i kreciła tyłeczkiem az miło. Specjalnie ale wiadomix było o co loto. naprawde była sliczna ta dziewczyna. No w połowie imprezy znów ja z moja gdzies tam po parkiecie leziemy i jakos wyszło, ze znow kolo tej "zajebistej" i tym razem jak puscilismy sobie spojrzenie to było widac ze laska jest zainteresowana. No i pod koniec imprezy poszedłem do baru cos kupic i ona nagle tez sie tam zjawila. Moja tanczyła sobie na parkiecie. I tak podeszła i podsuneła mi karteczke i z usmiechem poszła, a na niej było: "Jak myslisz o tym samym co ja, to zadzwoń i jej numer". No i problem w tym, ze mam na nia ochote jak cholera. Była tak dobra, ze masakra. Moja sie niestety musi schować. Wysłalem jej smsa, ze sposobała mi sie i jesli chciałaby układ bez zobowiazan to mozemy spotkac sie dzis spotkac. Odpisała uwaga: OK. Tylko teraz mnie troche sumienie gryzie... z tą moją.... Bo juz wczoraj oznajmiłem ze dzis sie nie spotkamy bo wyjezdzam w sprawach słuzbowych(z pracy) i wróce pozno i ze zobaczymy sie we wtorek. Ale zastanawiam sie ze skoro nagle zauroczyłem sie tą dziewczyną to byc moze mojej nie kocham i powinienem ja rzucic? Tylko nie wiem kiedy, czy przed spotkaniem z tamtą czy juz po. W sumie to chyba po, bo gdyby z tamta jednak cos nie wyszło to zawsze bede miał teraźniejszą. Co myslicie? Ta nowa laska naprawde mnie kreci dosc mocno.

Gość Ewellinka
Myślę, że ta fajna laska jest koleżanką Twojej, która sprawdza czy jesteś jej wierny :classic_cool:

Gość coraz wiecej radosci
skoro twoja dziewczyna ci sie do konca nie podoba topo co z nia zaczales byc i jestes. jesli nie jestes dla ciebue ta NAJ.. uwazasz ze inne sa ladniejsze to po co z nia jestes?

Gość dddddddd
sądząc po gadce jesteś burakiem, więc tamta dziewczyna jest albo slepa,głucha i krzywa, albo twoja obecna upewnia się że jesteś dupkiem.

Ja myślę, że w opisanej sytuacji, jeśli naprawdę myśli o tym samym co Ty ;), to jest szmata jednorazówka. A Ty od razu plany, że powinieneś rzucić obecną...

ja tego nie rozumiem. po co wyrywacie laski jestescie z nim jakis czas tworzycie zwiazek..np pare lat a podobaja wam sie inne?skoro piszesz ze twojha obec na sie przy tej z dyskoteki chowa.. to czemu nie znalazles sobie takiej ktora bedzie ci sie podobala cholernie bedzie dla ciebie sliczna..

Gość Ewellinka
uważam też, że twoja obecna (którą właściwie możesz nazywać już ex) szuka pretekstu do zerwania a ty wpadłeś w jej pułapkę.:P

Gość viera viera
jestes palant i tyle ;P widac ,ze jeszcze szczeniak z Ciebie. lecisz tylko na walory estetyczne, bo tamta wywijala tylkiem przed toba :p zenujacy jestes i pusty jak nic :P slowa z nia nie zamieniles , nie wiesz co soba reprezentuje ,co ma w glowie - moze jest glupiutka kurewka. zastanow sie dobrze . jest takie madre staropolskie przyslowie (przepraszam za wyrazenie) "chujem myslisz- chujem jestes " . tyle na temat ;P

Gość Ewellinka
jak widać autor już się rozdarł:D skoro się nie odzywa:D

Tylko pomyśl,że ta chętna teraz na Ciebie laska ,za jakiś czas taką samą kartkę wręczy następnemu takimu jak Ty :D

Gość Rocky Balboa 25
Moja niczego nie szuka, zadnych pretekstów do zerwania bo nie ma do tego zadnych powodow. Miedzy nami jest ok. A tamta na pewno jej nie zna, bo to bylo naprawde takie naturalne i zupełnie przypadkowe. Boje sie tylko ze mnie bedzie sumienie zarło, ze jestem z obecna a zabawiam sie z jakąs nowką. Ale tamtej nie odpuszcze, zbyt fajny tylek miała.

Gość kici3433
no to idz na to spotkanie to zobaczysz jaka jest naprawde i czy zalezy ci na niej czy nie i juz . jak bedziesz pewien to z tamtą zerwiesz.

Gość ertert
jesteście siebie warci "On jest zwykłym dupkiem ona pospolitą dziwką!" idz do nowej a ta obecna zostaw bo szkoda dziewczyny...............

autorze odpowiesz mi na pytanie? d;laczegp odrazu nie znalazles sobie ladnej slicznej laski.. piszesz twoje sie przy nowej chowa.. to czemu sobie taka wybrales ktora nie jest dla ciebue NAJ.

Gość Ewellinka
oglądałam kiedyś taki film: dziewczyna (super atrakcyjna i sexowna) zachowywała się w ten sposób... na pierwszej randce szła z gościem do łóżka a kiedy po wszystkim facet szedł do łazienki na lustrze czekał na niego napis: "WITAJ W KRAINIE AIDS" :P :P :P

Gość pssssssssssssssssss
jestes taki jak kurwa reszta facetów. Wiadomo, ze nie ma najpiekniejszej dziewczyny na swiecie, zawsze znajdzie się ta ładniejsza, zgrabniejsza, z ladniejszym usmiechem itp. Ale chodzi o to zeby wybrac. Nie kochasz swojej laski...widac to...skoro jak zobaczysz fajna dupe to sie slinisz ;/

gusta sa rozne dla jednego jakas mozna byc naj a dla innego to pasztet, ale faceci to wrokowcy wiec skoro wybieraja to niech wybiora sobie dla siebie ta naj..... co innego jesli sam facet jest nieciekawy i zwyczajnie go nie stac na super laske

Gość Rocky Balboa 25
Nie znalazłem sobie od razu ładnej laski? Moja dziewczyna jest ładna. Ale tamta jest tak sexowna i widac ze bedzie niezła w te klocki. To dlatego o niej mysle, raczej to pożadanie. Macie racje, nie bede zrywał z moją, bo niby po co. Jakos moze sie nie wyda i kilka spotkan na pewno sie uda zaaranzowac. A pozniej sie zobaczy.

napisales ze twoja dziewczyna sie kryje przytamtej, wiec chyba wcale bardzo ladna nie jest dla ciebie...skoro o innej mowisz ze jest o niebo lepsza..

Gość mżonka
puknij się w łeb człowieku.... szkoda tej twojej obecnej dla takiego d**a jak TY

Gość blackmagicwomen
Ale tamtej nie odpuszcze, zbyt fajny tylek miała. No facet ile Ty masz lat?? z wpisów wnioskuje ze ok 20..hormony dalej buzują? A Ty chcesz ja tylko przeleciec-tak?? ....wiesz co?? zostaw Ty swoja dziewczynę bo nie zasługuje na takiego pustaka jak ty.. leć do tego fajnego tyłka-to przeciez teraz sens twojego zycia a swoja drogą,żeby gosciowi dac kartke z numerem-żenada..

gydbys kochal swoja dziewczyne na inna byc nawet nie spojrzal..moja laska jest dla mnie naj ,dlatego smiac mi sie chce z ciebie jak jestem na imprezie nie zwracam uwagi na inne.. uwazam ze inne wcale nie sa lepsze ani sexowniejsze . moja dziewczyna kreci mnie na maxa a inne? hmm zawsze znajdzie sie jakas bo przeciez nie same paszteciary po ziemi chodza ale wiem ze zadna nie dorowna mojej X.ona ma dla mnie super twarz figure duzy biust i swietny charakter ,kocham ja i nie w glowie mi inne...zdrada mi nawet przez 4 lata ani razu pzrez mysl nie przeszla..

Gość Rocky Balboa 25
Widze ze niepotrzebnie nawet temat założyłem. Bo w sumie po co. Moja dziewczyna jest w skali 0-10 = 7. Tak wiec troche lepiej niz przeciętna. Kocham ją, ale tamta mi zawróciła w głowie. I teraz wiem, ze nie byłoby warto jej zostawiać. Z tą z imprezy nie chce byc na stałe !! Chce wejsc z nia w stały układ, ale tylko sex ! A z moja bede nadal, bo w koncu to 2 lata juz razem.

Gość o matko ale ty burak jestes

twoja w skali 0-10 to 7 hahha wspolczuje twojej lasce i wcale nie jesr dla ciebie ladna.. co to w ogole za jakis smieszne skale hehe widocznie masz paszteta;]a ta z baletow to jakas kurewka tandeciara ruszylla dupa a ty lecisz jak pies. jak widac niewiele potrzeba zeby ci laske w glowie zawrocila

Gość palanttttttttttttttttttttttttt
a jakby Cię ta Twoja... sorry twoja (bo szacunek ci się nie należy) zdradziła? jesteś pusty, tępy zostaw swoją... chyba, że chcesz później patrzeć na jej łzy

Gość Rocky Balboa 25
Do "coraz wiecej radosci". Nie Tobie oceniac moją dziewczyne. Nie widziałes jej to sie nie wypowiadaj w ten sposób. Co do tego ze jakas laska zakreci mi od razu w głowie.Tak nie jest, ale ta niunia z imprezy jest tak dobra, ze grzechem byłoby jej nie zaliczyc.

Gość palanttttttttttttttttttttttttt
życzę ci z całego serca, żeby twoja dziewczyna cię potraktowała w ten sam sposób miej świadomość, że to się wyda i twoja dziewczyna cię zostawi... szkoda, że dotąd tego nie zrobiła a potem się dziwić, że powstają tematy o tym, że dziewczyny nie potrafią zaufać... takim tępakom jak ty? masz pojęcie jak krzywdzisz tą swoją? czy może nie widzisz więcej niż koniec swojego nosa? a reszta? gdzie się tacy ludzie rodzą?

gdyby byla dla ciebie twoja panna naparwde ladna nie w glowie bylyby ci inne.. odkad z moja jestem pelno lasek sie przwinelo i zadna jej nie doruwnuje. mimo zekumple sie slinia.. dla mnie moja jest NAJ..a byle panienka z imprezy jakich multum nie dziala na mnie... takich na baletach jest na peczki wiec tobie za wiele nie potrzeba zeby zwrocic uwage na jhakiegos tandetnego lachona

Gość kaskadka
omg ale z ciebie kretyn. Na miejscu twojej laski tez bym sie tak zabawiala a potem mowila, ze to tylko taki uklad tylko sex. Debil