Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rocky Balboa 25

Co zrobic? Rozdarty na 2 strony.

Polecane posty

widac co tak naprawde jest dla Ciebie wazne. Zaliczyclaske ktora spotkales na imprezie. Nie pomyslales o tym, ze jest mozliwosc iz to sie wyda? a wtedy nie bedziesz na pewno ze swoja obecna dziewczyna ani z tamta, bo ona pewnie przy kazdej nadarzajacej sie okazji proponuje takie spotkania. Czy faktycznie to jest warte tego by wskoczyc do lozka z laska ktora ma swietne opakowanie a tak naprawde nie wiesz jaka ona jest bez niego... Moze byla po prostu dobrze ubrana, umalowana. Sorry ale jak dla mnie to dla Ciebie liczysz sie Ty i Twoje zachcianki. Zachowujesz sie pies ktory leci na kazda suke, byleby tylko tylkiem przed oczami Ci zakrecila. I tak dostaniesz same ochlapy, bo laska pewnie tak gosci wyrywa na jedna noc. I nie jeden ja w lozku obracal... Szkoda tylko z tego wszystkiego Twojej, nic nie swiadomej dziewczyny....

Ja tam faceta rozumiem. Skoro laska jest w miare rozgarnięta i chce tylko jednego to sie moze nawet udać taki układ i nigdy sie nie wydać. Po 100 razie znudzą sie sobą i on wróci do swojej na stałe. A tak z ciekawosci: Do "Coraz wiecej radosci". Pokaz lasce ze ją kochasz i ze nie patrzysz na inne. hehe, we jej to pokaz. Skad masz pewnosc ze Twoja Cie w rogi nie robi ? Skoro ty w niej taki zakochany ? :] Znam mase przypadków gdzie facet był wierny i nawet na inne nie spojrzał, a laski były "znudzone" takim zachowaniem i szly w tango.

Gość palanttttttttttttttttttttttttt
to co? raz skrzywdzony ma prawo krzywdzić innych? cho***a, a potem powiększa się łańcuszek! i gdy ktoś chce trafić na coś dobrego, wierzy - nagle rozczarowanie, bo jakiś kretyn/kretynka będzie się mścić a może by tak spojrzeć szerzej, coś więcej niż własna osoba? Reqes, miałam Cię za w miarę rozgarniętego faceta

swój zawsze ciagnie do swego :) panna daje dupy wiec pewnie Ty tez nadajesz sie tylko do tego :) szczerze mowiac nie ma sie czym tu chwalic :) i chciałabym zobaczyc ta Twoja niunie :D 99% takich lasek to zwykłe gówniary. 15 latki robiące z siebie dorosłe kobiety, ubiorą krótka spódniczke, stanik z push-upem, tone tynku na twarz i mysla ze sa takie super... :) a moze bylo ciemno i nie widziales jak wyglada naprawde? a i jeszcze jedno... skad wiesz ze skoro ona taka ładna to w łóżku bedzie super? nie wszystkie piekne seksowne kobiety sa dobre w łóżku :) moze sie tez okazac ze jak ja zobaczysz w normalny dzien bez tej calej tapety i super ciuchów to uciekniesz z krzykiem :)

Gość coraz wiecej radosci
Reqres hehehe a czy wszystkie ladne laski musze walic w rogi? no to cie rozczaruje;] mieszkamy ze soba od 4 miesiecy namieszkanie razem nalegala ona a nie ja.. ja moglbym sie jeszcze wstrzymac uzbierac wiecej kasy..a zwlaszcza ze mieszkalism,y od siebie 15 min drogi pieszo..cos w tym zlego ze mam udany zwiazek z fajna sliczna porzadna laska?nie ma mieszy nami jakis chorych gier.milo mi ze moja panna chce sie ze mna ozenic ze coraz wiecej o dzieciach mowi o slubie.. i to ona raczej nie jest chyba mnie za bardzo pewna skoro tak na to napiera.. ja chce owszem ale jeszcze nie teraz za 2 lata moze.. a ci frajerzy ktorzy leca na byle panienki z imprezy nie maja wcale wymagan...co druga n aimprezie kreci dupa zachpwuje sie jakby szukala huja i dookola sie rozglada kto na nie patrzt a kto nie..

Gość martynoska_23
Życze powodzenia, kłamstwo wyjdzie na pewno bo zawsze wychodzi nie ludz sie ze uda ci sie zaliczyc kilka razy to dziadostwo z baletow a twoja dziewczyna o niczym sie nie dowie, przygotuj siie na to ze tamta wydymasz i juz przestanie byc dla ciebie atrakcyjna a twoja kopnie cie w tylek...no i tradycyjnie bedziesz zalowal...bo jak mozna normalna, kochajaca dziewczyne zamieniac na jakies bog wie co z baletow, laske ktora w ogole sie nie szanuje, dyma sie na prawo i lewo, nie ma oporow zeby umowic sie z pierwszym lepszym na seks- zapewniam cie ze niestes pierwszy ktorego tak wyrwala ( taka drobna rada- jak sie zdecydujesz to gumke zaloz bo takie cuda przenosza) Dojrzaly zwiazek polega na tym zeby nie dac sie skusic, popatrzec mozna owszem ale to wszystko.koniec

Kocham ją, ale tamta mi zawróciła w głowie. O matko koles jakbyś ją kochał to nie w głowie by Ci były inne ruchadła z dyskoteki :o:o:o

Gość Rocky Balboa 25
Dobra juz skonczcie. Wy mowicie o tej dziewczynie z imprezy jak o jakims kurwiszonie, a na oko bylo widac ze to chemia od 1 wejrzenia była. Kompletnie nie łapiecie tematu, potraficie tylko skrytykować. Moja obecna partnerka jesli nie potrafi mnie utrzymac przy sobie sexem, bo ostatnio dosc czesto boli ja głowa to niech troche odpocznie. Ja nie widze nic złego w układzie - tylko sex z tamta dziewczyną i dzis mam zamiar sie z nia spotkac. Poza tym wielu facetów tak robi. Tylko ze to sie nie wydaje.

ja pierdole:o po pierwsze: co to znaczy seksem utrzymać przy sobie?jakby ci na niej zależało, jakbyś ją kochał to byś poczekał na to z wielką cierpliwością, aż ją głowa przestanie boleć a nie odrazu leciał ruchać inne panienki z dyskoteki. po drugie: nie mów mi że laska z którą nie zamieniłeś nawet słowa a już zwabia cie na seks i inne igraszki jest porządna i ułożona, bo zaraz tu sie zesikam ze śmiechu. po trzecie: nie pieprz mi tu o miłości do swojej dziewczyny, jak to jej nie kochasz i w ogóle bo to gówno prawda. koniec kropka.

nie kazdy tak robi bylam 2 3 powaznych zwiazkach i nie zdradzilam.. zwiazki rozpadly sie bo poznalem 2 razy inna ale zanim mialem zamiar uderzac do drugiej zakonczylam zwiazek i nie krzywdzilem nikogo bylem fair.

Poza tym wielu facetów tak robi. Tylko ze to sie nie wydaje. tak robią.tacy jak Ty, którzy mają swoją dziewczyne jedynie do seksu...a kiedy ta ma okres, zle sie czuje, badz jest chora idą dymac gdzie indziej:):):)przypadkowe chętne szpary z dyskotek:D

Gość Rocky Balboa 25
Jak to jej nie kocham? Kocham ją i to bardzo. daliscie mi do zrozumienia ze powinienem byc z nia. Błedem byłoby teraz z nia zerwac po tak długim okresie starań. Dlatego nie zrobie tego ! Ale juz trudno, umówiłem sie z tą dziewczyną to na spotkanie pojde i sie okaze czy jest tak dobra jak ładna :) A poźniej wykasuje numer i ustale z tą dziewczyną ze to był jednorazowy wybryk i uswiadomie ze mam dziewczyne i nie chce z niej rezygnować. No chyba ze bedzie fajnie to moze jeszcze kilka razy sie spotkam, ale na tym juz pozniej koniec !! Jesli nie jestesmy małzenstwem to w sumie jestesmy w pewnym sensie wolni, a swojej dziewczyny stracic nie chce. I nie mowcie mi ze nie spodobal wam sie jakis facet albo laska na imprezie i nie marzyliscie o tym zeby wskoczyc mu do wyra.

Gość ale naiwniary
Laski nie moga wciaz zrozumiec ze kazdy facet ma ochote na zdrade. Nawet zebyscie byly piekne, to zawsze pojawi sie seksowniejsza od was na ktora bedzie mial chrapke wasz facet. Ile mozna ogladac ten sam tylek ?

Gość ale naiwniary
Rocky Balboa jest zwyczajnym facetme, jakich pelno. wasi faceci tez marza o seksie z innymi laseczkami, nie jestescie najpiekniejsze, pogodzcie sie z tym !

Gość Rocky Balboa 25
No i co panie "coraz wiecej radosci" Mi mowisz ze jak bylbym zakochany to bym, nie patrzyl na inne laski a sam sobie 2x inne znalazłes? I jaka to roznica? Ja przynajmniej chce ze swoja byc, a ty 2 skrzywdziles swoje laski. I kto jest gorszy ? I ty mowisz tu jakims fear? Zastanow sie chlopie !

rzuć ją-nie marnuj dziewczynie życia-może jeszcze spotka odpowiedniego faceta z którym będzie szczęśliwa.Zrób to dla niej i rzuć ją...:o Popłacze dziewczyna, ale pewnego dnia zrozumie że to rozstanie było najpiekniejszą rzeczą, która mogła jej sie w zyciu przydarzyć

Gość ale naiwniary
ladyess ales ty naiwna !!!!!!!!tak a inny facet bedzie jej wierny hehe,tez po jakims czasie zobaczy zajebista dupe i bedzie mial ochote na sex...tak to wszystko dziala

Gość Rocky Balboa 25
Ladyees - dlaczego chcialabys zeby cierpiał ? W sumie nic wielkiego sie nie stanie, wiec mzoe skonczmy juz o tym gadac.

więc jesteśmy naiwniarami ale większość z nas wolałaby by nas rzucić niż zdradzić z poznaną na jakiejś imprezie laską

czy mi sie wydaje czy to jakas prowokacja ?:D cos cięzko mi uwierzyc ze faceci sa TACY pojebani :) tzn ja o tym wiem ale ten przypadek przebija wszystkie jakie znam :D koles - Ty nie wiesz co to miłość. Nie wiesz co to znaczy kochać. Wiec przestań pierdolic te głupoty bo robisz z siebie frajera. Faceci ktorzy zdradzaja swoje kobiety z puszczalskimi kurewkami z imprez potrafią sie chociaz przyznac (tu na kafe) ze nie kochaja swoich partnerek, a Ty usilnie nam wmawiasz jak bardzo kochasz... milosc nie polega na udowadnianiu tego seksem. Widocznie Twoja panna ma powód by nie isc z Toba do łózka? moze sie jej znudziłeś? moze jestes beznadziejny w łózku? moze konczysz po 5 min, moze jej nie zaspokajasz? pomysl... aha i nie karz nam mowic na ta szmate z imprezy ze to istny aniołek i cnotka z ktora kazdy chciałby sie ozenic. To zwykła szmata, bo nie znam kobiety ktora daje takim burakom telefonu na imprezie. Takie jak one, ubieraja sie seksownie zeby złapac takich frajerów jak Ty. Ona ma w dupie to czy przyszedłeś z dziewczyna czy nie. Tak wiec jak mozna nazwac taka panne? bo mi sie cisnie na usta tylko jedno określenie...

Gość ale naiwniary
ale większość z nas wolałaby by nas rzucić niż zdradzić z poznaną na jakiejś imprezie laską-no ok rozumiem tylko ze kolejny tez bedzie myslal o innej lasce, predzej czy pozniej:)

nic wielkiego? NIC WIELKIEGO? Koleś, Ty wiesz co Ty mówisz? Twoja laska ci zaufała, a ty ją zawiedziesz, zdradzisz to zaufanie... pokażesz, że nie jesteś wart tego zaufania... właściwie - już pokazałeś

Gość Rocky Balboa 25
do palantttttttttttt - ale dlaczego miałbym rezygnowac z czegos o co sie starałem i juz w pewnym sensie zdobyłem na stałe? Przeciez ja z tą dziewczyną z imprezy nie chce byc na stałe, wiec to raczej bedzie wybryk jednorazowy. Nie rozumiem o co wy sie czepiacie? O moja teraźniejsza dzieqwczyne ? NIc sie miedzy nami nie zmieni bo ona nie bedzie tego wiedziec, a co oko nie widzi to serce nie boli.

buhahaha ale ja bylam wobec nich fair!! odszedlem i bo juz nic nie czulem.. bo to niebylo to wiec bezsensu bylo tkwic w tym sie oszukiwac i robic nadzieje drugiej stronie!i to wcale nie byla milosc skoro sie rozlecialo..poznalem inna i bylem wobec tamtych fair bo nie uderzalem do innej panny nie spotykalem sie.. tylko mi sie dziewczyna spodobala..rozstalem sie zbyla i dopiero kombinowalem...ale nie zdradzilem nigdy i nie spotykalem sie na sex!wobec tamtych bylemuczciwy powiedzialem ze wie mnie sie wypalilo ze to nie to juz..i ze nie chce marnowac jej czasu zwodzic w nadzieji ze cos sie zmieni..i wiesz co?z jedna z tych dziewczyn do dzis sie kumpluje. jest moja kolezanka nie m a do mnie o nic zalu a nawet kiedys powiedziala ze docenila to ze bylem uczciwy..ze jej nie oszzukiwalem. ja mam gosciu w przeciwienstwie do ciebie zasady.. z obecna dziewczyna jestem pierwszy raz w zyciu naparwde szczesliwy czuje ze to ta jedyna..i nie w glowie mi inne.. a skoro nie czulem tego przy tamtych to zwyczajnie konczylem to.. po co sie oszukiwac nawzajem? ale mialem odwage odejsc mimo ze tez nie wiedzialem czy z ta ktra mi sie spodobbala mi cos wyjdzie.. nie balem sie ze zostane na lodzie! a ty musisz miec panne zeby sie dowartosciowac.. musisz miec kogos do sexu..musi ciebie ktos chciec...bo dopiero wtedy czujesz sie jak facet co jest w ogole zalosne;] ja mam chociaz zadasy a ty? lecisz na pierwsza lepsza zeby sobie podymac..

Gość ale naiwniary
verdine 20-nie faceci nie sa pojebani....zwyczajnie nie sa monogamistami i staje im na widok innej ladnej kobiety i czesto koncza z nia w lozku, bo ogladanie golego ciala partnerki przez 10 lat naprawde staje sie nudne ,trudno wam to zrozumiec? a potem placz i zgrzytanie zebow :P

kiedyś znajdzie się taki, który nie będzie myślał... dowód? ten, który już się wypowiadał w tym temacie

mówisz o swojej dziewczynie, jakby byłą twoją własnością wbij do swojej tępej główki, że tak nie jest starałeś się... ale nie wiesz jak szybko możesz to stracić

Gość Rocky Balboa 25
Glupie tepe suki:P

Ciebie nawet mezczyzna nie mozna nazwac... Tym bardziej czlowiekiem. Jesli bys nim byl to poszedlbys na spotkanie i odmowil sobie rzniecia z jakas nowo poznana siksa w klubie, albo w ogole na nie nie szedl. Od czegos czlowiek ma rozum i sumienie.