Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to mieszanka wybuchowa

neostrada plus vista-POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość to mieszanka wybuchowa

czy ktos moglby mi pomoc? na komputerze stacjonarnym mam win xp, wiec neostrade moglam zainstalowac z plyty. mam jednak tez lapka, ktory jest o wiele nowszy niz stacjonarka i chcialam sobie zrobic neo na lapie. lap ma wgrana viste, wiec musialam pobrac odpowiednie sterowniki. zrobilam to, zainstalowalam, internet chodzil elegancko.. dla pewnosci rozlaczylam internet pare razy i polaczylam sie ponownie, zeby sprawdzic czy wszystko gra i buczy. i gralo. do czasu, kiedy wylaczylam lapka. kiedy go wlaczylam ponownie juz mnie nie chcialo polaczyc z internetem. modem wykrywa, bo kiedy klikam na te ekraniki w pasku zadan, to mam do wyboru: MY ISP - czyli moj modem, potem jakis internet bezprzewodowy, z ktorym sie polaczyc nie moge bo za slaby zasieg i czyjas neostrade zabezpieczona (pewnie ma livebox).. i co ja mam zrobic. bo logicznie rzecz biorac zeby miec z laptopa dostep do neta musialabym instaloac internet, ewentualnie sie rozlaczac, ale nie wylaczac w ogole laptopa a to paranoja przeciez.. pomocy

Gość a masz bezprzewodowy
?

Gość mam modem na USB
:]

Gość zadzwoń na 0801102102102

Gość aDSAas
kup sobie normalny router na allegro za 100 zł i będziesz miała spokój :o

Gość nie wiem bla bla bla
czyli masz taki bez liveboxa? dobrze zrozumiałam? a podłączasz ten kabel do laptopa jak chcesz sie łaczyć z netem? Ja mam liveboxa, viste i modem wbudowany i wszystko mi działa ale najpierw musiałam zainstalować płytkę neostrady, może i ty masz taką płytę

Gość mała porada
modemu nie da sie podłączyć na kilka komputerów, kup sobie liveboxa a czy ten modem łączysz z gniazdkiem tel ? bo za mało napisałaś nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości