Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Może

Polecane posty

Gość giefe.
Dialog :)

Gość DialogTelecom
Giefe?:)

Dialog uważasz ,że my faceci lubimy być okłamywani?? :D:D:D:D:D Poza tym w kłamstwach facet NIGDY nie przebije kobiety :)

Gość giefe
Trzymam się tego co mam.A czasem daję się oszukać.Naiwna jestem.I później ryczę jacy to ludzie podli są.

Gość DialogTelecom
Nikt nie lubi jak się go oszukuje..robi coś za jego plecami..zdradza. "Trzymam się tego co mam.A czasem daję się oszukać.Naiwna jestem.I później ryczę jacy to ludzie podli są." Żyj w zgodzie z samym sobą. Nie oszukuj nikogo. A ludzie podli są. Byli i nadal będą. Nic nie poradzimy na to.

Gość DialogTelecom
Chciałem sprawdzić czy naprawdę jesteś "nie do uwiedzenia". Sczezrze mówiłaś?

Dialog wg mnie szczerze mówiła ,że jest nie do uwiedzenia ale czy nie do ....... ;) :D:D:D

Gość wyrwania oj xyzedzie
Ty stary zgredzie:P wywac chwasta se mozesza albo wlocha lonowego coby Ci nie przeszkadzal , kiedy natsepnym razem pesetka bedziesz szukal swojego ptaszka, na ktorego to niby chcesz COS wyrwac:classic_cool: ide, bo jakos gmli na mysl o tych Twoich wlochach, fuuuj

Gość DialogTelecom
giefe pisząc o tym czy ja Ciebie tutaj oszukuje i zwracając uwagę na to abyś była ostrożna nawet w rozmowach przemawiała przeze mnie tylko troska. Pamiętajmy, ze to jest tylko internet i każdy tutaj pozuje na takiego jakim chciałby być. Poza nie jest zaprzeczeniem prawdy gdyż jest to pewnie tylko szukanie własnego ideału. Dlatego jeszcze raz zwracam uwagę na trzymanie się własnego szczęścia i docenianie tego co się ma.

Gość DialogTelecom
A ja chciałem sprawdzić czy Ty naprawdę jesteś nie do uwiedzenia. Dlatego chwilowo wcieliłem się w rolę uwodziciela;) trafiłaś na mnie a ktoś innym szedłby w zaparte:D Co wtedy? Aż dogoniłby własny ideał i Cię uwiódł:D

Ale o 11.43 pojawił się typowy przedstawiciel mięsa kafeteryjnego :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość chodzilo Ci o mieso
czy o pasztet:classic_cool: badz precyzyjnym chlopaczku:D:D

a pasztet to niby z czego się robi precyzyjny chłopaczku lub dziwczynko???? :D:D:D:D:D:D:D

Gość DialogTelecom
Dyskusja ciekawa bo pełna emocji;) A na kafeteryjne mięso nie powinno się zwracać uwagi:) Od razu bez słowa do usunięcia. A do tematu bardziej pasuje inna piosenka ale ciiii tajemnica;) Nie powiem.

Dialog ależ jakieś urozmaicenie dla ubarwienia zawsze się przyda,a i pośmiać się można :D:D:D:D

Gość DialogTelecom
Racja:) Raz na jakiś czas trzeba z siebie wyrzucić zalegające negatywne emocje:D

Gość ciekawa dyskusja
😴 od trzech dni was podczytuje i czekam na rozwoj jakiejs akcji, ukazanie emocji o ktorych tyle dialog rozprawiasz i nic :( jak nuda wialo tak wieje. tylko zgred probuje jakos naladowac atmosfere(w koncu sam se zalozyl temat) ale wychodzi, ze smieje sie jak guupi do sera i koniec kropka😭 rozprawiacie i rozprawiacie a nic z tego nie wynika:D

Gość DialogTelecom
Nie czytasz dokładnie i takie skutki:) 🖐️

Gość giefe.
Dialog i jak Twoje sprawdzenia mnie?Wiesz już czy jestem czy też nie?Chwilowo się wcieliłeś?Znaczy,nie jesteś romantykiem?Od teraz będziesz jak xyzed ?Wulgarny?:)

Gość gf.
xyzed Ty jesteś diabłem.Nie pisz więcej na Swoim topiku.Gotuje się we mnie krew.Nie chcesz chyba by mnie zalała,co? ciekawa dyskusja A co ma się dziać?Wczoraj kocha dziisiaj żenić się chce?Tak byś chciała ciekawa dyskusja?:)

Gość DialogTelecom
giefe jestem:) Ale nie tutaj. Tylko dla swojej kobiety:) Wydaję mi się, ze nie dasz się uwieść..ale słabo się starałem. W obawie ze naprawdę rozkocham Cię w sobie;)

Gość czytam czytam i czytam
i za glowe sie lapie, bo nie wierze, ze tu na kafe jest osobnik:classic_cool: na ktorego sie kreujesz:) tacy wygineli przed mamutami.

Gość zenic nie ba nawet
wychodzic za maz nie mam zamiaru:) faceci to podgatunek, nadaja sie tylko do prac gdzie moga wykazac sie miesniami, no czasem udaja ze mysla, ale tak generalnie to hm swiat bylby bez nich piekniejszym ide nim sie sama zamotam:O :P

Gość gf.
Super Dialog :). Na początku mnie zmyliłeś,mówiąc,ze jesteś szczęśliwy a potem,że jesteś Sam w 4 ścianach-i się pogubiłam w Twoich wypowiedziach.Czując pod skórą,że mydlisz mi oczy.Nie myliłam się:). Przestań uwodzić,bo rzeczywiście rozkochasz. A teraz chodź na szlugę.:).

gf. a wsio mi ryba co Cię zaleje:D czy krew ,czy wóda ,czy też inny trunek lubo też napój :D:D:D:D:D A diabeł ma to do siebie,że bardzo trudno jest się go pozbyć zwłaszcza ,gdy czuje siarę :D:D:D:D:D:D

Gość DialogTelecom
Nie chcę rozkochiwać w sobie zajętej kobiety. Kobiety łatwo się rozkochują;)

Gość gf.
xyzed :) Siara i wszystko jasne.