Gość vbhjb n Napisano Wrzesień 9, 2009 ja pierdole znów naćpała się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielona kropla Napisano Wrzesień 9, 2009 xyzed--> widzę , że topik "MOŻE" tętni życiem, pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DialogTelecom Napisano Wrzesień 9, 2009 No w końcu:) Noc? Zimna.. Zapomniałem o dżezie i innych akcesoriach do rozgrzania. Poranek. Przyjemny. Teraz tym bardziej. Jestes. Perspektywa miłego dialogu w uroczym towarzystwie oto powód mojego na Cię oczekiwania. Czy jestem uwodzicielem? Jeżeli uwiodę Ciebie na romans..wtedy tak o sobie powiem. Ale podobno od dziś to Ty masz mnie uwodzić? Doskonale. Nawet jak okaże się słabym uwodzicielem to i tak romans murowany:D no chyba ze Ty tylko uwodzisz dla zabawy. Rozkochasz i porzucisz bez szans na cokolwiek..i z nienaruszoną wiernością w sercu wrócisz w objęcia swojego amanta który gdzieś tam nieświadom niczego myśli o Tobie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 zielona i ja z lubością Ciebie pozdrawiam :) giefe. a cóż niewiasto nie podoba Ci się w moim nastroju jakże życzliwym dla bliźnich?? :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DialogTelecom Napisano Wrzesień 9, 2009 Moja muza dziś bardzo zapracowana. Szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbhjb n Napisano Wrzesień 9, 2009 twoja mimoza przeholowała i wala się pod stołem w błogim stanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 lepszy błogi stan niż ciężkie wkoorwienie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość giefe. Napisano Wrzesień 9, 2009 Dialog Przepraszam.Bardzo zapracowany dzień.Wynagrodzę Ci to .:). Miłło czytać roześmianą buzię:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Dialog jednak niezły wyrywacz z Ciebie :D:D:D:D już się nagrody dorobiłeś :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DialogTelecom Napisano Wrzesień 9, 2009 A w jaki sposób nagradzasz mężczyzn?;) Czy moge sam sobie wybrać formę nagradzania?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość giefe. Napisano Wrzesień 9, 2009 Sam wybierzesz?Nie za proste to?.W każdym razie pomyśl,może ulegnę:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DialogTelecom Napisano Wrzesień 9, 2009 Ale ja już mam pomysł;) Najpierw ustosunkuj sie do nocnych listow moich a potem zdradzę pomysł;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość giefe. Napisano Wrzesień 9, 2009 Ustosunkuję się nocnie do nocnych listów.Teraz znów do siebie wracam :).Miłego popołudnia:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DialogTelecom Napisano Wrzesień 9, 2009 Szkoda, ze tak wcześnie opuszczasz:) Zostań.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DialogTelecom Napisano Wrzesień 9, 2009 Ulegaj..może i ja ulegnę;) MiŁego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość giefe. Napisano Wrzesień 9, 2009 A kiedy chciałbyś mnie tutaj widzieć?Godzina?.:) Uległy:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DialogTelecom Napisano Wrzesień 9, 2009 Teraz! Cały czas;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DialogTelecom Napisano Wrzesień 9, 2009 "Czy jestem kokietą?.Kobietą z pewnością.A czy Ty jesteś uwodzicielem?. .Myślę,że doskonale wiesz co w trawie piszczy.Wszak to zdrowy,czysty,niewinny flirt czy też filtr." Jesteś pewna swych słów?;) "Wszak to zdrowy,czysty,niewinny flirt czy też filtr" Igrasz z ogniem;) Czysty niewinny teraz..a za chwilę? A jutro? ;) Kto wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Dialog jak na razie to wg mnie giefe poddaje Cię filtracji flirtującej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DialogTelecom Napisano Wrzesień 9, 2009 giefe intryguje;) To mi się w niej podoba. Pobudza zmysły i emocje..dzikie żądze! giefe? Po co wspominałaś o uległości swojej? A teraz co? Uciekłaś?..Nie rób mi tego;) Wracaj natychmiast. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 No tak Dialog rozpalony i nie ugaszony :D:D:D:D:D:D:D ale powiem Ci,że dopóki Ty jej nie rozpalisz to raczej nic z tego nie będzie i najwyżej wyrwiesz własny tyłek z krzesła przy kompie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DialogTelecom Napisano Wrzesień 9, 2009 Wiesz iksie..ciężko cokolwiek rozpalic tutaj na kafe. Musiałbym być super-uwodzicielem. A nie jestem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Spoko :) wyrobisz się jak gówno w betoniarce i bydzie gut :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DialogTelecom Napisano Wrzesień 9, 2009 Twoje porównania:D Może sie wyrobie..a może wystarczy ze jestem taki jak teraz? Reszte zdziała giefe? W końcu to ona miała mnie uwodzić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Ona niech uwodzi ale pamiętaj Ty zdobywasz lubo też gonisz króliczka :D więc musisz błyszczeć jak psu jaja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DialogTelecom Napisano Wrzesień 9, 2009 Jak na razie słabo błyszcze a jednak moja muza zagląda od czasu do czasu do mnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Boś błysnął złotym "zębem" :D I tak trzymaj chopie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DialogTelecom Napisano Wrzesień 9, 2009 Raczej wilczym kłem który wyostrzyłem sobie na..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Oby Ci się na niej nie stępił ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DialogTelecom Napisano Wrzesień 9, 2009 No właśnie:( W końcu giefe pisała na początku, że jest nie do uwiedzenia;) ale nie ona pierwsza tak mówiła;) no chyba, ze jest kobietą wierną i oddaną swojemu supermenowi niczym bohaterki Trylogii Sienkiewicza;) i tylko zwodzi..kusi i podnieca takich jak my:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach