Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Może

Polecane posty

Gość DialogTelecom
Chwali Ci się to;) A on? On taki sam?

Gość gf.
Dialog?Mam znajomego,który ma rodzinę.Żonę,dzieci.Twierdzi,ze kocha i tylko rodzina się liczy.A seksi się z innymi dziewczętami.Mówi,że to tylko seks.Myślisz,że nie kocha Swojej żony? Jak Wy faceci to rozumiecie?Pojmujecie?Dla mnie to kosmos.

No giefe pewnie ,że potrafię ubarwić sobie prozę życia :) A czy kocham prawdziwie??? To pytanie ,na które nie da sie odpowiedzieć tak lub nie,albowiem to okaże się dopiero za jakiś czas i może na przykład objawić się takim stwierdzeniem skierowanym do kogoś z kim się zestarzeję : " Wiesz babo żmija z Ciebie super jadowita ale na żadną inną żmiję bym Ciebie nie zamienił" :D:D:D:D:D

Gość gf.
xyzed Ale czy co rano kochasz Ją tak samo?I czy długo tak kochasz? Dialog Wierzę,że tak samo. Chociaż ludzie to istoty skomplikowane.Uczucia,emocje.Niekiedy nie masz na nie wpływu.A Jeśli coś się wypala,coś mija-znaczy miłości nie było?

Gość DialogTelecom
Seks rodzi się z miłości. Takie zbliżenie musi być oparte na uczuciu. Jeżeli tego nie ma? Jest to sam popęd? Lecz mimo iż to tylko popęd to powinien być trzymany na smyczy. Jeżeli nie jest to świadczy to tylko o słabości i innym pojmowaniu miłości przez tego faceta. Może i kocha szczerze. Nie wiem. Nie odpowiem na to. Pisaliśmy już, ze każdy jest inny. Miliony ludzi to miliony interpretacji.

gf nie ,nie tak samo tylko deczko bardziej ,a za to że mnie jeszcze w doopę nie kopnęła :D:D:D:D:D:D

Gość DialogTelecom
"Jeśli coś się wypala,coś mija-znaczy miłości nie było?" To nie tak:) Na poczętku zawsze uczucia są silniejsze. Ale przecież nie bedzie zawsze tak jak na poczętku. Z czasem miłość przejawia się już inaczej. Może bez takiej wylewności ale nadal jest się w stanie skoczyć w ogień za drugą osobę. A Ty? Z każdym dniem mocniej kochasz? Słabiej? Jak to jest?

Gość DialogTelecom
Miłość nie mija. Albo była i będzie zawsze. Albo to nie była prawdziwa miłość.

Dialog miłość to tylko zwyrodniałe poczucie prawa własności w stosunku do osoby ,z którą się chcesz bzykać,pieprzyć,ruchać,dupczyć czy jak tam zwał :D

Gość DialogTelecom
To też;) dlatego jest coś co nazywamy słowem "zazdrość". Ale przede wszystkim miłość to własnie to uczucie kiedy jesteś w stanie skoczyć w ogień za ukochaną.

Dialog zmartwiłeś mnie bo wychodzi na to ,że nigdy nie byłem dotknięty tak górnolotnym uczuciem :D:D:D:D:D:D:D bo zabić to bym zabił ale żeby parzyć sobie własny tyłek to ni chuja :D:D:D:D:D

Gość DialogTelecom
Nasza pani nas opuściła? Gdzie Jestes?

Gość DialogTelecom
A Ja tak;)

Kurcze 250 wpisów i żadnych wyzwisk toć to na kafe rzadko spotykane :D

Gość gf.
podczytuję :)

Gość DialogTelecom
Rzadko spotykane za to mile widziane;)..choć kilka sie znalazło..ale nie patrz na to co złe:)..

Dialog no to skacz chłopie skacz,a może urnę z Twoimi prochami ukochana postawi przy telewizorze oglądając kolejny 2222gi odcinek M jak miłość :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość giefe.
:) To "podczytuję :) " nie ja pisałam.To ktoś inny :)

Gość DialogTelecom
Kulturalny podszyw?:D

Gość DialogTelecom
Niech postawi:)

Raaanyyyy !!!! Dialog zaopatrz się już w silne leki antydepresyjne :O toć z Ciebie prawdziwy Don Kichot naszych czasów :D

Gość giefe.
Kulturalny podszyw widocznie:).To zabawne. Miłość jest niezbadana.Żadne tezy ,żadne deklaracje .Życie pokazuje:).

Ale wiesz??? Może to dobry sposób na wyrywanie?? :D:D:D:D:D

Gość DialogTelecom
Zycie pokazuje? Życie pokazuje tyle, ze wydaje Ci się, iż miłość słabnie gdy być moze jest zupełnie inaczej.

Dialog jeśli pokazuje ,że słabnie to znaczy ,że już jej nie ma :D

Gość DialogTelecom
Na wyrywanie? No tak. Tak sie reklamuje przed giefe ;) Kobiety pragną takich mężczyzn. Tym bardziej kiedy mają watpliwości co do swojego;)

Dialog z moich obserwacji wynika jednak ,że kobitki wolą typ skurwysynka :D:D:D:D:D

Gość DialogTelecom
To, ze kocha nie wyklucza bycia skurwysynem;) Można być skurwysynem na wiele sposobów. Kobita na pewno nie lubi być oszukiwana.

Gość giefe.
Dialog Czyli mnie zwodzisz i okłamujesz w tym co piszesz?

Gość DialogTelecom
Ani trochę nie okłamuje:) Pokazjue tylko, że łatwo jest okłamać. Więc uważaj na rozmówców i trzymaj sie tego co masz:). Dobra rada.