Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Może

Polecane posty

Spoko podbiła tylko swoją cenę:D:D:D:D:D:D:D:D Poza tym osobiście uważam,że Penelopy to rodzaj kobiety na wymarciu :D:D:D:D:D:D:D

Gość DialogTelecom
Zgadza się;) Na wymarciu..ale pewnie gdzieś sie jeszcze taka zdarzy;)..sama na "Bezludnej wyspie"..jakaś Nina T.:D

Nie licz na to, one teraz zawsze pod ręką mają wibrator :D:D:D:D:D:D

Gość giefe.
No wita co panowie:)..Jak przekupki na targi-które nudzą się czekając na ..na kogo?..Hm?.Częściej powinnam udawać,że mnie nie ma.:).Więcej się o Was dowiem. Dialog:)..Mów,mów -rewelacyjnie prawisz.Z lekkością i nie ukrywaną radością czytam . xyzet a Ty dostaniesz po nosie.Doigrasz się.Jesteś wulgarny i brutalny.

Gość giefe.
Nieukrywaną czy nie ukrywaną?.Który wie?.

Gość vbhjb n
ja pierdole :D jeszcze i analfabetka :D :D :D ale " co zrobisz ? nic pan nie zrobisz " takie sa skutki :D :o

Gość giefe.
Dialog Czy jesteś ?:).

Gość gf.
Nie ma Dialogu? Czy też nie ma Dialoga.?:).Skoro nie ma,może Ty vbhjb n postarasz się wytłumaczyć jak należy poprawnie napisać.Ja jestem skromną gimnazjalistką i nie potrafię poprawnie konstruować zdań.A co dopiero właściwie używać.Proszę serdecznie:). I gdzieś xyzed Nam się gdzieś zapodział.

Gość vbhjb n
gf. chcesz mnie wyrwać ? :D :D :D

Gość giefe.
vbhjb n A gdybym chciała?Co wtedy?

Gość vbhjb n
1) chcieć to mało :D o wiele za mało :D 2) chcieć to możesz , ale tylko to :D

Gość gf.
vbhjb n No dobra.To ja będę tylko o Tobie.. chciała:).Nie przejmuj się już i spokojnie pływaj. Masz telewizor?. Świat bez mediów jest całkiem przyjemny.Nie uważasz?:).Wystarczy słońce,morska fala,piasek i smażone ryby,mogą też być wędzone.A jeżeli doda się do tego jeszcze kogoś kto podobnie patrzy na otaczający nas Matrix,to śmiało można powiedzieć, że jest dobrze.:).

Gość vbhjb n
:D co brałaś ? :D dziecko jak cię swędzi to umyj :D a najlepiej zmień płyn na odczyn p.H.3.5. :D sama woda + mydło zdecydowanie ci nie służą :D :D :D

Gość giefe.
Nie rozumiem o czym piszesz vbhjb n :).Wniosek jest następujący:rezygnuję z uwodzenia Pana.Dziękuję.Poczekam na Pana Dialog'a.:). Dialog niespodziewanie zniknąłeś.Jaki temu powód?.Kto mi Cię skradł na tak długi czas?.Pojawisz się z drżącym sercem?.Z dziką ,nieujarzmioną podnietą?.Kiedy?.Dzisiaj?.Jutro?.Kiedy:).

Gość vbhjb n
😭 :D :D :D :D :D :D :D

Gość DialogTelecom
Jestem. Pojawiam się gdy rozum śpi;)..a serce drży. Tęskniłaś do mnie)..tak jak do swojego..który jest x km od ciebie? A może bardziej? Jak to jest? Przyznaj się. Twoje serce już drży na mój widok?;)

Gość DialogTelecom
Z NIEUKRYWANĄ tęsknotą czekam na Ciebie Miła:)

Gość DialogTelecom
giefe? Czekam na Ciebie rano. W południe.. Jak znikam to znaczy, ze wracam z prozy życia do lepszego świata..do poezji?;) Tak to można nazwać. Ale teraz coś się zmienia. Teraz poranki z Tobą zamieniają sie w poezje. Więc cały dzień wypełnia mnie radość. Dzięki Tobie;)

Gość DialogTelecom
Witam po niekończącej się nocy. Liczyłem, ze tej nocy utonę w dźwiękach ciszy i odejdę nie wiedząc kiedy w objęcia Morfeusza..tym czasem nic z tego! W głowie burza..z piorunami..niczym u Beethovena. A w sercu? Kołatanie..ale i burza i kołatanie były przyjemne. Bo wywołane emocjami, tęsknotą? Aż nadszedł w końcu poranek i tylko Twoja obecność jest w stanie całkowicie ugasić ten pożar niepokoju. Przyjdź Muzo!

Gość gf.
Witajcie Panowie:). :).Spać po nocy nie możesz Dialog?.Nie próżnujesz.Czyżbyś już w sidła pajęcze wpadł?.A co z Twoją osobistą Muzą ?.Wie,widzi Twoje niespokojne myśli?I kołatanie?.Czy ja tęskniłam?.Pewnie,że tak.Nie ma to jak przyjemna rozmowa z filiżanką kawy w dłoni.A czy serce drży ?.Nie,jeszcze nie drży.Śpi jak zaklęte.Umiesz go pobudzić?. Z NIEUKRYWANĄ niecierpliwością czekam na odpowiedzi.:). A czy proza życia to praca czy dom?.:).

Gość DialogTelecom
Dzień Dobry:) Osobista muza? ;) w moich czterech ścianach oprócz nut wydobywających się z głośników nie dostrzegam innej muzy;) Serce Twoje śpi? A nie drży na myśl o innym?

Gość gf.
Ani trochę:).

Gość DialogTelecom
Jak to? :) Odpowiedz mi szczerze? Kochasz?

Gość gf.
Kim jesteś?.:)

Gość DialogTelecom
Człowiekiem. Mężczyzną. A kim mam być dla Ciebie?

Gość giefe.
Dialogiem?

Gość DialogTelecom
Dialogiem również. A co z dialogu wyniknie tego nikt nie wie. Podejrzewać tylko można.Tym bardziej, że w Twoim sercu pustka:)

Gość giefe.
Super:).Rozmowa nie zobowiązuje.Czy zobowiązuje?A właściwie co podejrzewasz?.Dialog pisz uczciwie:).Z drugiej strony wiesz ,że pustkę można wypełnić.Gdy ktoś chce wypełnić i gdy ktoś chce ją mieć wypełnioną.

Gość DialogTelecom
A Ty chcesz?

Gość giefe.
A Ty chcesz?