Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewucha84

pare pytan o kredyt studencki

Polecane posty

Gość ewucha84

witam wszystkich.mam pare pytan dotyczacych kredytu studenckiego? czy ktos ma moze taki kredyt? mozna go zaciagnac splacajac juz jeden inny kredyt?

Gość ewucha84
czy jest ktos kto moze mi pomoc?

Gość vvvvv
Nie wiem czy mozna go zaciągnąć jak sie ma kredyt. Ja wziąłem go nie mając kredytu.

Gość forumowiczka87
nie wplatuj sie w to ,jak smrod przez dlugie lata bedzie sie toz a toba ciagnelo !serio!moja kolezanka do dzis splaca:/a co jak nie znajdziesz roboty?e?

Gość vvvvv
forumowiczka87, czy ty myślisz, że wzięcie kredytu studenckiego to zachcianka? Gdybym go nie wziął nie małbym za co studiować. Teraz spłacam po 100zł miesiecznie - to wcale nie tak dużo.

Gość trudno powiedzieć to zależy
ja miałam kredyt na studiach licencj, potem na mgr chciałam dobrać, ale mi nie dali bo rodzice sie zadłużyli a nie miałam innego poręczyciela. Także jak poręczyciel ma już jeden kredyt to nie dadzą chyba ze ma nie wiem jak wysokie dochody znacznie przewyższające wszystkie raty łącznie z innymi opłatami miesięcznymi. Jeśli chodzi o ten jeden to spłacałąm 350 zł na mies. Miałam ciężko dlat ze zaraz po mgr przyszło mi do spłaty a wiadomo zarobki są jakie są