e_kasiuleczka 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 w lipcu urodziłam dziecko, karmię piersią i zastanawiam się jakie tabletki antykoncepcyjne są najlepsze w czasie karmienia piersią? młode Mamy jakie tabletki bierzecie, a może jakoś inaczej się zabezpieczacie??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tabletki raczej nie Napisano Wrzesień 7, 2009 spirala,chyba plaster no i stara dobra prezerwatywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asicaG Napisano Wrzesień 9, 2009 ja brałam Cerazette(dla karmiących) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takie od lekarza Napisano Wrzesień 9, 2009 tabletki takie jakie ginekolog zapisze ! :) nie ma dużego wyboru, można brać tylko takie bez estrogenów np. Cerazette, Azalia, zastrzyk depo-provera lub wkładka czy prezerwatywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 ja też urodziłam w lipcu i łykam cerazette :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania t 0 Napisano Marzec 28, 2011 Witam! Mam do sprzedania nie otwarte opakowanie cerazette, 35 zł z przesyłką. niva4x4@wp.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach