Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minimoni

Pytanie do mężczyzn

Polecane posty

postrzegacie nas jako przedmiot, albo narzedzie do czegos, nie wiem jak to nazwac, ale to bardzo bolesne.

Gość ubrane fakty
ps wiecie jak dama zachowuje sie w łóżku? bóle głowy,za ciemno w pokoju za jasno,nie wygnieć mnie itd;):P sun6 --przetłumacze Ci z męskiego na kobiecy--to znaczy ze Ci dwaj(zs i ms)szukają(lub znaleźli) kobiety z którą można konie kraść;):P tak lepiej?pa

Gość ubrane fakty
jestem kobietą --dodam;):P(nie pytać o czarny nick):P

"a swego czasu zastanawialem sie jakim cudem pewien kucharz mogl mnie pomylic z ms, hmmmm " - musiałem nie być w formie ;) Ubrane - a jaki masz czarny nick? :P

Gość ubrane fakty
Ubrane - a jaki masz czarny nick? ms czytaj ze zrozumieniem,miałeś nie pytać:P --to i tak nie jest ważne ;)

Ms, litości... Powiedziałem, że: Spełnienie tych trzech teoretycznych kobiecych ról wcale automatycznie nie oznacza, że kobieta musi być interesująca jako partnerka (a tego chyba dotyczy temat). Kobieta zadając takie pytanie może na początku myśli jak zdobyć faecta, który ją zainteresował, ale zaraz potem snuje wizje o wiele bardziej wykraczające poza sferę sypialniano-towarzysko-kuchenną. Poza tym... jest tych ról nieco więcej, np. życzliwa, otwarta i biliska (prawdziwie bliska) osoba towarzyszka aktywnego spędzania czasu partnerka do rozmowy o wszystkim i o niczym dobra matka itp. Każdemu wg potrzeb. Jeśli facet potrzebuje tylko dobrze zjeść, potem pójść do znajomych i na koniec trochę pobzykać... określenie "prosty" wcale nie jest wyznacznikiem przynależności do gatunku. Tłumaczenie powodów jest chyba zbędne.:) Wg tego podejścia, które prezentujesz o wiele lepszym sposobem na idealną realizację samczych pragnień jest - stołować się u mamy (bo któż gotuje lepiej od niej) - zatrudnić na stałe Tanię z Ukrainy (bo w łóżku zrobi co zechcesz) - rozmawiać ciekawie "o niczym" z panią z kiosku albo ciekawie "o czymś" z fryzjerką poczas strzyżenia (są najlepszymi rozmówczyniami). Po kiego diabła zawracać gitarę jakiejś niewinnej prawdziwej KOBIECIE? :)

"Poza tym... jest tych ról nieco więcej, np. życzliwa, otwarta i biliska (prawdziwie bliska) osoba towarzyszka aktywnego spędzania czasu partnerka do rozmowy o wszystkim i o niczym dobra matka" Życzliwa, otwarta i bliska, towarzyszka aktywnego spędzania czasu - opisujesz dziwkę w łóżku partnerka do rozmowy o wszystkim i o niczym - dama w salonie dobra matka - to tak trochę kucharka w kuchni :P A podobno ja jestem prosty... Poza tym Szczery już Ci napisał odnośnie nudnej damy/kucharki/dziwki :) Poza tym po co mi trzy kobiety, czyli matka, Tania i pani z kiosku jeśli to wszystko da mi jedna?

do: Szukanie dziury w całym powiedzialam że "niektorzy tutaj są prosci", ale hmm, coz, moze po prostu w taki sposob wyrazają swoje opinie:) luz:)

Mnie ciekawi jakie wizje daleko wykraczające poza sferę towarzysko-sypialniano-kuchenną może snuć kobieta... Czy ktokolwiek :) W każdym razie wizje, których nie można zakwalifikować do którejś z tych kategorii...

Konkretnie mam na myśli to co napisałem - chcę przeczytać propozycję wizji związku wykraczającej poza sferę towarzysko-sypialniano-kuchenną, taką, której nie można zakwalifikować do tego schematu. Nie mówię o podstawowych potrzebach jak wyjście do kibla. Jak praca, którą od biedy da się podciągnąć pod "towarzyskie" albo "łóżkowe" - jeśli ktoś akurat tak lubi ;)

Gość ubrane fakty
Sun 6 ,Szukanie--dalej nie rozumiecie ze kobieta tzw 3w1 to skrót myślowy? Jeśli mężczyzna taką znajduje nie potrzebuje,obiadków u mamusi,przyjaciółeczki do zwierzeń i kochanki...tłumacząc dalej , to co opisują kobiety+szukanie dziury w całym,(tzw zrozumienie miłość itd)odnajdują WŁAŚNIE przy tej jednej kobiecie:) Tak samo tzw facet 3w1(nauczyciel--wytłumaczy naprowadzi, przyjaciel --wysłucha(!) kochanek--(...ocenzurowano)

Tak przy okazji - mogę się ustosunkować do przedstawionej propozycji przed 15.30 :P Albo jutro jak mi sie będzie chciało. Oczywiscie zakładając, że będzie do czego się ustosunkować:)

Gość ubrane fakty
zs nie mogę ,bo wie że to ja:O:P

Gość ubrane fakty
A Ty dlaczego przestałeś udawać ze nie wiesz ze to ja:O

Gość ubrane fakty
:P zafoszyłam sie więc ide ;)