Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: 40letnia dzieciarnia boi sie Elke na kawe zaprosić .... jaki żal Kto? ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Zdechla matka rymcyma uprawia teraz seeks ze starym salowej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu 40 letnia dzieciarnia czyli srun xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Kto? ;pp mun i lezak i kto tam sie jeszcze ukryl za krzakiem i cie podszczypuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: mun i lezak i kto tam sie jeszcze ukryl za krzakiem i cie podszczypuje? Przecież ja bym w życiu z żadnym z tych degeneratów na kawę nie poszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Przecież ja bym w życiu z żadnym z tych degeneratów na kawę nie poszła. nie umią w bajerowanie i sobie nagrabili u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 92 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Przecież ja bym w życiu z żadnym z tych degeneratów na kawę nie poszła. Leżak ostatnio nawet znośny jest odkąd nie ma finansowo noża na gardle IMO... No i krajan z Warszawy. Edytowano 1 godzinę temu przez _RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Leżak wiele razy obrazal tu elcie a rymcym spija stolec leżaka po klopsikach mu z tyłka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Leżak jest z Podlasia 13cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 39 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 11 minut temu, _RC+ napisał: Mnie też korci żeby pojechać, wierz mi, ale daję sobie spokój, bo to nic nie da. Dziś taki jeden nawet po mojej zmarłej Matce obelżywe rzeczy pisał, taki zdemoralizowany degenerat, już nawet tego nie potrafił uszanować... Po prostu poszedł ignor i tyle, bo z niektórymi nic nie da, żaden dialog, wymiana "uprzejmości", nic nie pomoże. Tylko olać i uznać, że nie każdy jest w stanie cię obrazić, bo po prostu nie jest na tym poziomie. Szczęśliwie funkcja ignorowania działa dość dobrze - jedna z niewielu rzeczy na tym forum. Jesli to fifi to widziałam ze ma atak. Z nim nie ma co, nie leczy sie, zdaje sie ze swieta w namiocie spędził. Trochę sie nie dziwie tej odklejce ( ofc to żadne uspr tych obelg ) co do reszty sprobuje. Ale ciężko jak ktos kieruje to konkretnej osoby tekst na mój temat który CAŁY jest od zera wymyśloną bzdura. Ale podejmę próbę nr 2 Edytowano 1 godzinę temu przez Szpinak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 39 Napisano 1 godzinę temu Nawet na odwyk nie da sie stad isc Bo mam wrażenie ze to właśnie wtedy różne widmoki sobie folgują wiedząc ze nie sprostuje. Co za bagno bez wyjscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: nie umią w bajerowanie i sobie nagrabili u ciebie A żeby tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Rymcym też mnie ponizal wiele razy i śmiał się i skruchy ani przeprosin się nie doczekałem więc niech zdycha frajjjer jeebany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Rymcym ty sam jesteś prostytutka i twoja stara dawała na dworcu w Katowice smieciu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, _RC+ napisał: Leżak ostatnio nawet znośny jest IMO... No i krajan z Warszawy. No to idź z nim na kawę bo ja nie mam zamiaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Nawet na odwyk nie da sie stad isc Bo mam wrażenie ze to właśnie wtedy różne widmoki sobie folgują wiedząc ze nie sprostuje. Co za bagno bez wyjscia kota se kup to jedyne wyjscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Ja sobie zaraz pogram w gierkę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 39 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: kota se kup to jedyne wyjscie Kupno kota będzie rozwiązaniem na to ze twoj psiapsi na butaprenie przestanie konfabulowac na mój temat? To jest ta słynna menska logika? Uff dobrze ze ja mam damska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 44 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Szpinak napisał: Nawet na odwyk nie da sie stad isc Bo mam wrażenie ze to właśnie wtedy różne widmoki sobie folgują wiedząc ze nie sprostuje. Co za bagno bez wyjscia a niech wymyslaja co ci to przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 92 Napisano 1 godzinę temu Kupno kota trochę bez sensu, o ile nie chce się rasowego. Dachowiec zawsze się za free znajdzie Ostatnio podkarmiam pewnego rudzielca podobnego do kota Dumbo, ale chyba ma właścicieli bo za gruby na bezpańskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: Kupno kota będzie rozwiązaniem na to ze twoj psiapsi na butaprenie przestanie konfabulowac na mój temat? To jest ta słynna menska logika? Uff dobrze ze ja mam damska mylisz mnie z osobą ktora sie przejmuje widmo sobie dobrze radzi i nie wiesz jak go podejsc...ot co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, _RC+ napisał: Kupno kota trochę bez sensu, o ile nie chce się rasowego. Dachowiec zawsze się za free znajdzie Ostatnio podkarmiam pewnego rudzielca podobnego do kota Dumbo, ale chyba ma właścicieli bo za gruby na bezpańskiego. Ruucham zdechłe truchło twojej matki peedale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano przed chwilą 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Nie biedronki, znudziło mi się bo nie lubie papierkowej roboty. Za to lubisz byc na garnuszku państwa i ojców swoich dziedzi, którymi się nawet nie zajmujesz bo wysyłasz w tym czasie nudle zleżakom, wreszcie robisz co lubisz i co cie nie nudzi, szafa gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach