Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczę sama juz nie wiem

DORADZCIE MI - z grzywka czy bez, obciac wlosy czy zostawic?

Polecane posty

Gość kurczę sama juz nie wiem

Nie wiem juz sama co zrobic z tymi moimi wlosami :O nie podoba mi sie ani opcja z grzywka ani bez...ale innej opcji juz nie ma ;) jakos nie chcą sie ukladac, jak ladniej - z czy bez? :) I kolor - marzy mi sie rudy ale troche sie boje:) http://img30.imageshack.us/i/27203634.jpg/ http://img30.imageshack.us/i/dscn26634.png/

Gość moniiiaczek
wg. mnie lepiej z ta grzywka na bok w dluzszych wlosach a w rudych bedzie Ci pieknie bo masz niebieskie oczy i jasna cere

Gość kurczę sama już nie wiem
mam zielone oczy :)

Gość ladnemu we wszystkim
ladnie, a Ty jestes sliczna wiec co nie zrobisz bedziesz wygldala bosko:)

Gość a mniee do
jak na moje to zostaw kolor ten ktory masz

Gość a mniee do
zrob tylko delikatne jasne pasemka-refleksy

Gość kurcze już sama nie wiem
tylko ten kolor ktory mam to moj naturalny i jest taki calkiem bez zycia :)

Gość kurcze juz sama nie wiem
refleksy blond czy jakies ciemniejsze? :)

Gość OJEEEEBBBB
ALE JESTEŚ ŚLICZNA!!!!!! MASZ JUŻ KOLOR RUDY,CHOĆ MOŻE TAKI MIEDZIANY :) JESTEŚ PIĘKNA :):):):):) NAJLEPIEJ WYSZŁAŚ NA ZDJĘCIU "PO KOMPIELI" W SZLAFROKU :) TAKA ŚWIEŻA,WESOŁA ROZLUŹNIONA I ZRELAKSOWANA :) CERĘ MASZ CUDOWNĄ :) ŚLICZNA JESTEŚ,NIC NIE ZMIENIAJ :):):):):)

Gość jesteś spod Łodzi
pabianice ?

dziekuje, ale nie mam rudych wlasnie, tak wyszly na tym pierwszym zdjeciu w rzeczywistosci sa bardziej takie jak na drugim :( czyli jednak lepiej z grzywka :) nie jestem spod lodzi, jestem z podkarpacia, czyzbym miala sobowtora? ;)

Gość jesteś spod Łodzi
tak, masz sobowtóra myślałam że ją spotkałam, moją koleżankę bo juz nie utrzymujemy kontaktu tylko bez obrazy ale jest jeszcze ładniejsza od ciebie :-) bardzo sie podobała facetom, przyłazili , patrzyli na nią podobna troche do Izabeli Scorupco

Z grzywka taka na bok bedzie spoko. Rude wloski tylko taka czysta miedz bez czerwieni beda ci jak najbardziej pasowac, bo masz ladna jasna karnacje.

nie umiem zlalezc takie koloru o jaki mi chodzi zeby wam pokazac, ale wlasnie rudy bez zadnego czerwonego odcienia, cos miedzy zlotym blondem a rudym :)

Grzywkę zdecydowanie zostaw! A w rudym będziesz wyglądała super :)

Gość Tylko rudy
Jest to kolor idealny dla posiadaczek nieskazitelnej cery oraz zielonych lub błękitnych oczu. Będziesz się wyróżniać w tłumie:) A tak na marginesie, to piękna z Ciebie dziewczyna.

Ola - moze moja wyobraznia jest mocno ogranczona, ale nie umiem tego przeniesc na swoją głowę ;) ;)

Gość kurczę już sama nie wiem
przepraszam Ona miało być oczywiście :)

ale kotek jest piekny :)

Gość Stylizacja paznokci 50zł
Skarbie, zostaw sobie tą grzywke z 1 zdjecia, moze zmien jej ksztal , calkiem prosta albo pocieniowana i wloski mozna scieniuj bardziej, albo bombka?

Gość kurcze sama juz nie wiem
mialam juz boba, mialam krotkie z tylu dlugie z przodu, mialam cieniowane, a teraz chcialam zapuscic i obciac na prosto - tak do ramion :) z grzywka lub bez wlasnie ;)

zrob cos niby jak kleopatra hihi ;-) bardzo modne efektowne i duzo lasek nosi. Wloski mega proste do ramion i grzyweczka ;-) prostownica w ruch i zmiana o 100888 stopni ;-)

dodam jeszcze ze te rozne balejarze i tlenione glowy to wioska troche, slicznie na prostych blyszczacych wloskach prezentuja sie ciemne kolorki ;-) zaszalej, sa fajne kremy do prostownic zeby sie wloski nie niszczyly sama uzywam rok prostownice i jakos niewidze zbytnio efektow spalonych wlosow. A mialam mega krecone. Tylko trzeba troche temu czasu poswiecic ;-)

Gość Jarekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ale ty brzydka jesteś! nie ważne co zrobisz to twarzy nie zmienisz!

uzywam prostownicy, czasem kręce a czasem prostuje :) a czasem nie robie nic :O przyciemniac nie chce bo mialam juz i brazowe i prawie czarne i nie czulam sie w tych kolorach dobrze, nie mialam jeszcze tylko rudych i dlatego kusi mnie zeby sprobowac ;)

Jarek, nie pytalam o to jak zmienic twarz, tylko co zrobic z wlosami ;) ok, moge byc brzydka, byle z ladna fryzura :D

mi sie osobiscie podoba taki rudy hmmmm... jak ma ta laska na wspolnej, ta siostra tego grześka i corka mariii hehehe niewiem czy kojarzysz, ale taki kolorek tez rewelacja, a te blondy bleeee... jakies balejarze pasemka, co ty .

Gość hjbkml
Jestes bardzo ladna ... Ja bymw sumie nic neir obila z wlosami, zapuscilabym :)ewentualnie lekko scieniowala troszke z dlugosci jesli kocowki tego wymagaja.pasemka sa juz nieladne i niemodne - nie robilabym ich,ewentualnie lekko przyciemnialabym wlosy , ale naprawde bardzo minimalnie , ale tez cos w rudy wpadajacy.Orginalna uroda, nie psoj jej :) a no i nie wiem,czmeu ale nie lubie gdy ktos kredka obrysowywuje sobie oczka :) jale ejsli Tobie sie tak podba to ok :) chyba, ze masz ochote na zmiany, to moze bym poeksperymentowala. Lepszy bylby np. sredni braz na oczka :) bez cienowania , tak polozony na cala gorna powieke i na dolna tez , zeby byl tak fajnie rozmazany i tusz do rzes :) podkresli Ci oczy i leki roz, ale taki leciutki :) a by oczy wydawaly sie ejscze wieksze obrysowywuje sie je na dole biala kredka do oczu :) tak jak Ty czarna, tylko ze biala:) Jestes o 100 razy ladniejsza od tej naszej miss polski piatkowej :) Czemu zes sie nie zglosila na mis , zabije:)