Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaqaa

dziwne podskoki,skurcze nogi,reki,glowy co to jest?

Polecane posty

cos dziwnego od jakiegos czasu sie ze mna dzieje siedze i sie nie ruszam i nagle jakies skurcze miesni,tak chocby nie wiem jak to opisac taki ruch niekontrolowany to chyba cos z nerwow tak mi sie zdaje taki ruch np jak sie czlowiek wystraszy to czasami tak mam z glowa,reka, noga nie wiem co to jest ale nie potrafie tego kontrolowac a zauwazam to coraz czesciej czasami co pare minut boje sie ze cos ze mna jest nie tak i sie to nasila

Gość MarysiaUj
Może brak magnezu? Kup sobie Chela Mag B6 jak ja i wszystko będzie ok:) Mi pomogło więc i tobie może pomoże. Miałam właśnie skurcze nóg, dziwne tiki, ale to pewnie od tych skurczów. Teraz nic mi już nie dolega.

Gość GuśkaP
Może faktycznie brakuje Ci magnezu? Ja tak miałam i też działy się ze mną dziwne rzeczy. Kupiłam Chela Mag B6 i jestem zadowolona z efektów. Nic nie boli, a samopoczucie o wiele lepsze.

Gość Marzenka86
O właśnie GuśkaP, szkoda, że ja wcześniej nie zajrzałam do internetu. Miałam spore niedobory magnezu i denerwujące objawy np drgające powieki i skurcze łydek i tylnych mięśni uda. Brałam 2 preparaty z magnezem i kompletnie nic nie dawało. Chelat polecił mi lekarz, powiedział, że jest najlepiej przyswajalny. I faktycznie, po tygodniu stosowania wyraźna poprawa :)