Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona77

Gdzie mozemy sie kochac?

Polecane posty

Gość zmartwiona77

Mam wilki problem;(( Nie mieszkam ze sowimi chlopakiem...mieszkamy jeszce z rodzicami... i problem w tym ze kochamy sie tylko jak nikogo nie ma;(( czasmi sie zdarzy 3 razy w tygodniu a czasi tylko raz na 2 tyg;(( Mi nie preszkadza seks w dziwnych miejscach...ale nie wiem jak z moim partnerem? co robic;((

Gość Alełooo
Przeciez rodzice tez spią...;]wiec mozecie spokojnie zamknac sie w pokoju i robic to tylko troche ciszej ze tak powiem;D macie samochod;>? polecam;D a poza tym mozecie to robic wszedzie...wiecc jaki problem;p;d

Powiem Ci tak. Ja z moja dziewczyną równiez nie mieszkamy razem i niestety kochamy sie bardzo rzadko bo nie ma jak, ani ja ani ona nie ma wolnego domu, chyba że jak jesteśmy na uczelni. Na dworze w zimne dni mi by sie nie usmiechało :)

Gość angellaaaaaaa
co za problem w zimne dni ? słabiutką chyba masz partnerke ze nie potrafi Cie ogrzać [fakt ziama to za zimno] ale taka pogoda w sam raz mało ludzi chodzi wiec czego od życia chcieć więcej:)

Przecież jest zimno, chyba po coś zakłądam kurtkę żeby było ciepło to samo ze spodniami. Ja właśnie nie rozumiem co w tym fajnego przecież to nawet zachorowac można, eh ja nic dobrego w tym nie widzę.

Gość angellaaaaaaa
też w tym nic dobrego nie widzialam do czasu kiedy sama nie sprobowałam :) jest pieknie uwierz warto zmarznąc :)

ale jak? Kochac sie na brudnej ziemi? czy codziennie trzeba ze sobą kocyk nosic ?

Gość angellaaaaaaa
ławki , murki :) partnerka może sie o coś oprzeć wypiąć dupinke i jazda:) najdziwniejsze miejsce w jakim się kochałam jest bankomat hehehe wiem dziwne ale to był jeden z lepszych numerków :) [oczywiscie tylko ze stałym partnerem!!!]

Gość księgowy
to powiedz ile Ci wypłacił z tego bankomatu :D

Gość strażnik miejski _
w bankomatach sa kamerki, niedługo dostaniesz wezwanie

Gość dokladnie w bankomatach ZAWSZ
sa kamery :o

Gość angellaaaaaaa
nic nie wypłacił mi z bankomatu ponieważ nie jestem dz..iwka i kocham się tylko z moim partnerem..a co do kamerki hmm było to z 1,5 roku temu i jeszcze zadnego wezwania nie było :)

Gość poprawka
o jaaaaaaaaa ale problem ;P ja kocham się z moim facetem jak wszyscy są w domu, pokój na klucz i jedziesz :D Tylko trzeba się pilnować żeby być cicho :D

Gość a ja juz mam meza
1.w samochodzie 2. w lesie 3. na lace 4. nad woda 5 w wodzie 6. w pokoju na klucz (j.w)

Gość zażyj Zyklon B to na pewno
Pomoże

Gość Ernestynka16
Jest kilka sposobów na seks w domu! Nawet jak ktos jest za ścianą.Ja dotychczas wypróbowałam juz kilka,i było całkiem fajnie! Ale to prawda że nie kazdy lubi ten dreszczyk emocji :-) MOŻNA sie jednak przyzwyczaić,jeżeli inaczej się nieda? Jeżeli chodzi o seks na łonie przyrody,to tez fajna sprawa ale idzie jesien i będzie z tym problem...dużo ciuszków na sobie? A to przeszkadza,hihihi...

Gość KUBAjunior
:-) no taaaak-z tym trzeba troche zastopowac ? Mialem kiedys dziewczynę i tez to robilismy w domu...DO CZASU!!! jak Jej Matka nas nie przylapala! I TAKI BYL SMUTNY KONIEC! Tak więc RADZĘ UWAŻAĆ DZIEWCZYNY BO PRĘDZEJ CZY PÓZNIEJ WAM TO TEZ SIE ZDAŻY! ale powodzenia!!!:-)

Gość Ernestynka16
Mnie nikt nie złapie!

Gość ale za to
Ty możesz coś złapać :D :D :D

Gość proponuję dworzec kolejowy
w czeladzi, tam nikt nikogo jeszcze nie złapał