Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzdziekkka

pies na dworze

Polecane posty

Gość bzdziekkka

wyszlam z kolezanka na dwor i wyszla dziewczyna z psem na trwaniku robil kupe.. i wyszla sasiadka starsza i patrzyla i komentowala ze pies robi natrwaniku kupe i ze cos tam czy to cos zlego? to jest osiedle trwanikow duzo

to nic złego-jak ktoś smieci wyrzuca, a obok ma kosz to komentuje, ale gówno się rozłoży za kilka dni wiec co za problem

Gość Johnny Bravo 123456789
niech kolezanka posprzata 😠

Gość frentii
Jesli nie bylo zakazu, wiec niech sie wali. Ja zawsze pytam sie takich ludzi czy nie maja wiekszych problemow i czy ich sensem zycia jest obserowanie zasranych trawnikow.

głupia zdzira:/ piesek jej przeszkadzal a gdzie sie ma kurwa wysrac ? tu sie tak porobilo ze ludzie mysla gorzej od zwierzat...trzebabylo jej powiedziec zeby ryj zamknela. ja sie juz klocilam raz z taka nadeta krową:/

Gość vsvsdv
Trzeba było powiedzieć że niech nie łazi po rawnikach, to w nic nie wdepnie. Nie przejmuj się. Zawsze znajdzie się jakieś stare próchno które jak ma na co zrzędzic, to będzie. Ciekawe czy tępej krowie bardziej podobałoby się sto kup w otwartym koszu na śmieci?

Gość Johnny Bravo 123456789
oo same wlascicielki psow siedza na kafe :classic_cool:

uważajcie, bo zaraz mamuśki sie włączą, że dzieci te gófna potem jedzą i ujebane od gówna chodza przez nasze psiaki trawniki dla psów, place zabaw dla dzieci!

Gość bzdziekkka
no teztak myslalam ale jak zaczela kolezanke z sasiedztwa krytykowac to troche sie przerazilam bo ja tez wchodze tam na dwor z psem.

Gość 1234567.......
tak na marginesie dodam tylko że w niektórych miastach straż miejska już wali mandaty za coś takiego ...właściciel psa ma obowiązek po nim sprzątać :)

Gość zuza3232
A co byś zrobiła gdyby sąsiad pod Twoimi oknami wypiął doopsko i nawalił kupę??? Wcale nie mam ochoty oglądać srajacych psów i ich właścicieli,którzy uważają,że ich pies wszystko może.Oczywiście,niech sobie srają,ale Waszym obowiązkiem jest po sprzątanie tego syfu.Szlag mnie trafia na coś takiego,szczególnie jak zaczyna się wiosna i topnieje śnieg,nie sposób cieszyć się zieleniącą się trawą,bo gówien tam więcej niż zieleni.Jeden Burek nawali,drugi,trzeci,ja pierniczę macie psy to po nich sprzątajcie!!!!

Właściciel psa ma OBOWIĄZEK sprzątania po swoim pupilu. Kosze przeznaczone na psie odchody są trochę inne niż te na zwykłe śmieci. Wiecie jakie zarazki i robaki ma ten czy inny pies? Wiecie gdzie z deszczem trafiają? Nie tylko z trawnika ale np.z chodnika? Ludzie myślcie, to nie boli!!! Dlaczego w innych krajach można wyjść z domu i usiąśc na trawniku przed uczelnią, w parku itd a u nas nie? Nie byłoby fajniej gdyby było czyściej?:) :P

Gość zuza3232
Kiedyś byłam świadkiem tego,że gość wyszedł z psem,ten nie mógł zrobić kupska na trawie zaraz przed oknem,za to na na chodniku załatwił swoją potrzebę i co? Gość tylko popatrzył się do góry czy nikt nie widział przez okno i poszedł w cholerę.Szczyt! Albo wychodzą pod inny blok,żeby pies się załatwił,ciekawe dlaczego nie pod ten w którym sami mieszkają.....Najgorsze,że 50 metrów dalej jest łąka na którą nikt nie chodzi a mógłby...szczyt lenistwa i szczyt bezczelności.

przypomnała mi sie scena z ,,dzień świra'':D mój pies będze srał gdzie chce (pomijajjąć pprogi, place zabaw itp) to co my, właściciele psów mamy powiedzieć, jak matka wystawa doope swojego dziecka, żeby też się załatwiło? i to nie tylko na trawnikach, na deptakach też to widziałam:O

Gość zuza3232
Podobnie sprawa ma się z trzymaniem psów na smyczy " bo malutki i nie ugryzie" ale może nie mam ochoty być obwąchiwaną przez obcego psa któremu nie wiadomo co do głowy strzeli,jakbym miała boa dusiciela oswojonego to też bym mogła tak wypuszczać "bo oswojony i nic nie zrobi...". Wiadomo,zwierzę to zwierzę,ale czasem właścicielom brakuje wyobraźni....

no a myslicie ze ludzie nie sraja? kurde to musielibyscie zobaczyc plac imprezowy w moim miescie. sama mialam przyjemnosc widziec jak srają zygaja i szczaja. a juz nie mowie o tym co widze czesto na chodnikach...kobiece podpaski po katach i prezole. takie inteligentne społeczenstwo.

Gość zuza3232
Srające dzieci to też lekka przesada,sama mam dziecko,ale nie dopuściłabym do czegoś takiego.Niektóre matki też powinny się opamiętać.Co innego wysikać dziecko,ale kupsko to zdecydowanie przegięcie.

Hahahaha...ale dzieci raczej nie są wyprowadzane na dwór w celu załatwiania swoich potrzeb fizjologicznych...czasem się przytrafia i tyle. a psy są wyprowadzane DOKŁADNIE W TYM CELU, CZASEM KILKA RAZY DZIENNIE!! Nie widac różnicy?:P

Gość zuza3232
Kobitka takie przypadki to już jest chamstwo na maksa.Tylko weź pod uwagę ile jest psów i ich właścicieli którzy uważają,że przecież taka mała kupka....ktoś inny może sobie tego po prostu nie życzyć.Tak jak Ty masz prawo posiadać psa,ja mam prawo do tego,żeby nie oglądać psich gówien gdzie się nie obejrzę....ani załatwiających się psów gdzie popadnie.

ale jednak się przytrafia. odpierdolcie sie od psow, lepiej pilnujcie, zeby smieci nie wyrzucac gdzi poadnie i niech tu sie zaraz nie rzuca ludzie, ze niby wszyscy do kosza rzucaja i nikt nie smieci

kobitka i tyle 24 bo inni sraja i szczaja jak to napisałas , to znaczy ze tak jest dobrze i ty uważasz ze to w porządku.Rozumiem ze sama na srodku osiedla wystawiasz dupsko i sruuu , przeciez duzo osob tak robi.Wlasnie po to masz swoj rozum ,zebys z niego korzystala i nie koniecznie musiala robic to co inni.Co do pieskow to nie tylko stare zdziry czy próchna maja cos przeciwko zesranym chodnikom czy trawnikom.Zycze wszystkim luzakom wdepniecia na milym spacerku w milym towarzystwie kilka razy w niespodzianke , to w trymiga zmienicie zdanie.

Gość bzdziekkka
ale po tym trwaniku niktnie chodzi.

po co mi to - jakbys wiedziala jeszcze o co mi chodzi. sama mam psa - nie sprzatam po nim bo nikt tego nie robi!!! nie mowie o wszystkich ale ludzie to tez chamy!

Gość zuza3232
Kciukiem,to dlaczego nie każesz srać psu we własnym domu? Przecież to takie normalne i w ogóle ok.....Najpierw niech Ci się wysra a potem Go weź na spacer,przecież nie przeszkadza Ci psia kupa.Podobnie sprawa ma się z wyrzucaniem śmieci,nauczono mnie,żeby po sobie sprzątać i tego też uczę swoje dziecko.Jak już nie mam co zrobić z papierkiem,chowam go do kieszeni a w domu wyrzucam po prostu.

Gość frentii
Przestancie sie pienic, a jak wam cos nie pasi, to sie wyprowadzcie za granice, chociaz gwarantuje, ze tam tez jest pelno kup. Ja tez musze sluchac bachorow dracych ryja, bo obok jest plac zabaw i co? Kogos to interesuje, ze sobie tego nie zycze? Pies moze sobie obsrywac trwaniki i tyle🖐️

Gość zuza3232
Jakby jedna osoba konsekwentnie sprzątała,to założę się,że innym zrobiłoby się głupio i też by zaczęli.Ale jak każdy olewa to jest jak jest....poza tym,której paniusi chciałoby się brudzić ręce gównem jej ukochanego pieska.....

tez mam psa...duzego. zawsze nosze woreczek w torebce, raz nie mialam, a akurat kupa byla na samym srodku miasta w rynku, poszlam do sklepu, wzielam woreczki, posprzatalam i wszyscy zadowoleni, ale ktoregos razu jak pies jeszcze nie skonczyl a wyleciala jakas baba z morda do mnie to myslalam ze zastrzele, a najchetniej bym jej buzie tym gownem zatkala, bo pi**da nie wie jeszcze co zrobie a juz z dupy strzela

zdarza się nieraz że w domu narobi-sprzatne nie ma probemu, w dou by mi gowno przeszkadzalo, na dworze nie, bo nie mieszkam na chodnikU:) o tak czyścioszek się znalazł:)

taa juz ci ktos tu kupe zbierze,haha ja moze i bym zebrala ale jak inni nie zbieraja to ja tez nie.mi akurat psia kupka nie przeszkadza.poza tym mam takie miejsce gdzie wszyscy laza tu z pieskami.i wdeplam juz w kupe nie raz. i mialam szczescie;) heheh

Gość frentii
Niestety takie stare babska sa tak chamskie, ze potrafia z okna ryja wydrzec, szczegolnie na mloda osobe, ale ja juz nauczylam sie postepowac z takimi chamidlami.