Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BartekRadom

Ona chyba niewie czego chce

Polecane posty

Gość BartekRadom

SMSuje sobie z dziewczyna od mniej wiecej 2 tygodni. Wyszedlem juz z 2-3 razy z propozycja spaceru itd. Raz fakt pogoda sie zepsula, a drugi raz mowi, mi ze " jutro pogoda bedzie lepsza ". Troche jej nie rozumiem i mam wrazenie, ze czasami sie wymiguje od spotkan. Czesto sama odzywa sie jako pierwsza itd. Ma 19 lat i juz 2 razy zostala skrzywdzona przez facetow wiec moze jest poprostu ostrozna i potrzeba jej czasu ? Co o tym sadzicie ? Bo ja juz niewiem co myslec.

Jeżeli ona sama często pisze do Ciebie pierwsza to na pewno jej zależy. Próbuj, wychodź dalej z inicjatywą... umówcie się konkretnie w jakiś dzień.

Gość samiec_alfa_100
Zgadzam sie z Regresem... przestan ja adorwać, skoro nie chce się z Toba spotkać to znaczy że ma dołek psychiczny i że podoba jej się fakt że ktoś ją podrywa, w ten sposob nadmuchuje swoje ego spowrotem. Dlatego dobra rada daj sobie z nią spokoj.

na pierwszą randkę chcesz ją na spacer zaprosić? No to się nie dziwię czemu tak ucieka od tego:O

Gość moze chce zrobic jeszcze
kilka kolek zebys nie pomysølal, ze dziwka jest. A jak dwoch facetow juz jej nie chcialao to moze wyglad ma niewyjsciowy i boi sie, ze i Ciebie odrzuci jak ja zobaczysz.

Gość moze wazy 50 kg wiecej
niz ci powiedziala i probuje zrzucic :P