Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dariusz z Warszawy

Ktoś może idzie dziś?

Polecane posty

"Płyta Numer Raz "Ludzie Maszyny Słowa" trafiła do w sprzedaży, a już dziś, czyli 8 września zapraszamy na uliczną premierę tego długo oczekiwanego albumu. Równo o godzinie 19:30 rozpocznie się Bunt Maszyn. Epicentrum wydarzeń będzie miało miejsce na parkingu nad stacją Metro Świętokrzyska w Warszawie. Przyjdź i bądź świadkiem rewolucji! Sprawdźcie też dwa promomixy i singiel promujące album "Ludzie Maszyny Słowa"." Że by ktoś wiedział:

Gość nikt nie lubi tu
ulicznego hip hopu,a to Ty spiewasz?:D

Gość baron de drift
bunt maszyn to temat już zgrany R.U.R. grano w 30 latach na całym świecie potem inne takie aż do Terminatora :D

"nikt nie lubi tu ulicznego hip hopu,a to Ty spiewasz?" po pierwsze to spiewanie nazywa sie rap,a nie hip hop.Hip hop to jest cala kultura(o ktorej Ci co nie lubia hip hopu nie maja zielonego pojecia)."Uliczny hip hop",a widziales/las kiedys taki nie uliczny,bo ja nie:) z checia bym sie tam wybrala ale mieszkam w Londynie:)

Gość nie ma szans
nie wyrobie sie ,szkoda buuuuuuu:( Dariusz ,a moze sie jutro gdzies razem wybierzemy?;)🖐️

No już wróciłem. Mini koncert, fajna promocja nowej płyty :) Szkoda, że najwięcej było gimbusów (czyli gimnazjalistów), więc troszkę się dziwnie czułem stojąc wśród Nich :P A co do spaceru czemu nie ;)