Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madź 19

na moich urodzinach bedziw 5 osob ! nie mam przyjaciol ? czy

Polecane posty

Gość madź 19

powinnam sie cieszyc ze chociaz tyle

Gość na moich przeważnie
są 4

Gość przegrałam życieee
na moich przeważnie 0

Gość poczta poslka
Ja też w tamtym roku zaprosiłam chyba z 15, z chłopakami/dziewczynami/małżonkami jak chcą - i przyszło 6 sztuk. Nie przejmuj się ile masz lat?

Gość liczy się jakość nie ilość
:D może nie jest tak źle?

Gość madź 19
Mam 19 lat.Zaprosilam moje kolezanki i idziemy gdzies na miasto.Facetow nie zapraszalam,bo w sumie po co.Tak sie zastanawiam czy to duzo czy malo.Rok temu na mojej 18stce bylo osob 7 pomimo,ze mam wieeeluu znajomych i planowalam zrobic 18stke na 150 osob.Ale moze to i lepiej.

Gość
na moich jest tylko rodzina więc nie narzekaj :D

Gość Magda to jescze nie tragedia
Ja mam 20 lat facet jestem i nigdy nie mialem kogo zapraszac na urodziny, nie mam zadnych znajomych, nigdy nie mialem, ale po co mam swietowac fakt, ze pieprzony swiat znowu okrazyl slonce, jakie to ma znaczenie?

neurosa1 No to sie ciesz, ze masz rodzine.

Urodziny, to tylko powod do smutku, po co je swietowac ? Udawac, ze jest tak fajnie?

Gość ciesz sie bo na moich
to by nie bylo nikogo :O

Gość lepiej miec garstke
ale prawdziwych;]

Mysli po prostu dziewczyna, ze zycie jest fajne. Zazdroszcze ludziom, ktorzy mysla, ze w zyciu jest cokolwiek fajnego lub cokolwiek fajnego od zycia dostali. Ja jedynie dostalem bol, totalny brak uczuc i wychowanie w domu dziecka. Eh po co wlasciwie to pisze sam, nie wiem.

Po co Ci spęd? Ja wolę taki dzień spędzić tak jak lubię najbardziej.Jadę gdzieś i robię co chcę,zamiast martwić się czy im tort smakował.A najważniejsze,ze nie jestem rozczarowana,ze za mało osób było.Robię tak od 18-stki.

Gość sru sru no i sru
ja za 16 minut powinnam zaczac swietowac swoje urodziny, a ez nie mam z kim..Wiec ciesz sie tym co masz.. mam to w dupie

izabellinka Ale po co wlasciwie obchodzic urodziny? Moze i nawet sie ciesze, ze ziemia okrazyla jeszcze raz slonce, ale zeby sie bawic w jakis sposob z tego powodu? Zreszta cholera wie kto mnie urodzil. Z czego mam sie niby cieszyc. Wolalbym sie w ogole nie urodzic.

sru sru no i sru No to wszystkiego dobrego. Znowu ziemia slonce okrazyla przybylo w tym czasie nieszczesliwych ludzi itd. Wiesz dobrze, ze masz to w dupie, ze akceptujesz beznadzieje. Podoba mi sie to ja robie to odkad pamietam, pogodzilem sie z tym, ze jestem zerem :)

Po to,ze cieszę się,że jestem,a w tym właśnie dniu jest rocznica.A odkąd skończyłam 30-chę to po to ,zeby udowodnić sobie,ze mogę ciągle robić fajne rzeczy.Pójść do dyskoteki,założyć krótką spódnicę.Mimo wszystko nie da się nie zauważyć tego dnia. Zostanę w domu i będę się dołować,że sama jestem? Biorę wtedy byka za rogi,a potem mam wielkiego kaca:D:D:D I cały rok wiem ,ze miałam urodziny,a nie wizytację pseudo przyjaciół:D

Ja myslalem kiedys o tym by adoptowac i wychowac diecko by nie przezylo pieklo domu dziecka. Ni byl bym samotny. Moze bym kogos ten pierwszy raz w zyciu pokochal.

izabellinka Moze i dobrze myslisz. Mi wcale nie sprawia przyjemnosci to, ze przybyl mi nastepny rok parszywego zycia. Ciesze sie, ze Jestes szczesliwa i mam nadzieje, ze taka pozostaniesz.

Kiedys sam zapomnialem, ze urodziny mialem, a przypomniec nie mial kto, bo nikt, nie pamietal.

Gość sru sru no i sru
Dzieki za zyczenia .. jestes druga osoba ktora mi je zlozyla :).drugą bo pare dni temu dostalam kartke urodzinowa od kolegi ktory siedzi we wiezieniu :)

Gość sru sru no i sru
sorry , trzecia ..Nie wiem czemu ale wlasciwie juz wczoraj zlozyl mi jeszcze zyczenia Ojczulek

Nie przejmuj sie tym, ze malo osob sklada Ci zyczenia :) Zycie i tak jest do dupy :)

Gość sru sru no i sru
Wiem, dzieki :))..Nie przejmuje sie tym bo nie ma czym..

Dobrze, ze sie nie przejmujesz, bo glupio bylo by przejmowac sie faktem, ze ziemia okrazyla slonce (zawsze to powtarzam, ale tak wlasnie jest)

Ciesze sie, ze Jestes szczesliwa :To nie jest tak,że jestem cały rok szczęśliwa. W tym jednym dniu staram się przynajmniej poczuć szczęśliwa,tak na przekór wszystkiemu.Może się trochę oszukuję wypatrując pozytywów,ale skoro to przynosi efekty to chyba jest dobre.Na co dzień nie jest niestety wspaniale,ale nie staram się dołować,tylko pcham się do przodu.To tylko od nas zależy jak będziemy się czuć w danym dniu. Tera idę spać,bo jutro jadę na drugi koniec Polski,zeby zacząć nowe życie. A Tobie autorko z okazji urodzin życzę spełnienia najskrytszych marzeń i tego ,abyś ten dzień spędziła tak,że jego wspomnienie wywoła uśmiech na Twojej twarzy:) 🌼 🌼 🌼

izabellinka Widzisz, ja nie zamierzam sie oszukiwac ten niby szczegolny dzien jest tak samo gowno warty, co inne dni mojego zycia :) Zycze szczescia w tym nowym zyciu czy jak to tam nazwac.

I tu się różnimy,bo ja kiedyś myslałąm tak samo jak Ty.I co mi to dało? Siedziałam sama jak palec,bez pracy,ludzi i tylko gderałam.Nie wiem co mnie kopnęło ,ale jak się rozpędziłam to nie ma niemożliwego :) Może to moje jakieś samouwielbienie,wiara w siebie? Albo to,ze wiem,ze jak się poddam to po mnie ,utknę na dobre.Ale niech mnie ktoś zatrzyma :D:D:D skoro sama nie potrafiłabym. :D