Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szybka von24

Która miała dwóch jednego dnia ?

Polecane posty

Pytanie punktowane :D Piszcie smiało .. Np taka sytuacja - rano w pracy z kolegą .. a popołudniu w domu z mężem ( swoim TZ ) Co czujecie wtedy, bo ja np. mam mega odlot wtedy ze swoim po takiej rozgrzewce ... :D

Gość Iskierkaaa
Mnie sie zdarzylo, chociaz prawde powiedziawszy czulam sie pozniej mocno nieswojo... -delikatnie powiedzianie

Gość Bywalec salonów
Przy takiej wydajności to nie zarobicie nawet na kromkę suchego chleba! Prawdziawa dziwka dziennie obskoczy nawet 10 facetów!

Gość kotlina kongo
będziecie się smażyć w piekle koorviszony

Gość ret95959
uwazam ze wiecej powinno byc seksu w pracy

Gość kasiawwwwww
O 14.oo z kochankiem!!!A o 17 z mężem!!!Ale było super!!!

mi sie to nie zdarzylo i wcale nie zamierzam takich rzeczy robic jedyne co to kilka razy dziennie z mezem - on w te sprawy jest najlepszy

Gość tak to ja lubie
Przez mieciąc z hakiem tak miałam prawie dzień w dzień takiego miałam ogierka w biurze :D , przez niego zawsze zostawałam "po godzinach" pod byle pretekstem. Firma prywatna więc nic nie wzbudzało podejrzeń. E tam.. niczego nie żałuje , kac moralny po dwóch razach przeszedł. Było , minęło zostały wspomnienia , co przezyłam to moje :P

Gość Assistant
a mi sie przytrafilo z dwiema babeczkami. Okolo poludnia z dziewczyna z ktora sie rozstawalem powiedziala ze chce jeszcze raz na koniec. A popoludniu spotkalem sie z byla. Zaprosila mnie na kawe i zakonczylo sie szybkim numerkiem ktory ona zainiciowala. Czulem sie dziwacznie ale wcale sie nie wzbranialem. Wspominam ten dzien po dzis i w sumie to jestem dumny

Gość walący czosnkiem
:D niezle Asisistant. Ej szybka von a ten Twój to sie nie pokapował jakie Ty ziólko jestes ? :P

Gość Bardzo doświadczony żonkoś
Nooo taaaak, jest to swgo rodzaju systwm, żona daje doopy koledze czy kochankowi a potem szybciutko do domu no i z mężusiem by ewentualne dziecko miało ojca bez problemów.Podobno co piąty ojciec wychowuje nie swoje dziecko! Jak to nazwać moje Panie? Kurewstwo czy przebiegłość?

Zgadzam sie , to wygląda na ku**stwo , nie to jednak było tematem . Prosze nie oceniajcie tu jaka jestem bo nie o to chodziło mi przy zakładaniu tego tematu. Skoro jesteście "świętoj**bliwi" jakich wrażeń szukacie tutaj. Idzcie sobie na wizaż albo tu na uczuciowy i tam sie roztkliwiajcie Dzięki :P Co do mojego mena - mamy dość liberalny związek :) nie każdy sie do niego nadaje , trzeba mieć inne spojrzenie na te tematy nie do końca powiem normalne .. ;-) Kiedyś powiedział że "szkoda mnie tylko dla jednego faceta" - trzymam się tej myśli dość kurczowo... :D

Gość Bardzo doświadczony żonkoś
Jaki Pan taki kram!!!!

Gość EmilioEstevez
hehehe ja tak kiedyś mialem, jakiś rok temu :-) tylko oczywiście z dwoma kobietami:-) była impreza firmowa, od cholery alkoholu i nocowałem u koleżanki. oboje pijani, w jednym łóżku. no i stało się. rano chcieliśmy powtórzyc numerek ale skacowany nie mogłem wogole dojść. wiec wpakowałem jej w tyłek, tam momentalnie doszedłem, zeby efekciarsko było to spust był na pośladki. to było okolo godziny 11:00. a już o 15:00 spotkałem sie z moją dziewczyną, poszliśmy do mnie i też wylądowaliśmy w łóżku. też pozwoliła mi sie pukać w kakaowe oczko (ku mojemu zdziwieniu bo zawsze niechetna była na anala) i szczerze mowiąc seks z moją dziewczyną mi o niebo lepiej smakował niż z tamta koleżanką.

Gość trala la
lubię seks, mam duży temperament a nie mam stałego partnera. Byłam w stałych związkach ale teraz odkrywam uroki swobodnego seksu bez zobowiązań. Dwóch jednego dnia - czemu nie - rano, na pożegnanie numerek dla rozruchu i na rozgrzewkę. Późno w nocy, na zmęczono, to dla romantyków, ja lubię popołudniowo - wieczorne akcje przed lub w trakcie imprezy lub spotkania. Super czuję się w towarzystwie z wyostrzonymi zmysłami po seksie. Mogą sobie nawet wiedzieć co i z kim robiłam. Stosuję jedną zasadę - nieważne ile trwa przerwa między jednym a drugim zawsze dokładnie wypłukuję pochwę i biorę prysznic.

Gość trala la
czym - może kiedyś słyszałeś - jest takie urządzenie irygator, końcówki analna (cieńsza) i dopochwowa (grubsza). Są też płyny do higieny intymnej. Dla twojej wścibskiej wiadomości - doopę też jak potrzeba albo na wszelki wypadek.

Gość Dopochwowy sikawkowy
A może sikawka strażacka byłaby dobra? Wypłucze wszystko , łącznie z embrionem!

ja mialam dwoch ..jednego przed praca drugiego do poznej nocy ....ale dzis mnie cipka rwie..znaczy sie zmeczenie materialu ....

Gość Kanaros pekapos
Ja kiedyś wróciłem od kochanki wypruty na maksa, a tu moja żona nagle sobie przypomniała, że ma męża. Jak ona się wtedy starała! Miło to wspominam, jest od niej ładniejsza i lepsza w łóżku, ale skoro ma mniejsze potrzeby?

hmmm ...mialam kota przez 16 lat ......ale cholera nigdy mu nie zagladalam !! po co maja owlosione? gadaj bo do roboty zaraz bede leciec a to mnie ciekawi:)

Obca sperma to pikus .. raz wróciłam z gumą w środku.. pisałam juz gdzieś - o małe co była by niezła chryja :D

Gość Farago
Niepokoisz mnie erotycznie szybka ;)

Gość vnm
szybka von---> to jestes w związku a mozecie (ty i twó partner) uprawiac seks z innymi?.

Gość puszczalskie miauczydlo
Jestes d.z.i.w.k.a i tyle. nic tego nie zmieni. dajesz dupy za free. fuj obrzydliwe rozruchane pizdzisko

Gość lipo26
szybka von24 -> A nie noisz się,że zarazisz się hivem skoro pozwalasz obcym się w Ciebie spuszczać?

ale jakim obcym, no znamy sie troche zazwyczaj :P Tak poważnie, no coż utarło się zę HIV szerzy sie w określonych srodowiskach i kręgach , staram sie tego trzymać i podobnie jak więszkość z Was wierzę że mnie to sie nie przytrafi. Tylko nie dawajcie mi teraz popalić że skoro jestem kochliwa to to samo co dz**wka w burdelu. Każdego z nas może to dotknąć nie dajmy sie zwariować , i nie ide z typem do łóżka po 30 minutach klepania na czacie ... A Wy co ? Każdą spotkaną na celowniku panne męczycie o świadectwo zdrowia ? hah...