Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim_

Powiada się, że Luśka spodziewa się trojaczków.

Polecane posty

Gość Psedłonim_
Czort swoje a baba swoje... Iftar! Powiadam Ci kolejny raz, że się całkowicie mylisz. Nie myśl sobie, że uda Ci się wmówić we mnie te oczywiste bzdety...

Gość Psedłonim_
Wreszcie, Osram. Myślałem, że nie przyleziesz. A to przecież od Ciebie pochodzi informacja, że Luśka jest potrójnie zaciążona.

Im gorliwiej zaprzeczasz tym jestem bardziej przekonana o swojej racji :D :D :D

Gość Psedłonim_
W czym znajdujemy oczywisty dowód babskiej przewrotności, Iftar. Ty lepiej uważaj. Zamiast rozpowszechniać banialuki pilnuj się dobrze, bo kiedy mi się namotasz na wąsa, dostaniesz za swoje.

serdeczne gratulacje dla Lusi❤️❤️❤️ Psełdo,czyżby dopadł Cię syndrom ogrodnika?

Gdyby szczerość intencji była podszyta troską o szczęście Lusi, to założone zostałyby trzy topiki, Drogi Psełdo - po jednym dla każdego mikro-członka Lusinej społeczności rodzinnej. Jak szaleć to szaleć.! :p Trzy topiki zamiast trzyczęściowego łóżeczka... A, i najważniejsze: Proszę z wyprzedzeniem okołotrzytrymestrowym zaprzestać procederu bajerowania Luśki w imię otaczania szczególną atencją kobiety obdarzonej radosnym brzemieniem matczynych przypadłości, której to uleganie należy do najściślejszego kanonu wyznawcy tradycyjnych Psełdo-wartości. Wszak potrójna Luśka to rzecz święta:p

Psełdonimku drogi. Ja nie zielona, ja się Ciebie nie boję ;)

Oooooooooooooooo no własnie. Wszak Luska to rzecz święta.

Gość Psedłonim_
Czyście oszalały jedna z drugą? Czy może nie potraficie czytać ze zrozumieniem? Samiczko, przecież piszę wprost, że o żadnej zazdrości mowy nie ma. Zwróć także łaskawie Twoją uwagę, że nie jedna Luśka na świecie. A ja z bajerowaniem płci pięknej nigdy nie miałem większego problemu.

Z bajerowanie to może i nie małes, ale ze znalezieniem chetnej do zbajerowania to i owszem :D :D :D

Gość Psedłonim_
Być może rzeczywiście byłoby lepiej założyć aż trzy "topiki" dla każdego z trojaczków oddzielnie. Ale ja nie mam w takich sprawach wielkiego doświadczenia. Poza tym mam nadzieję, że sama zainteresowana okaże większą niż Wy wszyscy wielkoduszność mojej idei.

Gość Psedłonim_
Taaaaaaaaaa, Iftar? Wskaż mi choć jedną kobietę, która nie lubi być bajerowana... Proszę bardzo!

Bajerowana, a bajerowana przez psełdonima to róznica...

Gość Psedłonim_
Poinformowałaś, Osram, w świetle reflektorów. Bardziej publicznie się już nie da. Oddalam Twoją pretensję o brak dyskrecji.

Gość Psedłonim_
Istotnie, Iftar, kto się teraz zna na porządnym bajerowaniu? Kto potrafi? Wystarczy wypasiona fura i tłuste konto w banku...

Gość Psedłonim_
Samiczko, w tej dziedzinie transcendencję odłóż na bok. Liczy się nie wiara a fakty. A te są nieubłagane.

Zbytek skromności. Zakładanie tamatów idzie Ci równie dobrze co bajerowanie, z czego wnoszę, iż potencjalne...ofiary :p tylko czyhają by się rzucić w ramiona dyskusji. Zważ też ma argument w postaci liczby cichych wielbicielek, które pośrednio dają dowody sympatii. O tych, które czekają w zupełnej skrytości pojękując z cicha do Spisu Tematów wspominać nawet nie wypada.

Gość Psedłonim_
(Słusznie nadmieniasz, Kolego, nie wypada.)

Gdyby szczerość intencji była podszyta troską o szczęście Lusi, to założone zostałyby trzy topiki, Drogi Psełdo - po jednym dla każdego mikro-członka Lusinej społeczności rodzinnej. A ja zawsze myślalam, że liczy się jakość a nie ilość

Gość Psedłonim_
Tyle tylko, że te Twoje "fakty", Samiczko, są takimi faktami jak z koziej dupy rajzetasze...

a gdzie jest w ogóle lusia?? może już rodzi???

o tak Psełdo,zaprzeczaj dalej ,być może ktoś Ci uwierzy,ja na pewno NIE:P;)

Gość Psedłonim_
Liczy się jedno i drugie, moje drogie Osram. Ładny wiersz potrafię i ja napisać. Ale nie potrafię napisać tysiąc ciekawych wierszy. Rozejrzyj się wokół dobrze. Prawdziwa wielkość geniuszu objawia się i poprzez jakość, i poprzez wielkość. Zechciej się np. zadumać na chwilkę nad twórczością Jana Sebastiana...

Wyszło na to, że psełdo pała skrywaną love do Luski.

Gość Psedłonim_
Gadaj sobie zdrowa, Samiczko. Do doktora Goebelsa i tak Ci sporo brakuje...