Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunkuuuuuu

oszalałam prze nigo!

Polecane posty

Gość ratunkuuuuuu

Pomóżcie nie wiem co robić. Już od roku nie jestesmy razem, on mną manipuluje jak chce... nie odzywa się potem nagle pisze i ma pretensje jak ja nie odpisuje... jak sie spotkamy to całuje bez zapowiedzi... traktuje jak własna rzecz... ja juz chce zapomniec a on mi nie daje... on sie bawi, ma jakies laski a ja tkwie w tym bezsensie... i rycze... CO robić?

Gość ratunkuuuuuu
Prosze o jakieś mądre słowa.

Gość re ka fe
najwyraźniej sama nie dajesz mu o sobie zapomnieć jeśli pozwalasz się całować tłumaczysz się z smsów na które nie odpisujesz

"on sie Tobą bawi..." Jak widać ona przyjmuje to zaproszenie do zabawy i ją też to bawi ;)

Gość omnibuska_Gertruda
Znajdź se dojrzalszego! Przyszłości z tego nie będzie! Tego kwiatu jest pół światu! Nie szukaj chama czy ważniaka, bo żywot nędzny będziesz miała, a do tego. Napinaczy też puszczaj kantem. Jesteś biedna to se biedaka znajdż. Masz hajs i doczepia się kochaś bez szmalu (podpisz intercyze jeśli Cię kocha to się zgodzi). Dawce nasienia sobie wybierz sama (czy wyższy będzie, innej rasy, czy tyeż urodą odbiegający, ale zawsze bierz z wyższym statusem społecznym od siebie nawet jeśli sama masz najwyższy w mieście, powiecie czy metropolii). Nie zadawaj się nigdy z raperami (a jak już to przesłuchaj jego wszystkie płyty i zobacz o czym nawijał w przeszłosci i jak rozwinęło mu się flow oraz z kim nagrywał kawałki). Nigdy nie buierz drinkującego trunkowca czy popalającego papierosiki. Jeśli jest kawoszem to też niedobrze wróży. Herbata to też nałóg - liście sprzedają zwykłe w kolorowych opakowaniach. Jak bedzie Ci dokuczał to powiedz ojcowi albo matce albo na Policje idź,a lbo bratu starszsemu powiedz zeby postraszyl czy zbirow za piwka albo winka napusc!!!!!!!!

Gość ratunkuuuuuu
starałam się wiele razy zerwać kontakt... ale on potrafi tak mną zmanipulować... napisać takie rzeczy, że ja odpisuje... i to jest śmieszne... na dotadek tak obraca sytuacje że to ja za nim płacze... jestem żałosna... nie wiem skąd u mnie ta słabość...zawsze bylam silna a przy nim czuje się jak g* zaprzeproszeniem

Gość ratunkuuuuuu
tak masz racje wciągam Go do zabawy... bo mam nadzieje.. ze zmądzreje... śmieszne ale cóż ... nienawidze za to samej siebie

urwij ten kontakt, a zobaczysz jaka pewnego dnia będziesz z siebie dumna, ze jednak potrafiłaś to zrobić ;) z dnia na dzień będzie tylko lepiej... da się zapomnieć, uwierz w to!

Gość ratunkuuuuuu
Czemu to tak musi boleć. Czuje jak budzą się we mnie wszystkie emocje. Drań dupek, moja pierwsza miłość, kretyn, cham a jednocześnie ktoś z kim spędziłam najpiękniejsze chwile życia... Nigdy nie zrozumiem jak można tak igrać cudzymi uczuciami.

Gość ratunkuuuuuu
a jak być silną... jak ciężko mi bez kontaktu z nim... wspóli znajomi jedno miasto... jeden bar... pomóżcie wiem że to śmieszne w waszych oczach ale ja naprawde jestem w rozsypce

Gość ratunkuuuuuu
niestety jestem kobieta i w takim żałosnym facecie sie zakochałam... iniestety taki mam charakter że płacze po nim...

Gość ratunkuuuuuu
nie jestem z nim o roku w sumie to ten rok był taki ze raz bylismy raz nie, raz sie przyjaznilismy raz zrywalismy kontakt... aktualnie z nim nie jestem... ale traktuje mnie jak własność robi pretensje i sceny zazdrości a sam bajeruje inne laski... żałosne wiem... ale w miłośći i gniewie co człek czyni nie wie... a ja go kocham

Gość takie zycie ghghg
nie kochasz go ani on ciebie jestes wplatana w jakas gierke i tyle masz teraz balagan w glowie nie dziwie sie taka karuzela uczuciowa musisz zerwac kontakt io byc silna

Gość uuoooooooooooooooo
z drugiej strony to wkurzajace ze kobieta zawsze musi byc ta madrzejsza a facet moze sobie robic co chce bo jest facetem...

ja to rozumiem, przeszlam to samo,tez zwariowalam na jego punkcie i tez nie moglam sie od niego uwolnic,bo on caly czas sie meldowal i cos tam obiecywal. dopiero teraz sie od niego uwolnilam jak wyjechalam za granice.