Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mizimizimi

Tanie ubrania - pytanie

Polecane posty

Do jakiegoś czasu zaopatruje sie w swetry/sweterki na bazarze. Raz że cena niska 20zł-30zł, dwa że jakościowo są lepsze od tych w znanych sklepach (tam to są same szmaty którymi można podłogi myć). Zastanawiam się gdzie zaopatrują się ci ludzie którzy sprzedają później na bazarze? Ja kupuję u ludzi z ciemniejszą karnacją (chyba są to Rumuni) ale to nie jest najważniejsze, oni po prostu mają tanie rzeczy. U polaka taka sama bluzka będzie kosztować 2 razy wiecej. Np dziś kupiłam gruby, dłuższy sweter, z podwójnymi guzikami. Dałam za niego 35zł. W znanym sklepie za takie swetry liczą sobie 120-150zł. Jeszcze mogę podać przykład spodni...kupiłam na bazarku spodnie za 40zł i są lepsze niż te kupione za 150zł. Oczywiście niektóre rzeczy są badziewne jak np koszulki które są bardzo sztuczne. No ale swetry można świetne znaleźć za niewielką cene.

Gość no nie wiem..
No nie wiem, czy takie świetne. Może i dzianina ok, ale fasony i kolory są tragiczne często. Rzadko sie da znaleść jakąś perełkę, a jak już to u skośnookich tylko.

Gość guczia
po prostu trzeba wiedzieć gdzie kupować