Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figurella.

ocencie moja figure

Polecane posty

Gość Taka jedna Justyna
duzy brzuchol:P w porwnaniu z malymi piersiami zle to wyglada;)

Gość myszkowska
Nie powinnas nic chudnac a moim zdaniem tylko nie ubierac tak obcislych bluzek.Ta biala Cie pogrubia . A tak to jestes zrabna dziolcha.

Gość nic ciekawegoo
mały piersi, duże dupsko ogólnie kicha

Gość przeleć mnie w koniczynie
jaki brzuchol?...chuda jak patyk....jedynie co to malutki biuścik...

Gość i znów brzuchol od fastfoodów
i małej ilości ruchu dziewczyny - dlaczego teraz młode laski wszystkie są brzuchate i z boczkami?

Trochę małe tzytzki, ale ogólnie pozytywnie. Trzeba trochę zrzucić brzucha, to i tzytzuszki ładniej będą wyglądać, bardziej okazale. Chudnąć nie musisz, bo nie będzie w co klepnąć ;)

Wes sobie zamien ta biala bluzke na czarna i bedzie git...nie bedzie Ci widac tego brzucha.

Gość figurella.
no ostatnio wazylam tyle a jakos nie zauwazylam, zeby mi sie schudlo zaraz wrzuce zdjecie nog, ale nogi to mam gruuuube...

Gość figurella.
ja tez mam w tylku cos kolo 100, nie pamietam dokladnie ale chyba 97... daje fotke w bikini, wiem ze mam duzy brzuch, ale poza nim nad czym jeszcze popracowac, dodam, ze narazie nie uprawiam zadnego sportu, prowadze siedzacy tryb zycia i duzo jem nie zdrowych rzeczy... http://img195.imageshack.us/img195/5472/plaz.jpg

Gość badzcie szczerzy
i nie oszukujcie dziewczyny musi w siebie wlozyc sporo pracy , małe cyucki, duzy brzuch, wielkie dupsko i ubiera sie totalnie do duupy, wez sie za siebie dziewczyno i bedzie ok

Gość badzcie szczerzy
no i uda jak u mojej tesciowej porazka, duzo ptracy przed toba dziewczyno

przy tym samym wzroscie waże kilkanascie kg mniej...wiec chyba masz ciężkie kości, wydaje mi sie że oprócz brzuszka trochę uda.. ale kształtną masz figure

Gość ja waze 10 kg mniej przy 174c
m a wygladam na potezniejsza :O:O http://www.voila.pl/102/7ky3s/?1 nie mam na mysli tluszczyku, tylko szerokosc bioder, talii itp. ktos tam chyba duzej dupy nie widzial :O, a teksty "boze jakie male cycki" sa zwyczaje glupie...jakby sie na to mialo wplyw :O ja Ci zazdroszcze waskich bioder :(, i serio, nie widac po Tobie Twojej wagi.

Gość 4534534534
ja waze 10 kg mniej przy 174c ----- a po co sie tak garbisz

Gość figurella.
anastazja twoja figura mi sie bardzo podoba, piszesz, ze masz tyle samo wzrostu co ja a ile wazysz?

jesli uda Ci sie zrzucic pare kg, bedzie super, bo nie jestes "szeroka" i widac ze te cm na biodrach i talii to tluszczyk. ja juz schudlam do widocznych kosci i niestety 94cm w tylku zostanie mi juz na wieki :O...szkoda, ze nie mozna ich sobie powycinac. nie garbie sie, po prostu mialam glowe w dol.

wiem, ze chudsza, ale "szeroka" i tego nie moge zaakceptowac😡. przez te szerokosci i tak kazdy daje mi z 60kg, a nie 56.

Gość figurella.
ja waze 10 kg mniej-------sorry ale jak mozesz pisac,ze wygladasz na potezniejsza?ty jestes chuda,nawet bardzo chuda:o ja bym chciala troche schudnac,ale bez przesady nie gustuje w figurze anorektycznej,mysle, ze przy moim wzroscie jakies 6 kg mi wystarczy

Czarodziejka :P no wybacz, ale 94cm w duupsku to jednak duzo przy waze 56kg, tym bardziej ze w talii mam 63 (tu nie widac, bo 3 bluzki pod spodem, a w biuscie tylko 82cm)...liczby mowia za siebie, ale dzieki za opinie.

powiem... chociaż pół kafeterii pewnie nie oszczędzi swojej opini... 51-52kg ale wymiary też mam inne bo w biodrach z ok.84-88 nie mierzyłam sie dawno wiec nie wiem

Gość calineczka1985
idz do sklepu z bielizna niech ci dobierze odpowiedni stanik fajnego push upa to raz ;-) zacznij robic codziennie serie brzuszkow, codziennie wieczorem i zacznij liczyc kalorie, ze dwa razy w tygodniu rowerek na silowni z godzinke dosc intensywnie i starczy ;-) Ciuchy za bardzo bocisle do tej figury tzn rozmiar wieksze ;-)

Gość szalona myszka
do twojej figury fajnie beda wygladac spodnie takie jak nosisz czyli jakies rureczki , obcisle jeansy ale na gore zakladaj szersze bluzki, kimona, albo nietoperze ;-)

Gość Katarzyna -
A ja mam 165cm i wage 48kg w biodrach 84cm . Jestem szczupla i za to chciala bym przytyc a powiem wam ze niewiem jak to zrobic, bo naprawde jem duzo. Rano obfite sniadanie najczesciej bomba kaloryczna, spagetti albo jakies pizze odmrazane dosc niezdrowo na obiad to co zawszze zupa i drugie danie pozniej w miedzy czasie cos slodkiego i na noc przed snem najczesciej jakies frytki albo mieso smazone ,i nic ani kilograma ;-( a chciala bym wazyc z 52 -54 kg minimum

Gość figurella.
kupuje ciuchy w rozmiarze 38-M, 40 jest na mnie za duza i wygladam jak lump:o

Katarzyno zawzdroszczę możliwości pochłaniania czego się chce i kiedy się chce...ale lepiej byc za chudym niż za grubym bo groziłoby ci wiele chorób związanych z otyłością

mnie sie takie wielkie nie podobają... często widuję koleżankę z szerokimi biodrami i średnio to wygląda... a w pasie ma z 70cm