Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figurella.

ocencie moja figure

Polecane posty

Gość Katarzyna -
wiesz moze i fajnie jesc co sie chce, ale ja naprawde musze jesc czesto i sporo aby utrzymac wage 48kg, a jesli jem 2 posilki dziennnie czaasami bez kolacji to w bardzo szybki czasie bede w stanie schudnąć :-( Moze sa jakies tabletki na przytycie.

Gość Katarzyna -
nno moze i przyjdzie z wiekiem tylko ja mam 24 lata a staram sie w sumie od 3 aby przytyc i widze ze zero efektu. Myslalam moze o silowni, no ae wiecej jesc niz teraz i cwiczyc, tylko sadze ze to nie przyniesie skutkow :-(

Gość Katarzyna -
tylko boje sie troche zeby nie schudnac jeszcze bardziej, bo szczerze powiem ze niewiem gdzie to wszystko sie lokuje, przemiany materii niemam jakiejs szybkiej wiec to odpada, jem duzo,a chuda jak pies hehe

Gość qwertyuiopppouyue
więc masz bardzo dobrą przemianę materii nieuku... Zbadaj hormony tarczycy.

Gość figurella.
co do biustu, to duzo moze nie jest, ale tez nie tragicznie maly jak ktos napisal, nosze rozmiar 75 b w porywach c, ale pamietam, ze rok temu, kiedy wazylam ok 10kg mniej wygladal na wiekszy, wiec to chyba przez ten brzuch tak malo wyglada. tu zdjecie dzisiejsze ale kiepskiej jakosci bo z kamerki http://img2.imageshack.us/img2/885/img000021g.jpg

Gość qwertyuiopppouyue
więc masz bardzo dobrą przemianę materii nieuku... Zbadaj hormony tarczycy. powtarzam, żebyś na pewno przeczytała.

Gość magdallenka
masz śliczne piersi! figura też jest ok;)

może rzeczywiscie mogłabys mieć biustonosz formujący i podnoszący troszkę, ale C chyba nie masz... zależy znów z jakiej firmy

Gość do Katarzyny mam
duzo ,duzo lat wiecej od ciebie i zawsze borykalam sie z tym problemem.Jadlam sporo i wiecznie bylam chuda,nigdy nie moglam przytyc,nawet po ciazy waga "zleciala" ze mnie w ciagu kilku tygodni/30kg!!/Dopiero po latach znalazlam sie w gabinecie medycyny chinskiej,tam mi wytlumaczono z czym zwiazany jest moj problem.Przytylam kilka kg i jest ok! Nie miewasz np.migren?

Gość marynkowska
Ja ćwiczę, jeżdze na rowerze,rolkach, gimnastykuje sie, pływam, uważam na to co jem i naprawde czuję się świetnie, mam sprężyztą, jędrną skórę....tobie też radze jak najszybciej zmienic tryb zycia, masz warunki zeby swietnie wygladac ale jestes zalana tłuszczykiem zwlaszcza na brzuchu..twoje piersi wygladaja przy tym mikroskopijnie, bierz sie za siebie dziewczyno i ubieraj mniej tandetnie (zamiast 10 bluzek z targu kup dwie firmówki) buzka a ha wrzucam fotke mojego cialka, nie jest rewelacyjne ale caly czas walcze :)) http://zapodaj.net/eb11fabe2fb6.jpg.html http://zapodaj.net/eb11fabe2fb6.jpg.html

Gość niezle
całkiem niezle cialko

Gość figurella.
no sorry ale ta bluzka jest ze sklepu trenta i kosztowala 79 euro:o a spodnie TH tez cos ponad 100 euro:o

o jeju troszkę za duży brzuch ma i ciuchy dziwnie leżą... nie wydaje mi sie żeby ich jakość wyglądała na targową

Gość qwas
autorko dobierz sobie właściwy stanik z lobby biuściastych www.biusciaste.prv.pl

Gość qwas
bo obecny stanik to nie stanik a sutkozasłaniacz. W ogóle płytkie miski a obwód założę się ze luźny. :O

Gość figurella.
szukalam kiedys na tej stronie rozmiaru biustonosza dla siebie, ale miseczka wyszla mi jakis absurdalnych wielkosciach,gdzie w zadnym sklepie takiej nie dostane:O tu gdzie mieszkam biustonosze nie sa numerowane jako a,b,c tylko 1,2,3 i ja nosze wlasnie rozmiar 3

Gość qwas
a gdzie mieszkasz -w jakim kraju? i jakaż to absurdalny rozmiar ci wyszedł? :)

Gość figurella.
wlochy nie pamietam juz dokladnie ale cos miedzy miseczka g albo h

Gość LoveeeeeeGame
wiek:22 lata wzrost 170cm waga 54 kg chudnąć? jesli tak, to z czego? UDa? brzuch?

Gość LoveeeeeeGame
a i biust, 75 D

Gość Ines3213
Sprobuj robic cwiczenia na talie osy, bo prawie nie masz wciecia w talii

Gość LoveeeeeeGame
Ines to było do mnie?:P U mnie róznica miedzy biustem a talią to AŻ 30cm;) i to samo miedzy biodrami a talią - 30cm.. masakra;/

Gość jestes taka sobie
male cycki dupa za duza do calosci brak talii zly stanik nie te ciuchy ale jaka odwaga wystawienia foty

Gość qwas
no faktycznie masakra to g tudzież h. ;) szczerze to nie chce mi się szukać ale założę się że na lobby pojawił sie pewno temat zakupów stanikowych we Włoszech. Rozejrzyj się tam i zapytaj a napewno coś ci dziewczyny poradzą. :) LoveeeeeGame -a twoją fotkę już widziałam kiedyś. Pytałaś już o ocenę.