Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hieroglif

internetowy pasożyt

Polecane posty

Gość hieroglif

Chciałabym się komuś wyżalić, ale nie mam komu, bo juz nawet nie wiem kto w tej calej historii robi z siebie kretynke. Sprawa wyglada tak, ze brat mojego chlopaka chodzi z dziewczyna, ktora kiedys byla moja przyjaciolka. Dzisiaj jednak nie rozmawiamy ze soba (nie bylo zadnej klotni, ona po prostu przestala sie odzywac i tak to sie skonczylo). Nie mowi mi czesc, nierzadko udaje ze mnie nie widzi, z moim chlopakiem wita sie czasami tylko. Ta dziewczyna nie ma w domu internetu i dlatego pod nieobecnosc mojego chlopaka korzysta z jego komputera. Nie rozmawia z nami, a mimo to ro robi. Ten komputer nalezy do mojego chlopaka, za internet tez sam placi, bo jego genialny brat wpadl kiedys na pomysl, ze kupi swojej dziewczynie komputer, ktory teraz stoi w jej domu bez internetu. gdy moj chlopak jest w pracy przyjezdza np. z pendrivem, z ktorego dodaje zdjecia na nasza klase (konto tez zalozyla u niego, nawet nie mamy siebie w znajomych). To jest jakis absurd...

Gość jest wyjście
zablokować komputer hasłem

Gość hieroglif
To jest wyjscie, tylko nie wiem czy moj chlopak sie zgodzi. Jego brat czasem korzysta z internetu, np. maja razem konto na allegro. Fakt faktem ze nigdy nie zaproponowal ze sie dorzuci do rachunku. Niby to smieszne pieniadze, ale kto by chcial miec nonstop grzebane w komputerze...

Gość alboooo
zablokowac internet haslem