Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a on ma 27 lat

Poznalam faceta, 1 randka a potem brak slow

Polecane posty

Gość a on ma 27 lat

1 randka, wszystko fajnie...2 godziny nieustajacej rozmowy, naturalnie. Po randce nadal pisalismy na skype, zaczepial mnie, wydawal sie byc zainteresowany, 2 tyg rozmow po randce na skype, zero propozycji 2 spotkania i mnie pyta czy mam jakies fajne kolezanki aby go z jakas umowic bo szuka dziewczyny...fajnie prawda?

Gość a on ma 27 lat
to juz wiem...

Gość a on ma 27 lat
no ok ale niemilo, ja z nim gadam z nadzieja ze bedze 2 randka a tu takie cos..

Gość przykre smutne

widocznie nie spodobalas mu sie ale uznal ze nadajesz sie na koleżanke do pogadania:o cóż i tak bywa... wolalabys zeby calkiem zerwal kontakt?

Gość nie znam się za bardzo
na kobietach , ale z takim podejściem to gościu chyba dalej będzie na ręcznym uzywał. Nie przejmuj sie nim

Gość a on ma 27 lat
no teraz nie widze sensu juz z nim pisac..jak to ma wygladac..

Facet nie odezwie się po pierwszej randce - źle. Odezwie się - jeszcze gorzej. Pierwsza randka to nie zapowiedź ślubu.

Gość a on ma 27 lat
no dobra ale nie jestem pogotowiem ani swatka:( jakby sie nie odezwal to bym tak samo sie czula jak teraz...mo i co mam dalej z nim pisac a moze szukac mu dziewczyny?

nie wiedzisz nietaktu? bo ja widzę ogromny :O nie chce to nie, ale żeby jeszcze ta, z którą się umawiał i później pisał o kontakty z koleżankami prosić? :O tacy są dzisiejsi faceci niestety chyba :O żałosne, ale prawdziwe :O mnie (Bogu dzięki) jeszcze nikt o to nie poprosił, ale nie omine faktu, że czasami odnosiłam wrazenie jakby chcieli :O rozumiem, że ktoś komus nie przypadł do gustu, ale czy my kobiety potrafiłybyśmy tak po prostu, bez zahamowań poprosić tego, z którym się umówiłyśmy na randkę o numer telefonu do jego kolegi? ...chyba nie :O

Gość a on ma 27 lat
No ja bym nigdy w zyciu nie prosila faceta po randce o numer do jego kolegi ani o bawienie sie w swata:( na poczatku obrocilam to w zart i powiedzialam ze mu pomoge i mam fajne kolezanki..sadzilam ze zartuje ale on powaznie :o

nie obrażając nikogo...ale powiedz mu, żeby się w biurze matrymonialnym ogłosił, bo ty nie znasz na tyle jego potrzeb, żeby sprostać wymaganiom!!! a poważnie ...dupek!!! łącze się z Tobą w bólu, bo ostatnio nie zdarza mi sie spotkać nikogo lepszego!!!:O

co za dureń... że wyskoczył wprost o te koleżanki zamiast sobie Ciebie owinąć w okuł palca i dawać nadzieje ,a w zamian miał by też dostęp do fajnych koleżanek ... ... ciesz się że to sie tak skończyło :DDDD

Gość a on ma 27 lat
zrobilam mu brzydki numer ze zlosci i sie wkurzyl

Gość 1234567.......
no nieźle uważam jednak że po pierwszym spotkaniu jeśli facet stwierdził że nic z tego nie będzie powinien Ci o tym powiedzieć wprost ....a nie zawraca Ci dupę przez 2 tygodnie robi nadzieję bo w końcu interesuje się Tobą a na koniec taki tekst zablokuj chama i już bez słowa

Gość a on ma 27 lat
nie bede go blokowala bo to dzieciniada, pomysli ze jestem zla na niego i jakas napalona, nie bede sie do niego odzywala a zreszta on sam sie nie odezwie bo mu zrobilam psikusa

Gość a on ma 27 lat
No tak to wygladalo, pisal, zawsze mnie 1 zaczepial to myslalam, ze facet jest zainteresowany. Jeszcze pytal kiedy sie spotkamy..a tu takie cos

Gość co za numer
mu zrobilas?

Gość a on ma 27 lat
no troche zachowalam sie jak dziecko ale bylam wkurzona, dobrze mu tak!

Gość a on ma 27 lat
ale ni o to chodzi! chodzi o kulture osobista, nie jestem swatka.No i nie oszukujmy sie ale on szedl na spotkanie tez z mysla, ze moze bedzie fajnie i pozna fajna dziewczyne. Nie szedl z nastawieniem: ona mi zalatwi kolezanke!Nie spodobalam mu sie ,ok- rozumiem. Koniec znajomosci a nie 2 tyg pisania i prosba o swatanie...to niemile

Gość Echhhhh
Masz rację! Facet głupi jakiś czy co? Ja na twoim miejscu poczułabym się nawet zraniona... Mógł po rance powiedzieć cos w stylu " Przepraszam, bardzo dobrze mi sie rozmawiało, ale niestety nic z tego nie będzie" A nie takie chamstwo :/

Gość no ale co mu zrobilas
:D :D