Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takabardzoodooswiadczona

analu domagaja sie tylko faceci z malymi pyrtkami

Polecane posty

I pisze to z wlasnego doswiadczenia. Dla takich malych pyrtkow normalna cipka poprostu jest za duza, wiec chce anal bo tamma ciasniej :D. Znalam facetow, ktorzy nawet chocbym ich blagala to nie chcieli analu, ale oni mieli porzadne pytagi :D

Gość im mniejszy fajfou tym
bardziej analu chce. Co prawda to prawda.

Gość misia a misia b misia kasia
:D

Gość misia a misia b misia kasia
duzo bylo tematow o analu, ale o takiej zależności nie przeczytałam jeszcze. Cóż, chyba muszę się zgodzić :)

czemu tak malo osob sie wypowiada?

Gość znudzily sie tematy
analu juz. Zaloz inny, ciekawszy temat :D

Gość tez sie zgadzam zTym twierdzem

Gość Ajt
nikt nie wlacza sie do dyskusji bo napisalas swieta racje.

Gość ertert
nie do konca moj obe cny ma naprawde duzego i jednak chce spróbowac bo nigdy tego nei robił ale mam obawy że mnie rozerwie wieć nic z tego nie bedzie..;P

Gość elwer
Ja mam dużego i uwielbiam oralnie

Gość Do elwer
A my rozmawiamy o analu nie oralu

Gość to czysta prawda
posiadacze małych pauek chcą w pupę, bo w cipkach nic nie potrafią zdziałać, nie czuć ich

Gość bdbdbdb
a jaki to duzy a jaki mały?

Gość z samego rana takie szalenstwo
, wow

Gość a ja lubie ryby ....
TAkie gaadanie ..... to nie od pyty zalezy tylko od tego co kto ma w glowie ...

hahahahaha ale bzdury tu piszecie. no nie moge przestać sie śmiać:D:D:D:D anal jest poprostu jakąś tam formą seksu i chęć na niego nie jest uzależniona od wielkości pałki. no aleeee i tak przecież wiekszość takich tematów tutaj to prowo:D

Gość Ty jak jesteś
rozjechana jak autostrada to nie dziw się że chcą ładować cie w doopsko. A po za tym jakie masz wytłumaczenie jak facet chce oralnie? To maja za chudą pytke czy jak? To normalna odmiana sexu, dla urozmaicenia można oprawiać anal, większość facetów się ze mną zgodzi! I nie piueredziel tu o takich urojonych farmazonach! Amen.

Gość buahahaha rozjechana to dobre
takie texty to do kolegi w ławce stosuj, szlag mnie trafia jak słysze jak ktoś mówi, że kobieta jest rozjechana a w majtkach ma 12cm albo mniej. Faceci, XXI wiek przyniósł nam w końcu wyzwolenie, wybieramy sobie to co dla nas najlepsze, a więc ja wybieram duże kutasy, bo rozjechana nie jestem ale sex z facetem co ma 12cm to jak sex z 12 latkiem.

Gość Piekna ateistka
brawo dla tej madrej kobiety, ktora napisala, ze seks z facetem o wymiarach 12 cm to jak seks z 12 latkiem :D az sie usmialam!! a z tym analem to moze i prawda - ja mialam propozycje analu od mojego bylego, ktory mial mala pyte :) a teraz mam wspanialego faceta o meskich wymiarach :) i nie ma gadki na ten temat :) hurra!! duze penisy sa wspaniale!! :)

Gość pytacz i anal_izator
Piekna ateistka - cieszysz się bo masz rozjechane dup@ko? wnioskuję że mały pytong cię nie satysfakcjonował a jeno duży czyli musisz tam mieć niezłą kałową jaskinię. kongraczlejszns! takabardzoodooswiadczona - facet wyczuwa jak babka ma duży przebieg i chce czegoś swierzego - dlatego atakuje kakałko, gdzie mniejsze ryzyko hlamydi, syfa czy innkszego tałatajstwa. Lepiej weź do buzi i nie bluźnij pisząc takie rzeczy ;)

Bez przesady. Często stosunki analne są dla kobiety szkodliwe. Ale raz w miesiącu można to zrobić.

komediant raz w miesiacu 🖐️ :O widac, ze nic nie wiesz o analach i w ogole nie wypowaidaj sie w imieniu kobiet, bo nie masz pojecia, jak one sie czuja, kiedy im sie w dupe pcha :O

Gość do littlesensitive
a ty lubisz anal?

Jeżeli wolisz częściej to nie ma problemu, ale moim zdaniem nie powinno się uprawiać anala częściej niż raz na miesiąc.

Gość Co racja to racja...
zgadzam sie w 100 % Im facet mna mniejszego fiuta tym bardziej chce analu Ze tez sama na to nie wpadłam

Gość komediant ty to sobie
możesz co najwyżej pomarzyc :classic_cool: ale o seksie wogóle

Gość Słodka truskaweczka
A mój mężczyzna nie ma ani dużego ani małego - jego ogórek jest w sam raz. Ostatnio zapytałam się go, czy nie chciałby spróbować ze mną seksu analnego. Odpowiedział, że jak bardzo chce to możemy ale nie jest to konieczne bo nie chciałby abym miała przez to problemy z hemoroidami. Jak widzicie moje drogie cuda się zdarzają jeśli chodzi o wybór odpowiedniego partnera ale rzadko. W moim przypadku to się udało i mam troskliwego faceta, któremu nie zależy na seksie i myśli też o tej drugiej stronie. Seks uprawiamy codziennie i bawimy się na różne sposoby. Raz w pielęgniarkę, raz w lekarza ginekologa a niekiedy kupujemy truskawkowe prezerwatywy (mój ulubiony smak) i jak już dochodzi we mnie to zdejmuję mu ją i biorę go do buzi i...wiadomo co :) Nie robię tego codziennie bo nie ukrywam, że denerwuje mnie smak i konsystencja spermy ale robię to dla niego bo wiem, że to uwielbia a ja go kocham nad życie :) Zastanówcie się kochani nad sensem seksu i nad jego znaczeniem. Seks to nie tylko zabawa ale także oddanie dla tej drugiej osoby i bycie z nią bardzo blisko. P.S: Nie po to Bóg dał nam cipki abyśmy dały się pimpkać w tyłek :) Pozdrawiam!

Gość Bzzzykacz
Nic dodać, nic ująć