Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość photos09

praca- macie złe wspomnienia?

Polecane posty

Gość photos09

czy ktoś Was kiedyś oszukał, źle potraktował, może Wam ubliżył? czy to Was nie załamało? jak długo zbieraliście się po tym przykrym doświadczeniu do szukania nowej pracy?

Gość protkowa
każdy ma jakieś złe doświadczenia-mniej przykre lub bardziej ale ma.... Pracuję od 10-u lat w tej samej firmie-tylko stanowisko pracy mi się zmieniło (awansowałam)...ale....chodzę do pracy codziennie z bólem brzucha,aż mnie zatyka z nerwów jak tam idę.Nigdy nie wiem co mnie spotka,co za kontroler przyjedzie i za kogo dostanę opr...Uczepiłam się tej roboty i tak tkwię-fakt zarobki nie są złe...ale czasem zazdroszczę ludziom ,którzy po pracy mogą oderwać się i normalnie funkcjonować.Ja po pracy myślę ,czy wszystko zrobiłam ,czy na pewno dobrze ...i co te świry z wyższej półki jeszcze wymyślą...

Gość zimnawoda
Moim zlym wspomnieniem jest marta trela z kalisza!!! moja byla przelozona i suka dziwka jakich malo!

Gość protkowa
czy wy przechodzicie też taki stres?bo tak sobie myślę ,że to nienormalne,żeby człowiek szedł do pracy z takim strachem.????

Gość photos09
a ile zarabiasz skoro siedzisz tak mimo, ze jesteś nie zadowolona?

Gość photos09
a co ta marta Ci zrobiła?

Gość zimnawoda
dzien w dzien szedłem do jej biura :( i dzien w dzien słyszałem tekst typu.....jestes tu dla mnie i moge zrobic z Toba co tylko zechce:( kazała mi klekac na kolana rece na podłodze i byłem traktowany jak podnozek:)

Gość protkowa
W moim miasteczku zarobki są niewielkie-kobiety zarabiają z reguły najniższą krajową,a ja zarabiam ok.2 tys.

Gość photos09
ja zostałam raz bardzo źle potraktowana i od tamtej pory boję się podjąć pracę:( normalnie mam traumę.zastanawiam się czy częśto pracodawcy są takimi gnojkami. z moich doświadczeń wynika że baby są gorsze:O

j mam szefa który wyprawia takie cyrki w nie swojej firmie że strach :-O np kobiety wracają po urlopie macierzyńskim a on je zwalnia choć nie wiem jak to robi bo podobno prawo jest takie że jak kobieta pracuje na umowę na czas nieokreślony i wraca do pracy to jest obowiązkiem jej zapewnić niegorsze stanowisko.A ten wyrzuca i podobno zgodnie z prawem :-O i gada podłe rzeczy -że suk nie będzie trzymał ,pasożytów a mi tych dziewczyn szkoda bo one bardzo potrzebowały kasy eh :-(

Gość chyba nie jestem za bardzo
pamietliwa. A moze skleroza nie boli. Bo owszem, jak pomysle to wiele bylo przykrosci i takich jazd, ze sie wlos na glowie jezy. Ale jakos z sentymentem patrze w przeszlosc ;)

Gość photos09
widocznie każdy musi przejść swoje. Aliksandra to gdzie Ty pracujesz? w jakiejś firmie?

Gość LadyMorgaine33****
na niezbyt mile wspominam jedno miejsce,sam charakter pracy był fajny ale była nieprzyjemna atmosfera między pracownikami i niskie zarobki