Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lekkość bytu

PO CO ON TO ROBI??????????????????

Polecane posty

Gość Lekkość bytu

Nie rozumiem zachowania swojego eks... zostawił mnie dla innej po wielu latach związku. i od momentu rozstania co jakis czad odiedza moj profil na n-k, dzwoni pytając sie o jakąś pierdołę...niektórych zachowań nie potrafię zrozumiec ...

Gość sashaaaa
ja tez facetow nie rozumiem:) facet na ktorym mi zalezalo-ale jemu nie- chce pomoc mojej kolezance w przeprowadzce-jest męzatka ,a jej nigdy nawet nie poznal osobiscie...pare razy tylko smsy napisali;)wie tylko ze to moja kumpela....tez nie wiem po co to robi?;)

Gość Lekkość bytu
to on podjął decyzję o rozstaniu.. koniec to koniec... a nie jakies głupie zagrywki- odwiedzanie profilu itp. taka dziecinada :(

Gość usmiechnięta

Gość usmiechnięta
a może jest mu teraz żle i pamietając jak mu było dobrze z Toba teraz chce do tego wrocić? przynajniej na chwile

Gość glupolek01
moj jest lepszy... rozstalismy sie. Niestety nadal musimy mieszkac razem przynajmiej przez jakis czas. Ciezko i boli bo ja chcialam cos naprawiac a on juz nie.Odwiedziny mojego profilu to normalka. A co powiesz na telefon o polnocy z pytaniem co robie?, albo pare dni temu dostalam kwiaty i prezent na rocznice. W nocy potrafi przyjesc do mojego lozka i sie przytulic tylko po to zeby za chwile powiedziec ze samemu jest mu lepiej. bo nikt sie go nie czepia... Zamowil tez dla nas kolacje (ja nie przyszlam bylam u kolezanki) a jak wyjade do dzwoni po 10 razy i wscieka sie jak nie odbieram a potem jak oddzwaniam to dowiaduje sie ze chodzilo o pierdole ktora mogla poczekac... Bylismy razem 12 lat... Czasem tez nie wiem co myslec i jak sie zachowac.

Gość usmiechnięta
Twojemu to już w ogóle niewiadomo o co chodzi!!

Gość usmiechnięta
chociaz jest takie powiedzenie-jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze, a jesli nadal nie wiadomo o co chodzi to chodzi o sex:)

Gość czekolwadowa rooszkosz
Ja byłam z moim 2 lata. zostawił mnie, na nastepny dzień miał już inną. później spotykał się ze mną, pocałunki, sex, itp. powiedział dziewczynie ona wybaczyła. mnie kopnął w d**ę a na week wyjeżdżamy razem, mamy wspólny pokój. nie ma odwrotu :( dodam, że dziewczyna jest młodsza od niego o 3 lata, a ja od niego starsza o 2 . :(( boli jak cholera .

Gość glupolek01
u mnie o pieniadze nie chodzi.. bo kazdy jest w miare niezalezny. O sex tez nie bo nie spimy. Raz sie zagalopowalismy ale nie moglam po tym jak mi powiedzial ze juz mnie nie kocha.

Gość glupolek01
wlasnie znow zadzwonil.. zapytac o jakies gowno... a najlepsze jest to ze biega do mojej rodziny jak kot z pecherzem... Jakby na sile probowal z nimi miec dobre stosunku. Oni tez nie lapia o co chodzi...

Gość usmiechnięta
podstawowe pytania? jestescie po rozowdzie? czy w nieformalnym związku? macie z niego dzieci? i po jaka cho.... jeszcze z nim ieszkasz i się meczysz??

Gość dla mnie gupie i denne
jeśli nie chcesz z nim utrzymywać kontaktów to zablokuj sobie profil i gó...wno będzie widział - chyba że zależy Ci na tym aby Cię oglądał... Faceci mają dziwne zachowania - ale Wy kobiety, które to tolerujecie jesteście o wiele dziwniejsze... p.s. ja też jestem kobietą - i jak dla mnie to w tę albo we w tę...

Gość glupolek01
bylismy w nieformalnym zwiazku, bez dzieci.. wspolne mieszkanie, i zaczeta budowa... o wspolnych planach i moich nadziejach nie wspokmne, Nie moge go wyrzucic ani on mnie. Dlatego mieszkamy razem. Chociaz on gdyby chcial moglby sobie cos wynajac( na brak gotowki nie narzeka) ale nie chce. Woli miec mnie jeszcze pod kotrola.

Gość Lekkość bytu
Zablokowałam już profil.... Ale chodzi o sam sens takiego zachowania? I głupie wypytywanie moich kolezanek czy mam kogos... To cos na zasadzie pies ogrodnika- sam nie wezmie i nikomu nie da :(

Gość Lekkość bytu
Za mocno sie tym nie przejmuję, tylko nie potrafię zrozumieć niektórych mechanizmów zachowań...

Gość usmiechnięta
do glupolek01 to podziel mieszkanie na pół i nie daj mu wchodzić do sowich włości:) a zaczeta budowe da sie sprzewdac i podielcie kase na dwoje-w sumie to wasze wspolne mieszkanie miało tam być. chyba że chcesz jeszcze z nim być... a jemu się cos w glowę zrobilo jesli nie chce z Tobą być, mowi ci to w oczy a poxniej urzadza jakeiś sceny zazdrosci!! moze mu jednak do końca nie przeszlo??

Gość usmiechnięta
do lekkośc bytu jesli sie tym nie przejmujesz to olej go!!

Niektórych zachowań i tak nie da się rozgryźć właściwie. Ja rozumiem, że kobiety są specjalistkami w analizie i rozkładania każdej sytuacji na czynniki pierwsze ale czasami warto odpuścić. I tak też radzę w powyższej historii. Ignoruj.

Ja rozumiem, że kobiety są specjalistkami w analizie i rozkładania każdej sytuacji na czynniki pierwsze ale czasami warto odpuścić. jak zwykle masz calkowita racje, jednak w tym przypadku nie trzeba miec doktoratu z psychologii, zeby wiedziec o co biega :-)

Gość Lekkość bytu
ja nie widziałam ;)

Sukienko, ja doskonale rozumiem motywy twoich zdawkowych odpowiedzi :-) ale zaufaj mi, inni i tak nie naucza sie tego co prezentujesz :-)

"Nie rozumiem zachowania swojego eks" - czemu interesujesz się zachowaniami swojego eks? Czy analizujesz dlaczego Twoja koleżanka dzwoniła do Ciebie i pytała o pierdoły, po co zaglądała na Twój profil na nk?