Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lekkość bytu

PO CO ON TO ROBI??????????????????

Polecane posty

Wiecie... powiem Wam jak to jest naprawdę... wystarczy że się przed facetem rozbiorę a ten już jest cały zwarty i gotowy ... i później mu się wydaje że ja zrobiłam nie wiadomo co... działam na facetów halucynogennie :D

dobrze, że ja tak rozebrana nie działam na facetów, bo by mnie zagwałcili np. na plaży

Gość A ZAWSZE SZCZERY
NIE ODPOWIEDZIAŁ NA PYTANIE PACHNCEJ... EHHEEHEH , NAGLE UCICHŁ :)

Pewne widoki rezerwuję dla mojego partnera i tylko dla niego :D żadnych slajdów nie będzie :P Sukienka - jak mnie zobaczysz to i tak nie zrozumiesz bo nie jesteś facetem :D ;) Na plaży nie występuję na golasa więc nie muszę się bać gwałtu :D

Większość facetów to połączenie wzrokowca ze sprinterem :D - kobieta jest interesująca - wystarczy, że facet popatrzy i już szybko jest gotowy - kobieta jest interesująca inaczej - ledwie facet popatrzy i już go nie ma

Gość A ZAWSZE SZCZERY
nie potrafisz odpowiedziec na jej pytanie ;)

Mam pytanie dla pomarańczy - załóżmy, ze posiadłeś/aś umiejętność zadania KAŻDEGO pytania. I załóżmy, że znasz odpowiedź na WSZYSTKIE pytania. Czy w takim razie możesz ułożyć pytanie na które nie znasz odpowiedzi?:) No to mamy spokój :)

'a jaka widzisz opcje?' Opcji to może być wiele ale jeżeli widzę je tylko ja to i tak wszystko szlag trafi :) P.S. Zbiórkę w innym temacie, którą zignorowałeś, odwołuję w takim razie.

P.S. Zbiórkę w innym temacie, którą zignorowałeś, odwołuję w takim razie. o przepraszam, nie zignorowalem a nie zauwazylem, w przeciwienstwie do mojej "wrzutki" dialogowej :-)