Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lekkość bytu

PO CO ON TO ROBI??????????????????

Polecane posty

Gość ANIOŁ W PIEKLE
Psychika faceta chyba zawsze będzie zagadką . Byli robią różne rzeczy, niekoniecznie dlatego że chcą powrotu albo żałują. Przerabiałam to, płakałam, prosiłam, tłumaczyłam. chciałam zrozumieć i po co. najlepiej urwać kontakt i żyć swoim życiem . Wiem że to trudne niestety. Ale chyba najzdrowsze rozwiązanie w takiej sytuacji. Ja przez mojego exa zafundowałam sobie terapię u psychologa , pomogło i mam nadzieje że już na zawsze wyleczyłam się z niego. Doprowadził mnie do kresu wytrzymałości, obniżył moje poczucie wartości do zera i kłamał. nawet nie miał odwag ipowiedzieć prawdy. Wykorzystał, okłamał i układa sobie życie z inną. chce być moim przyjacielem - tylko przyjaciele nie oszukują, nie kłamią :( To jest nauczka na całe życie , nie wiem czy kiedykolwiek będe w stanie komuś zaufać i pokochać. trzymajcie się dziewczyny- na ex świat się nie kończy

Ja przez mojego exa zafundowałam sobie terapię u psychologa , pomogło i mam nadzieje że już na zawsze wyleczyłam się z niego. slowem same korzysci

Gość ANIOŁ W PIEKLE
Można tak powiedzieć . Tylko nic mi nie zwróci tych kilku zmarnowanych lat. A terapia nie ukrywam była bardzo ciężka i trudna- trzeba na nowo polubić siebie i zrozumieć. to są godziny płaczu , przemyśleń itd

Bo niektórzy faceci mają ostro nasrane we łbach :D Mój eks regularnie co miesiąc do mnie wypisuje na gg z zapytanie czy już mi się związek rozpadł i z nadzieją że jestem sama :D Dla jasności dodam że to on mnie zostawił i to 2 razy, więc nie wiem czemu ciągle mnie o to pyta i wydaje się być niepocieszony że mi się układa - nota bene ja jestem bardzo pocieszona bo dziś usłyszałam że jemu nie za bardzo się z obecną laską układa :D a tak szczerze to bardzo mi jej szkoda - związała się z typem który nie umie kochać nikogo poza sobą samym :)

Hej Ania:) "Dla jasności dodam że to on mnie zostawił i to 2 razy, więc nie wiem czemu ciągle mnie o to pyta " - może pisze pamiętnik?

do zawsze szczery- a co ty sobą prezentujesz? rozumiem, ze az cie skreca by odpowiedziec na to pytanie, zrob to i bedziemy to mieli za soba :-)

Hej MS ;) No może może - kto go tam wie :D jak zobaczysz w księgarni : historia życia Anny B. to daj znać - zniszcze go za to że biografię moją bez autoryzacji puścił :D

Szczery, zaprezentuj coś sobą, co? to zostanę i popatrzę a nuż szczeremu się uda :)

ja bym prosiła o kopię tej książki na maila:) wtedy sobie z Anią pogadamy:)

aniu twoja wrodzona skromność jest powalająca :P ale ikusi na nią ni nabierzesz:P

Ikuś, ja mówiłem o pierwszym akapicie... :D:D:D niezłe ziółko z tej naszej ani dobrze wyślij mi tylko fragmenty "łóżkowe"

Ikuś, to Ci mogę wysłać smsem:) 116 znaków:) Za to poza łóżkiem... no muszę powiedzieć, że niektóre sceny musiałem sobie rozrysować :) Ania, brawa za pomysłowośc :classic_cool:

Ikuś, to Ci mogę wysłać smsem 116 znaków Za to poza łóżkiem... no muszę powiedzieć, że niektóre sceny musiałem sobie rozrysować Ania, brawa za pomysłowośc oj ms to ja wolę to resztę czasem kończą mi się pomysły więc chętnie nauczę się czegoś nowego od ani no chyba, że ty mnie nauczysz:P tylko najpierw porządnie rozrysuj:) nie chcę żebyś stracił dzieci......