Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata.eliza

czy to jest normalne ?

Polecane posty

Gość agata.eliza

cześć dziewczyny mam taki problem i chcialabym zeby ktoś mi doradził. jestem z chlopakiem ok roku obecnie przebywamy razem w angli, ost mój facet poznał jakas laske na nk z tej samej miejscowosci w polsce co i my. no i zaczal z nia pisać myslalam ze to nic nieznaczaca rozmowa bo tylko tyle mi powiedzial,ale co sie okazuje wział sobie jej nr gg i piszą sobie , dowiedzialam sie tego bo weszlam na jego gg i przeczytalam jego archiwum, on sam nie pozwala mi pisac z innymi facetami jest zaraz zazdrosny a tu on sam pierwszy wzial jej nr i napisal do niej , fakt nie ukrywal ze ma dziewczyne itd hehe najlepsze bylo to jak ona zapytala ile ja mam lat ,on odp ze 22 a ona na to ze jestem juz stara,a ten bawół nawet za mna nie obstał, najbardziej wkurzyly mnie teksty w stylu ze o tej i o tej godzinie bedzie sam w domu i ze wtedy moze do niego pisac, alboze on bedzie pisal do niej pierwszy bo tak bedzie najlepiej, albo ona pisze mu ze jak twoja panna zobaczy to cie zostawi , a on jej odp ze juz nie zostawi bo to ona sie mnie trzyma ,a nie ja jej. no to to juz chyba przesada, narazie mu nic nie powiedzialam ze o tym wiem bo chce zobaczyc czy bedzie ciag dalszy tej znajomosci. co wy o tym sadzicie dziewczyny pomozcie ....

nie rozumiem na co Ty czekasz.. ja bym od razu wyjaśniła sprawę a już na pewno bym nie czekała na ciąg dalszy historii - nie wystarczasz facetowi skoro szuka rozrywek na boku - myslisz że to dobrze Wam wróży?

co ja sądze? ze przy najbliższej okazji sie z nią spotka. Jesli mu powiesz ze wiesz wyjdziesz na desperatke ktora czyta jego osobista korespondencje i to Ty bedziesz ta zła. Jesli nic nie zrobisz, pewnie Cie zdradzi, jak nie z nią to z inną.

wiesz facet potrzebuje widac przygody moze wasz zwiazek okazla sie zbnyt szary postaraj sie to zmienic, niech nie ma czasu na takie gadki

Gość jakas tam 33-latka
kopnij w dupe gnojka po co ci niewierny i klamliwy facet, tego kwiatu pol swiatu i nie ma co sie poswiecac dla kogos kto cie robi w ..uja....niech sobie idzie do panny na nk:)wspolczuje takiego faceta i uwierz, z takich facetow nigdy nic dobrego nie bedzie...zostaw go,niech zobaczy ''kto kogo sie trzyma''

Gość agata.eliza
tak myslisz ....czekam bo chce zobaczyc na co jest zdolny skoro tak zapewnia ze mnie kocha , co prawda powiedzial mi o tej dziewczynie ale nie powiedzial wszystkiego . coraz czesciej mysle ze powinnam stad wyjechac i wrocic do polski sama...,niechce go pochopnie ocenic bo powiedzial jej ze w styczniu gdy przuyjedziemy do polski chce sie ze mna zareczyc itd ,ale po co z nia pisze ?

Gość no i ci rogi przyprawi
zadzwoń do tej laluni i poprzeklinaj na nią ze jak jeszcze bedzie z nim gadac to jej twaz potniesz i w tedy nikt na nią nie spojzy a faceta zostaw bo jak cie na gg zdradza to pewno na dziwki tez chodzi

Gość agata.eliza
w pierwszym odruchu mialam tak zrobic napisac do tej laski zeby laskawie se darowala i nie wypisywala do niego bo ja wszystko wiem,ale to przeciez i jego wina .ja mu nie bronie piasac z innymi kolezankami ale takie teksty w stylu ze to ja sie go trzymam to juz szczyt, zapewne jak mu to powiem to powie ze przesadzam, i czy jest sens sie tu zareczac i brac slub ??

Gość agata.eliza
a jesli chodzi o mnie to mi tlumaczy ze gdybym go zdradzila itd to by mnie zostawil. pilnuje mnie zebym abym z nikim nie pisala ,a sam co robi ?

jesli napiszesz do niej to ona albo sie poskarzy i wyjdziesz na ta co szpieguje albo ona zniknie a on i tak znajdzie sobie inną, chętna. A on może mowic wiele... zawsze powtarzam - liczą sie czyny, nie słowa. A on ewidentcie robi Cie w chuja. A dlaczego mowi ze jesli Ty go zdradzisz to Cie zostawi? bo sam ma cos na sumieniu. Tak jest zawsze.