Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sen sen sen sen

dziwny sen przeczytajcie ...

Polecane posty

Gość sen sen sen sen

dziwny a zarazem boje sie tego snu :( snil mi sie moj chlopak , ale odchodzil odemnie do innej , do swojej milosci z przeszlosci , wogole odjezdza daleko :(:( pytalam sie jak sie z nia kontaktowal skoro jest ze mna ,a on ze czasami odnawiali kontak miedzy soba :(:( ale sie strasznie jakos czuje z tym snem :( jestem jakas zdenerwowana ,,plakac mi sie chce:( potrafi ktos czytac sny ?

Gość ejbisi
Wiesz co, to nie jest proroczy sen... on po prostu pokazuje twoje ukryte lęki ;)

spałaś do 19:30? :) nie przejmuj się, sny nie są prorocze, koleżanka powyżej ma racje, sny odzwierciedlają nasze wewnętrzne obawy ;)

Gość sen sen sen sen
nie dzis w nocy sie snilo :( moze i nie proroczy ,ostatnio w jego pracy bylo tak ze maja odejsc pracownicy lecz nie on , wiec wyjazd jego wykluczony (oby) no kiedys pisywal z innymi no i dzis ten sen :( moze i to moje obawy , oby oby , moje obawy a nie proroczy:( bo ostatnio je miewam :( dlatego sie boje :(

Gość tokio Ice
Mam nadzieje, ze to sen proroczy, a Ty jestes ta, o ktorej mysle, ze nia jestes :D

Gość sen sen sen sen
? pierwszy raz posta wlasnego zalozylam a tu dobre zyczenia ale dzieki :)

Gość sen sen sen sen
tokio ice - pomylilas mnie z kims najwidoczniej :( a za zyczenia wzajemnosci zycze :P

Gość zakochana ale z żalem
a mi sie wydaje ze nasze sny odzwiercieldaja nasze obawy troski i pragnienia, jesli sie czzesto czegos boimy lub o kogos to czesto sie sni. A na marginesie sprawdz faceta, bo intuicja kobieca nie zawodzi ... ;-)

Gość se
zakochana ale z żalem - dzieki za twoj post :)