Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammmamia

jak ja to lubię!!

Polecane posty

Gość mammmamia

obkupiłam sie dziś w szmateksie:D :D super ciuchy, naprawdę:D nie sztuka ubrać się za dużą kase , sztuka ubrać sie za małe pieniądze. Oczywiście nie od stóp do głów- na pewne rzeczy nie żałuję pieniędzy- buty kupuję tylko firmowe, ze skóry, torebki tez. Ale ludzie nawet sobie nie zdajecie sprawy jakie niekiedy można perełki wyłowić z używanych ciuchów( niektóre nawet nie są używane, mają metki). Kto ma takie samo zdanie??

Sztuka ubrać się za małe pieniądze w sklepach z nową i markową odzieżą, a nie w szmateksach :P

Gość .ssss
dokladnie, w zyciu bym nie wlozyla czegos uzywanego ktos w tych juz chodzil bleeeeeee !!

Gość mammmamia
to tez:) nie powiedziałam przecież że nie poluję również na wyprzedażach:D ogólnie nie ma lepszego afrodyzjaku dla kobiety niż nowy ciuch- faceci się nie umywają do tego :P:P

Gość mammmmamia
ssssss-- tak, tak, masz rację , więcej ciuchow zostanie dla mnie, :D

Gość mammmamia
hej hej wypowiedzcie sie jeszcze

mammmamia to tez nie powiedziałam przecież że nie poluję również na wyprzedażach ogólnie nie ma lepszego afrodyzjaku dla kobiety niż nowy ciuch- faceci się nie umywają do tego .....Chyba, że płacą za te ciuchy :P

ja uwielbiam lumpeksy, tam sa nawet rzeczy nowe z metka jeszcze ale na przyklad z dziurka w materiale czy cos, to sie zaszywa i bluzka jak nowa ja sie ubieram w lumepksach a na zajecia kupuje sobie indyjskie stroje a takze bardzo lubie kupowac bluzki, bo sa oryginalne a nie wszystko na jedno kopyto

Gość mammmmamia
dokładnie świnka Piggy - można się fajnie oryginalnie ubrać, bo jak sie wejdzie na nową kolekcję do tych wszystkich sklepów typu Orsay czy reserved, to wszystko w tym samym kolorze i modelu:O:O

Gość mammmamia
VB - mój płaci, ale nawet nie wie, żyje w błogiej nieświadomości:D:D po co stresować ich i siebie, lepiej kupic i się nie przyznać, oni i tak są tak tępi że nie zauważają nowego ciucha na kobiecie:D