Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewe

Do matek ktore daly dzieciom oryginalne imiona

Polecane posty

Gość kwik
A mój synek ma na imie Bruno, nikomu sie to imie nie podoba,ale mam to gdzies...

Gość kwik
A mój synek ma na imie Bruno, nikomu sie to imie nie podoba,ale mam to gdzies...

Gość kwik
I wiem, ze jak zawołam Bruno w tlumie dzieci, to obróci sie tylko mój synek;-)

Gość kwik
miało być odwróci;-)

Gość kwik
miało być odwróci;-)

Gość kwik
Ciebie to by mama nawet nie zawołała, ze wstydu, ze ma takie brzydkie dziecko....

Gość nadano mi oryginalne imię
po babci, wiec było uzasadnione, wparwdzie w urzedach mam czasem cyrki, zanim wytlumacze urzedniczkom co i jak, ale czesto tez mowia, "jakie przesliczne imie". No i zawsze bylam jedyna, w szkole, na studiach, ludzie mnie zapamietywali i rozpoznawali, bardzo mi to odpowiada.

Gość lulula
Imię powinno być bezpretensjonalne i pasować w każdym wieku. Dlatego już dawno z mężem ustaliliśmy, że będziemy mieć Anię i Adasia :) Zważywszy obecne trendy, będą najoryginalniejszymi w klasie... :>

Gość do lulula
niekoniecznie. Moja dwuletnia córeczka to właśnie Ania, myślałam że będzie jedyna, a tu się okazało że imię znów wraca do łask, u mnie na osiedlu jest kilka Ań w wieku mojej... co nie zmienia faktu że imię jest wdzięczne, bezpretensjonalne i nieprzyjemności z jego powodu mieć nie powinna

Ja mam na imię Ania i szkoda,bo mojemu mężowi bardzo się podoba to imię i mi również :)i gdyby nie to ,że je mam nazwałabym naszą córkę właśnie Ania

Gość kwik
płacz, tylko się nie zesraj...

Ja znam małą Sawanę- córeczkę moich dobrych znajomych. Dziewczynka chodzi już do szkoły i nie ma problemów z oryginalnym imieniem, a wręcz przeciwnie dzieci często zazdroszczą rówieśnikom, którzy mają oryginalne, wyróżniające się imiona. Ja zazdrościłam Laurze, Anice i Aurelii, bo były jedyne w całej szkole i nie musiały być wołane po nazwisku tak jak Anie, Kasie czy Magdy.

Gość naruda136
a ja jestem Agata wydaje mi sie ze nie jest to brzyudkie imię a mimo wszystko mało popularne

Gość kwik
no i kurwa dobrze! :o

Gość ojejciu
Bo rodzice myślą, że jak dadzą dziecku wyjątkowe imię, to dziecko juz będzie wyjątkowym człowiekiem. Albo Amelia - bo to taki fajny film hehe A pamiętajmy że to nie imię czyni człowieka... nie o to, nie o to....

Gość poli26
nadano mi oryginalne imię---> a jakie masz imie?

Moja najmłodsza córeczka to Estera ...szukałam czegoś z Biblii ale niekonwencjonalnego.....no i żeby ta biblijna postać miała dobry charakter, bo z tym w Starym Testamencie różnie bywało :D Jak na razie spotkaam się tylko z 2 negattywnymi opiniami na temat tego imienia.....jedna to moja 82 letnia ciotka (stara panna :D) a druga to sąsiadka cięta na Żydów ....a pzrecież Estera to imię Perskie :D Poza tym znam jedną Esterę ....i w zasadzie patrząc na nią zdecydowaliśmy się na to imię .. A imiona moich rodziców Eustachy i Eleonora....oboje zadowoleni z nietypowych imion....Ja podobno miałam być Eulalia do kompletu :D ale cieszę się,że jestem Dorota

Gość likto
a mi bardzo podoba sie Melania:)

Gość likto
I Eryk dla chlopca:)

Gość Drusia 24
ja mam na imię Sandra imię jak każde . mój mąż ma na imie Olaf a synek DoMinik , córeczka Małgosia