Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda 1111

Kiedy ten poród ... jak to było z Wami ??

Polecane posty

Gość mloda 1111

Witam jestem w 9 miesiącu ciąży termin porodu mam na jutro ale nei mam żadnych objawów. Tylko tyle, że boli mnie dzis glowa, troche kręgosłup i dolny tył pleców, a tak nic nei czuje. Zastanawiam się czy poród nadejdzie w terminie czy nie ... jak to było z wami ??

Gość przenosilam 3 tyg
a wczesniej bylam na fenoterolu 5 m-cy bo grozil mi przedwczesny porod i mialam lozysko przodujące. koniec koncow porod mi wywolali bo wody bylu juz zielone. aha czop mi odszedl ze 2 dni wczesniej

powiem Ci ze to moze byc z zaskoczenia :) ja bylam badana w 38 tyg drugiej ciazy, mialam ktg, badala mnie polozna i mowila ze tu porod sie nie szykuje w najblizszym tygodniu, szyjka dluga zamnknieta, skurczy zero, a rowno dwie godziny pozniej odeszly mi wody a po 4 urodzilam :) a mowila ze jeszcze tydzien pochodze :-D przy 1 porodzie mialam identycznie w 37 tyg nagle przestalam czuc ruchy, mialam male skurcze, pojechalam do szpitala, wszystko bylo ok, postepu porodu zero mialam wyjsc na nst dzien, bo nadal ruchow nie czulam a po 3 godz zaczelam krwawic, odszedl czop, wody i urodzilam :)

Gość mloda 1111
moze to dziwne ale ciezko mi powiedziec cos o ruchach dziecka bo czuje je bardzo rzadko i krotko

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
jak boli dolna czesc plecow to juz skurcze przepowiadajace ja mialam je dwa tyg przed porodem juz

Pierwszy poród w terminie bez objawów,z zaskoczenia. Za drugim razem poród w 32 tyg.,na szczęście zatrzymany w pore.Ciąża zagrożona od początku,a w końcu poród wywołany przez przebicie pęcherza plodowego 3 dni po terminie.

Gość mamuska...
termin na niedziele, w piatek 3 godzinny spacer, wieczorem delikatne przytulanko i o 23h30 pierwsze bole (krzyzowe)... porod w sobote o 11h30 :-)