Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grozna wozna

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość Grozna wozna

Dziewczyny chodze na fitness.Po cwiczeniach wiadomo czlowiek sie spoci i chce wziac prysznic.Sa 3 natryski ale niestety jeden od drugiego nie oddzielony czyli osoba obok wszystko widzi.Ja sie dzisiaj sama zamknelam na klucz by skorzystac z prysznica.Dziewczyna dobijala sie i krzyczala przez drzwi czy moze wejsc do mnie.Ja-chwileczke tylko sie splucze.Ona-przeciez mamy to samo wiec nie rozumiem powiedzcie czy ja jestem dziwna?Po prostu sie wstydze i wolalabym byc sama pod natryskiem

Gość pewnie teraz sobie
myśli że jesteś facetem a na dodatek zbokiem:D

Gość Grozna wozna
No wlasnie chyba cos pomyslala,bo jak wychodzilam to miala kiepska mine Ale powiedzcie czy wy byscie sie nie wstydzily?

Gość Grozna wozna
Wczoraj wyszla z tego pomieszczenia z prysznicami.Patrzy ja czekam.Pyta-czekasz na natrysk.Ja,ze tak.Ona-przeciez moglas do mnie wejsc:O Ja,ze spokojnie poczekam Dzisiaj ja weszlam pierwsz a ta sie dobija i drze na caly klub czy moze sie dolaczyc.Ja-chwileczke tylko sie splucze.Ona-przeciez mamy to samo:O Dziewczyny wy byscie sie nie wstydzily?Ja zawsze potrzebuje troche intymnosci-moze dziwna jestem?

Gość Grozna wozna
Tak tylko,ze to jest jedyny klub w mojej miejscowosci. Ta laska jest dziwna ale powiem Wam,ze sa lepsze zawodniczki.Wychodza z tego pomieszczenia z prysznicami z golymi dupskami:Oi w szatni balsamuja sie,wycieraja-bez skrempowania:O

Gość Grozna wozna
Julia tez o tym pomyslalam:)ale przeciez jak poczekala doslownie 5min to tez jej nic sie nie stalo.Uwijalam sie szybko a ta sie dobija

Gość kjhgfghjk.mnb
tez bym sie zamknela!! dlatego nie chodze do takich miejsc.

Gość Grozna wozna
hahahihihoho co masz na mysli?Chyba kazdy ma prawo do intymnosci:) Przeciez jak korzystam tam z WC to zalatwiamy sie pojedynczo:)

Gość Grozna wozna
a myslalam,ze ze mna cos nie tak,ze to ja dziwna jestem i nie podazam za moda,ze nagosc jest czyms naturalnym

niektorzy czuja sie nieskrepowani, dla niektorych nagosc jest czyms normalnym ale niektore sie wstydza ja tez sie wstydze, niby przy facecie co innego, ale tak pod takimi natryskami ja tez bym sie zakrywala odwracala, krepuje mnie to. grozna wozna nie przejmuj sienie musisz sluchac tej laski, zamknij drzwi i sie umyj potem niech ona sobie lata w golym dupskiem

Gość Grozna wozna
świnkaPIGGY tez uwazam,ze dla wiekszego komfortu mozna wchodzic pojedynczo a jak kto lubi pokazywac swoje cialko to moze prysznicowac sie zbiorowo:P

Gość Grozna wozna
moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość nikt juz sie nie wypowie

Nie no, kabiny powinny byc, w koncu to nie wiezienie tylko club fitness. A poza tym, to ta dziewczyna jakas dziwna, albo taka smiala, albo rzeczywiscie innej orientacji...

Gość Grozna wozna
Tez mi sie skojarzylo z takim obrazem wieziennym w filmie

Gość Grozna wozna
moze ktos wypowie swoje zdanie:)