Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11 09 2001

11 09 2001 co wtedy robiliscie?

Polecane posty

Gość 11 09 2001

Jak wygladal wasz dzien jak to odebraliscie.

usłyszałam w radiu, zmywałam wtedy naczynia, równiez kilka godzin siedziałam przed tvn 24, byłam zszokowana

Gość ja1234x
Ja pamietam ze ogladalem Beverlli Hills na TVNie chyba, albo czekalem na ten serial i nagle ta informacja

ja chyba też oglądalam BH 90210. Na pewno nie poszłam do szkoły bo byłam chora i przeskakując po kanałach myslałam ze to jakis film na poczatku...

Gość bylam na wagarach
pojechalam z moim w trase slyszalam w radiu ale myslalam ze sobie jaja robia dopiero wieczorem zobaczylam w tv szoook

ja wtedy siedzialam w bibliotece i pisalam referat do szkoly i bibliotekarka podglosila radio nie zwazajac ze w bibliotece musi byc cisza jak wrocilam do domu to zastalam moja siostre zahipnotyzowana wpatrzona w telewizor i mowiaca "ty.. nowy jork sie pali"

ja bylem w wojsku i akurat jechalem na szmacie :) jak to uslyszalem nie powiem co dzialo sie dalej przez caly dzien i noc nie chce obrazac wojska polskiego :)

Ja byłam w szkole i myślami przygotowywałam swoje przyjęcie urodzinowe, bo mi dzień narodzin przypadł właśnie 11.09. Od tamtego dnia już każdy nawet z dalszych znajomych pamięta kiedy mam swoje święto...

Gość do adama
powiedz

Gość FDHDHSAHWS
JA MIALAM WTEDY 8 LAT WIEC NIE KUMALAM O OC CHODZI. ALE DZIŚ MI SIE PLAKAC CHCE JAK OGLADAM TEN FILM

Gość LadyMorgana33*****
Ja byłam w pracy akurat, miałam chyba popołudniowa zmianę, o wszystkim dowiedzialam się z radia...

Gość zaraz skoczę
byłam jedenastolatką, więc nie bardzo wiedziałam co jest grane i niezbyt mnie to wszystko interesowało. dopiero cztery lata później w trakcie oglądania dokumentów i relacji o wtc dotarło do mnie co się stało i wyłam tak bardzo, że aż spuchłam :D

szłam wtedy do szkoły (liceum) i rozmawiałysmy z koleżankami o tym, nie bardzo wiedziałam o co chodzi, po przyjściu ze szkoły resztę dnia spędziłam oglądając tvn24

Gość cvcvcvcvcvcvcvcv
ja bylam sama w domu i mialam troche czasu bo na trening w siatke szla i wlaczylam tv ale jakos mnie to nie ruszylo bo nie wiedzialam co to wtc :D a jk wrocilam wieczorem to na kazdym kanale o tym mowili :O

Gość ja pamiętam że
byłam chyba w ostaniej klasie gimnazjum i pamiętam że czekałam na jakiś serial na tvn-ie miał o 16.10 lecieć, więc włączam telewizor a tam pokazują jakieś samoloty co w budynek jeb..., myślę se że pewno pilot zasłabł i jakoś mnie to nie ruszyło, topiero później poszłam na dwór i spotkałam znajomą nauczycielkę i ta do mnie mówi cobym wracała do domu bo wojna się zaczeła, pomyślałam se ze jakaś jeb.nięta jest ale póżniej serio się przeraziłam i bałam się na dwór wyjść