Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasiek28

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja nie miałem laski

Polecane posty

Gość do małej mii
Bo tu nie chodzi o żadne przestępstwo. Te pajace myślą, że maja małe członki i że kobiety ich z każdym innym porównuja i wyśmiewaja. Głaby z was chlopaki, skoro was jakaś chciała to doceńcie (przynajmniej ty żonaty, masz więcej szczęścia) bo z taka zrytą psychika będzie wam bardzo trudno kogoś jeszcze kiedyś poderwać. Baby trzymają się z daleka od świrów.

Gość ewelus21
Ciekawa jestem prawiczek czy w realu tez taki wygadany jestes? Cos mi się wydaje chłopcze,że puściłbyś buraka i słowa nie wycisnalbys z siebie...grunt to przelac swoje frustracje na kobiecym forum

Gość no dobra nie odpowiadala mu
ale to po co się z nią żenił??

Gość ja też popieram decyzję
o rozstaniu się z żoną. szkoda normalnej kobiety dla kretyna, który pewnie w łóżku jest do bani, bo wstydzi sie przyznać że nie ma o tych sprawach pojęcia.

Gość bo ona jedyna
go chciala. a on nie docenil, bo za glupi.

Gość mała_miii__
a najgorsze że coraz więcej takich świrów sie szerzy :o

Gość ewelus21
Nie.to Ty szukasz zaczepki;p mniejsza o wiekszosc. Mam nadzieje,ze sie dowartosciowales przed monitorkiem:)

Gość racja ewelus
czytam wasza rozmowe i nie chcialabym prawiczka. brr.

Gość do malej mii
nie martw sie normalni tez sa. swiry siedza przed kompem bo w realu uciekaja na widok kobiety, a potem wala konia na jej wspomnienie i pisza na tym forum. pragna tych kobiet i ich nienawidza, bo nie potrafia ich zdobyc. a jak przypadkiem zdobeda, zadaja pytania w stylu" jestem prawiczkiem, a moja zona miala juz partnerow.." po prostu szkoda czasu dla takiego, on i tak nie potrafi sie cieszyc zwiazkiem.

"Nie.to Ty szukasz zaczepki;p mniejsza o wiekszosc. Mam nadzieje,ze sie dowartosciowales przed monitorkiem" Ja niczego nie szukałem, nie moja wina, że nie potrafisz prowadzić kulturalnej dyskusji. :classic_cool:🖐️

Gość zielony zelku
to nie o to chodzi. on bedzie udawal ze wie, i nigdy w zyciu sie nie przyzna ze czegos nie umie. jezeli kobieta bedzie chciala go czegos nauczyc, smiertelnie sie obrazi. z takim sie nie dogadasz. kompleksy + ego to masakra dla zwiazku, widzisz jakimi kategoriami taki gosciu mysli, jak autor topicu na przyklad.

Gość ewelus21
To jest tak.Powtórzę się,ale co tam. Człowiek kochający tą swoją połówkę nawet nie wpadnie na to,aby zastanawiać się nad tym! Skoro kobieta wyszla za Ciebie to znaczy,że kocha. A tacy frustraci jak prawiczek podjudzają i zachęcają do zdrad. Miłość małżeńska nie polega na uciekaniu przed problemami ale na wspolnym dazeniu do ich rozwiazania. Wstydu nie mają Ci,co namawiają Autora do rzucenia żony z powodu seksu!!

Gość Jeżeli masz taki problem
daj spokój żonie, szkoda jej dla ciebie.

Gość ewelus21
Prawiczek- wstydu oszczędź waćpan:)

Gość hmhmhmhmhmmmhmhm
A tytuł topiku brzmi tak jakby autor był po prostu zazdrosny,że żona przed ślubem "poużywała" a on nie :D

Gość alez ewelus
ja namawiam autora do zostawienia zony, bo babka sie marnuje z takim idiota. Ja bym typa wykopala natychmiast z domu, gdyby mi zaczal takie problemy robic, i raczej natychmiast bym sie odkochala.

Gość ewelus21
Prawiczek-fakt,uogólniłam bo wrzuciłam cie do jednego worka z tymi,którzy namawiali go do zdrady żony.

Gość ewelus21
ależ ewelus- heh, to żonka powinna go wykopać-należy mu się. Naoglądał się jeden z drugim Pachnidła i myśli,że dziewica to wieczne szczęście:) no comment

A czy w ogóle autor tego tematu przespał skę ze swoją żoną?? Bo jeśli tak, to gdy się rozwiedzie, nie będzie mógł być z wymarzoną dziewicą, gdyż z Jego punktu widzenia, to niemoralne:)

"powodów do małżeństwa może być 100, miłość to tylko jeden z nich " To akurat swięta prawda. Ciekawe jaki procent wszystkich małżeństw stanowią te z miłosci. :classic_cool:🖐️

Gość ewelus21
Nic tu po mnie. Autorze,życzę Ci dwóch rzeczy-opamietania. To po pierwsze. Po drugie. Niech żonka kopnie cię w tyłek bo Ty nie umiesz jednak docenić skarbu jakiego masz przy boku. Dobranoc:) dziękuję za ciekawą dyskusję:)

"A czy w ogóle autor tego tematu przespał skę ze swoją żoną?? Bo jeśli tak, to gdy się rozwiedzie, nie będzie mógł być z wymarzoną dziewicą, gdyż z Jego punktu widzenia, to niemoralne" A kto powiedzał, że on chce potem dziewicę? Chodzi raczej o fakt, że związał się z niedizeiwcą jako pierwszą swoją partnerką. 🖐️ Jak się rozstaną to znajdze inną mającą wielu partnerów. 🖐️

No i już tego nie zmieni-Jego pierwszą zawsze będzie niedziewica i tyle. A skoro jej nie kocha, to owszem-rozwód konieczny, ale po co w takim razie się z nią wiązał?? żeby nie być prawiczkiem, czy jak??

Gość ale jaja o to tu chodzi
prawiczku wyczailes goscia! on robi sztuczny problem, zeby rozwalic malzenstwo, a potem bedzie na spokojnie bujal sie z kims innym, kto wie moze juz sie buja... faceci to sa jednak padalce...

Gość ha ha ha hhaaa
chodzi po prostu o to, że mu żółc pęka że żonka poznała smak seksu a on za dużym fajtłapą był na to :D

Gość ewelus21
na pożegnanie wyjdę z propozycją żebyśmy pomogli prawiczkowi znaleźć kobietę:D to przestanier zasypywac nas swoimi teoriami na forum:P chętne pisać do niego na maila

Gość faktycznie -
Jasieczek na pewno zdradza zone, a jak ona sie dowie, to on jej powie, ze to za to, ze ona nie byla dziewica. Jak w tym dowcipie o bacy, tyle ze smutne bo to nie dowcip... zal mi tej zony, niech ucieka od oszusta jak najszybciej...