Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.i.a.

NAJWIĘKSZA ŚCIEMA KRĄŻĄCA PO POLSCE

Polecane posty

o panninie mlodej slyszlam wersje z wiatrakiem, wyprawa na marsa tez byla i podobno jest to prawda, moja kolezanka ma znajomego policjanta i on tam byl, to bylo w rzeszowie w akademiku. polewka niezla o Sylwii z sw tez slyszalam :) jest na seks z ksiedzem :P

Gość m.i.a.
Niech ktoś opowie o tej Sylwii bo ciekawa jestem ;)

Gość łojejq
O matko :D hahah:D Znam kilka historii z tych wyżej opisanych, i wiecie co... najlepsze jest to, że każdy kto mi je opowiadał, mówił to święcie przekonany że tak właśnie było, pełna powaga i wogóle:D Historie o węzu, który chce zjeść właścicielkę słyszałam niedawno, pewnego czasu słynna też była historia o dziewczynie, która chciała się sama rozdziewiczyć. Ugotowała więc kaszanke i wsadziła ją sobie:D W środku, w pochwie kaszanka się rozleciała:P Albo że na dyskotece (tylko było powiedziane w której konkretnie, w takiej tu w moim mieście) jakaś dziewczyna poznała chłopaka, przeżyli wspólną noc. Po kilku dniach dziewczynie zaczęły wychodzić z pochwy robale, poszła więc do lekarza. A on jej na to, że to robale które są charakterystyczne dla trupów:P I ten, z którym spała ostatnio musiał mieć kontakty sex. z trupami:P Czyli nekrofil.. Nieprawdopodobne jest to, że to się tak szybko rozchodzi we wszystkie strony Polski i tak dużo osób w to wierzy:P

Gość xcvbvcx
m.i.a. odpowiedz na pytanie z drugiej strony czy mozna umrzec od uderzenia w glowe? pewnie ze mozna. wystaczy ze trafisz w tetnice i nie musi byc jakos wyjatkowo mocno.... moj brat cioteczny jechal samochodem na koncert z kumplami mieli drobna stluczke on uderzyl skronia w kierownice i to bylo bardzo lekkie uderzenie - zginal na miejscu, innym chlopakom nic nie bylo nawet zadrapania j

Gość LadyMorgana33****
z tych co pisaliście to pamiętam o czarne wołdze coś było, co miala krązyc po miastach i dzieci porywać.Tez coś znam, gdzies sie to uz przewinelo ale moze nie kazdy zna."Dziewczyna umiera w trakcie swojeo slubu.Okazuje się ze w kupioną przez nią w komisie suknie slubną ubrana byla dziewczyna do trumny i nastąpilo zatrucie trupim jadem"

Gość księzniczka księzniczka ks
a o tym ze sikają/dodaja spermy do shakeów w McDonalds/KFC słyszeliscie? :D :D pewnie wczesniej przygotowywują sobie kubeczki z moczem zeby przypadkiem im nie zabrakło:D:D tjaaa