Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asale

problem z przeglądarką

Polecane posty

Gość asale

Witam. Dzisiaj przy uruchomieniu kompa włączyła mi się aktualizacja, pech chciał że akurat w tym momencie wyłączył mi się prąd i komp zgasł. Po chwili (jak prąd został właczony) próbowałam ponownie uruchomoć internet (korzystam z mozilli) Niestety, przy wszelkich próbach uruchomienia wyskakuje mi informacja: Error: Platform version 1.9.1.2 is not compatible with minVersion > = 1.9.1.3 maxVersion = 1.9.1.3. W tej chili korzystam z explorera. I teraz moje pytanie. Jka przywrócić mozillę jaszcze przed aktualizacją (zależy mi na zakładkach)a może wyinstalować mozille z pamięci i wgrać na nowo choćby gorszą wersję? Jestem laikiem w tych sprawach. Może ktoś kto się na tym zna mi pomoże?

Gość wejdź na stronę mozilli i ścią
gnij aktualizację ręcznie

Gość asale
wejdź na stronę mozilli i ścią gnij aktualizację ręcznie ściągnąć wersję 1.9.1.3 ?

Gość po prostu najnowszą ściągnij
a to co masz wywal najnowsza jest 3 i cos tam...

Gość asale
Dzięki za linka. jak już nic nie pomoże to ściągnę tą najnowszą wersję, zależy mi jednak na zakładkach, no ale cóż, chba będę musiała wywalić starą wersję :/

FF zapisuje zakładki w jednym pliku tylko zapomniałem gdzie go szukać w starszych wersjach ;)

Gość asale
Dzięki kochani :) Zrobiłam jak mi radziliście, wyinstalowałam mozillę, ściągnęłam tę wersję z linka którą ktoś mi wrzucił ( dzięki serdeczne) i wszystko hula jak należy, nawet zakładki mi nie poznikały :) jeszcze raz dzięki :)