Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiziaaa

PYTANIE O PAZNOKCIE

Polecane posty

Gość kiziaaa

Hej moje paznokcie sa bardzo krótkie i szukam sposobu zeby byly ladne moze jakies odzywki cokolwiek Pomóżcie prosze

Gość kiziaaa
Prosze o pomoc :)_

Gość ja moge polecić
odżywkę Miss Sporty - Nail Expert - Cement Nail Booster - Odżywka odbudowująca płytkę paznokcia. Co prawda to odzywka odbudowywująca płytkę paznokcia, ale mogę zapewnić, że można ją stosowac jako bezbarwny lakier. Nie dość, że faktycznie wzmacnia i regeneruje paznokcie, to jeszcze super wygląda - nadaje ładny kolor i blask. A poza tym jest tania - ok. 5 zł. Dostaniesz ją w Rosmanie.

Gość kiziaaa
Ale moje paznokcie nie dosc ze sa krotkie to jeszcze bardzo male czy sa na to jakies sposoby ? :(

Gość ja moge polecić
chyba tylko zapuścić:) No chyba, że w grę wchodzi założenie sztucznych, ale moim zdaniem nie warto. Lekiej poczekać z 2-3 tygonie, paznokcie urosną i już wtedy zrobić delikatny french. Ja uwielbiam w ten sposób zrobione paznokcie. Nie wiem dokładnie jakiej długości są twoje, ale jeżeli rzeczywiście są bardzo krótkie to nie polecałm żadnego kolorowego malowania, bo nie wygląda to ani ładnie, ani w ogóle:).