Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chetny z doskoku

są tu jakieś erotomanki - nie-gawędziarki?

Polecane posty

Gość chetny z doskoku

Panie w wieku 20-40, z szerokim wachlarzem zainteresowań seksualnych? :) Najlepiej ze stolicy :D p.s. oczywiście liczę na wiekli odzew :classic_cool: jakby co to akurat dziś założylem sobie nową skrzynkę, może ktoś ją rozdziewiczy:D tak_na_szybko@tlen.pl

Gość chetny z doskoku
Liczę, że w ciągu najbliższych 5 minut skrzynka mailowa zostanie zasypana bezpośrednimi propozycjami o podłozu erotycznym :classic_cool: I nie mówicie mi nawet, ze czekam nadaremnie :D

Gość chetny z doskoku
Ciągle czekam :classic_cool: :D

Gość chetny z doskoku
Czemu nadaremnie? 😭 no nie mowcie, że się nie uda? :D :classic_cool:

Gość chetny z doskoku
Moze być i porządna, oby lubiła uciehcy cielesne i nie miała jakichś dziwnych zahamowań ;)

Gość chetny z doskoku
Cos o sobie? Nie chciałbym, zeby zabrzmiało to jak czcze przechwałki ;) Młody, wykształcony, ponoć dość przystojny, miłośnik rozrywek cielesnych, ale też i duchowych. Własciwie nie wiem, co więcej pisać, w sumie to nie miało być ogłoszenie towarzyskie :D

Gość łoboda
Chętny, mam pytanie. Mam 22 lata, mój partner 29. Co powiesz na taki układ?

no wieszobiety lubią szczegóły. Podaj wiek, wzrost, wage, stopien owlosienia, numer buta, preferencje zywieniowe, wyksztalcenie, stan cywilny... :D :D :D

Gość chetny z doskoku
łoboda - wszystko jest do omówienia, wiadomo, ze wszelkie deklaracje w tym momencie są bez sensu - trzeba się obejrzeć, nieco poznać :) Wstępnie tak, tylko musiałbym wiedzieć, jak wyobrażacie sobie "scenariusz" takich spotkan :) dobra dupo - przecież to nie ogłoszenie towarzyskie ;) wzrost i waga przeciętne, owłosienie również, podobnie jak i numer buta - nie jestm ani kurduplem, ani wysokim szczupakiem :D Stan cywilny - jak najbardziej pozwalający na bezstresowe zakładanie takich tematów (nie jestem wdowcem ani rozwodnikiem :D )

Gość łoboda
Normalnie. Ja z toba, mój partner sie przygląda. Albo Ty się przyglądasz. Albo ja się przyglądam :) Co Ty na to?

Gość łoboda
łoboda - Twoje przyglądanie się rczej odpada, bo nie jestem bi :D A przynajmniej tej części swojej seksualnosci jeszcze nie odkryłem (nie jest to deklaracja, że moze chciałbym spróbować... :D ) xazui - kasę mam, jedną taką też, ale szukam nowych wrażeń, z tym ze chyba twoje horyzonty nie wybiegają tak daleko :D 🖐️

Gość chetny z doskoku
ostatni post mój, tyle że wkleiłem z pośpiechu nicka łobody i w poscie, i w pseudo ;)

Gość łoboda
Wiesz? Właściwie szkoda by mi było, gdyby mojego partnera posuwał facet. Może pozostawmy te dwie pozostałe opcje :)

Gość chetny z doskoku
łoboda - w sumie nie wiem, czy to nie jakieś żarty z Twojej strony... no ale jesli jesteście czymś zainteresowani to napiszcie maila (adres dałem na początku).

Gość chetny z doskoku
Ciagle liczę na rozdziewiczenie mej nowej skrzynki malowej 💤 :D

Gość chetny z doskoku
Podbijam bo wciąż aktualne :D

skrzynka nadal niewinna? nie, żebym była zainteresowana, ale ile Ty masz w ogóle lat? ;)

Gość chetny z doskoku
Nadal niewinna :classic_cool: A skoro nie jesteś zainteresowana, to po co mam pisać?:D Jeszcze sobie smaka narobisz :D